|
|

2 Mobil
|
|
Bosch Kombi Kaç Derecede Çalıştırılmalı?
Bosch kombi modelleri, farklı sıcaklık aralıklarında çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Genel bir kural olarak, daha eski Bosch kombileri daha yüksek sıcaklıklarda (örneğin 60-70°C) çalışırken, daha yeni modeller daha düşük sıcaklıklarda (örneğin 50-60°C) verimli bir şekilde çalışabilir. Kombinizin kullanım kılavuzuna bakarak önerilen sıcaklık aralığını belirleyebilirsiniz.
Önerilen Sıcaklık Ayarları:
Konfor ve enerji verimliliği arasında bir denge bulmak önemlidir. Daha yüksek sıcaklıklar evi daha hızlı ısıtır ancak daha pahalıya mal olabilir. Daha düşük sıcaklıklar daha ekonomiktir ancak evi ısıtmak daha uzun sürebilir.
Kombinizi ne zaman açmanız gerektiği de önemlidir. Genellikle, dış sıcaklık 15°C'nin altına düştüğünde kombinizi açmanız önerilir. Hava daha soğuk hale geldikçe, kombinizin çalışma süresini ve sıcaklık ayarını kademeli olarak artırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İntel Pentium4 2,39-2,40 GHZ İşlemci,Kingston 1 GB DDR-400 MHZ Ram,120 GB HDD,256 MB Palit Geforce FX5500 Ekran kartı,Arçelik kasa,TP-LINK WD8961 modem- Samsung P2250 21,5 Full HD monitör Diğer Elektronikler; Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı |
|
|
1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowman16 -- 10 Aralık 2016; 0:41:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar arçelik Optidens Neo 24 marka kombi var ısı derecesini kaç yapmam gerekiyor ? bir türlü ısıtamadık evi normali nedir ? ben 60 alıyorum petek ısı ayarını bakıyorum 50 lerde ortam ısısını gösteriyor nasıl çalışma sistemi bilen varsa bana bir yardımcı olabilirmi ? şuan evinizde ki ısı kaç ? ben kaç yapmalıyım normali nedir ? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkoglu54 -- 14 Ocak 2021; 19:29:34 > |
|
Yoğuşmali kombilerde en az 2 petek acik olmasi lazim alt üst boş ise isinmama sorunu ondan kaynakli olabilir.siz 60 ayarli diyosunuzds tüketim kaç m3 bi bakin isterseniz:) bence bu durumda yakmamaniz daha karli olabilir en azindan evlerin dolmasni beklemeniz ayrica kombiler farkli calişabilir 50 iken 55-59 kadar cikip kapatabilir veya 50 iken havalar soguklen 50 sabit yanabilir ama 60 iken 50 yanmasi garip bi durum peteklerin kapali olmasiylada alakali olabilir.Fazla bilgim yok ama bilmiyorum her türlü olabilir.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar ben de yeni bir eve taşındım. İzmir'deyim son kat. Doğalgaz faturası çok yüksek gelmeye başladı, havalar çok soğuk olmamasına rağmen. Kombi Demirdöküm Atron H24 Hermetik, dijital odadan odaya taşınabilen termostat var. Baktım ECO modda çalışıyordu, 56 derecede imiş.Şimdi 47 ye aldım. Termostattan dereceyi 22 ayarlıyorum bazen 23. Kombi yatak odası balkonunda duruyor, kombiden uzaktaki, salonda bulunan 2 petekten biri (pencere altında bulunan) ve mutfaktaki peteklerin vanaları tamamen kapalı. (Alt ve Üst) Ev 7 yıllık, strafor ile inşaatta kaplanmış, camlar pimapen. Kombi balkonda dolap içerisinde. 1- Kaç derecede çalıştırmam tasarruf sağlar? 2- En uzaktaki 2 peteğin alt ve üst vanaları tamamen kapalı. böyle mi olmalı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 15 Ocak 2021; 10:31:28 > |
| _____________________________ |