SANİCA JAVA PREMİX YOĞUŞMALI KOMBİ 24kW kalorifer & 24kW kullanım suyu gücü POLİDORO paslanmaz çelik premix eşanjör FİME modülasyonlu fan pirinç hidroblok grubu 8 litre genleşme tankı WİLO para pompa (modülasyonlu) yerli üretim Akhisar - Manisa 50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 7.5kW...>modülasyon aralığı %31 - %100 https://www.sanica.com.tr/wp-content/uploads/2020/08/kombi-java-min.pdf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***SANİCA JAVA*** Kullanıcıları

-
-
Bu kombiye oda termostatı bağlantısını nasıl yapabilirim?
-
her kombide anakartın olduğu bölümde köprü yapılmış klemens vardır kablolara iyice bakın
oraya bağlarsınız. ama parametre ayarı gerekebilir. gerekir demiyorum bazı kombilerin modellerinde oluyor
bazı modeller tak çalıştır şeklinde çalışır parametreye gerek olmuyot
-
Önceki kirada olduğum evde bağlantıyı yapmıştım. Bu kombinin anakart kutusunun vida yerlerinin üstünü çamur gibi bişeyle kaplamışlar. O yüzden açmak istemedim. Oda termostatı için kontrol kutusu dışında ayrı bir soket vardır belki diye sormak istedim. -
ayrı soket olmaz anakartın bir yerindedir. yetkili servisi çağırabilirsiniz. az bir ücret alırlar
-
Valla bu kombiye güvenemedim, gittim Vailant aldım bunun yerine.
Sıfır kombiyi yerinden söktürdüm, bir Allah ın kulu da alayım diye arayıp sormadı.
-
sanica java'nın komponentleri kalitelidir. paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu,plastik aksamı az. servis kalitesi önemli.bölgeden bölgeye değişiyor gelişen bir marka
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationsanica java'nın komponentleri kalitelidir. paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu,plastik aksamı az. servis kalitesi önemli.bölgeden bölgeye değişiyor gelişen bir marka
Servis konusundan dolayı zaten aklım karışmıştı. Ancak yorumlarınızı dikkate alacağım, eşe dosta gidecek bir ürün demekki.
-
ucuz kaliteli kombi istiyorsanız ve de servis yapılanması iyi:
baymak dolcevita dpy ve baymak lambert lpy öncelikle öneririm daha sonra warmhaus ewa öneririm.4000-4200 civarı bulunuyor internette
sanica'nın servis yapılanması kendi sitesinde bile yazmıyor. evet sanica java kaliteli cihaz ama servis ağı da önemlidir
türk markası olan ve Bursa'da üretim yapan warmhaus ewa daha çok atılım yaptı kombi sektöründe. baymak'ı ise söylemeye gerek yok sektörde en önlerde
-
-
-
merhabalar eskişehirde 130m2 1.kat ev için bu kombiyi düşünüyorum çok fazla kullanıcı olmadığı için kararsız kaldım.
sıkıntı yaşayan oldu mu
kombiyi balkona monte edilecek kombi dolabı yaptıracağım ama donamaya karşı koruması mevcut mudur
-
merhaba bu model birkaç yıldır piyasada komponentleri kaliteli. hidroblok grubu pirinç forumda fazla kullanıcısı yok
kombinin donmaya karşı koruması mevcut ama Eskişehir gibi soğuk bir kentte balkonda dolap için bence yalıtım malzemeleri ile yalıtım uygulayın
kombinin altındaki boruları da duvara gömdürün buna ankastre tesisat denir
-
hızlı cevabınız için teşekkürler
dolap güzel olmuş elinize sağlık
uygun fiyatlı bir ilan bulmuştum fiyatı güncellemedik dedi yeni fiyatı öğleden sonra bildirecekler yeni fiyata göre ilerleyeceğim
-
Ne kadar fiyat aldınız?
-
6500 dediler
warmhaus a kayacak gibiyim
130m2 1.kat (altı otopark) için 24 kw lık kombi yeterli olur mu sizce ev sıfır yalıtımı var doğu güney cephe Eskişehirde
-
130m2 eve 24kW yeterli
Warmhaus ewa, komponent kalitesi olarak aynıdır
Paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok grubu pirinçtir bence doğru modeller düşünüyorsunuz bu iyi
Plastik aksam içeren kombilere bakmıyorsunuz
Warmhaus ewa kağıt üstünde daha geniş modülasyon, ve sıcak su musluk gücünde 24kW yerine 26kW gücünde, 2kW farkı var
-
ev Eskişehir'de
Eskişehir'de üretilen Hexel Lina düşünebilirsiniz. komponent kalitesi diğer 2 modelle aynıdır
-
selamlar, yaklaşık 80 metrekare evim var. ev eski ve izolasyon problemi var.
mevcutta "bosch classic plus zwa 24-2 ad" kombi var. geçen E9 hatası veriyordu, servisi çağırdım. manometre bozuk dedi ve 400 tl para istedi. yaptırmadım.
akşam yine E9 hatası verdi ve ben kombiyi değiştirmeye karar verdim. bütçeme en uygun sanica marka kombi var.
Lokasyon Esenyurt ve servis problemi yaşamayacağımı düşünüyorum.
sizlerin tavsiyesi nedir?
-
En uygun fiyata alabileceğiniz en kaliteli kombiler
Esenyurtta hangisinin servisi var bilmiyorum onu siz araştıracaksınız
Baymak lambert lpy compact
Baymak dolcevita dpy compact
Warmhaus ewa
Sanica java
Dizayn kombitech plus
Hexel Lina
Hepsinde pirinç hidroblok var, plastik aksam yok
Ana eşanjör paslanmaz çelik
Baymak ları 6500 6800 lira diğerlerini 6000 6500lira civarında bulabilirsiniz
Eski kombi sökülüp aynı yere yenisi takılacaksa projeye gerek yok igdaş değişim formu yeterli
Eski kombiyi verip genellikle montaj ve formu hallediyorlar
Benzer içerikler
- yerden ısıtma kullanilmayan oda kapatma
- kombi patlar mı
- petek temizliği yorumları
- doğalgaz sobası pilot alevi sönüyor
- airfel maestro smart kombi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X