hepsiburada 300/30 tl indirimiyle 529 tl ye geliyor. ![]() arkadaşlar benim indirim kodunu bir arkadaşım kullanabilir. Kullanmak isteyen arkadaş bana özelden ulaşabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 23 Ekim 2020; 21:46:1 > |
SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 (529 tl)

-
-
samsung 256 takılı almaya değer mi
-
300/30 olayı nasıl hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 23 Ekim 2020; 9:48:3 > -
askıda sandisk🤭 artık hiçkimse ilan fiyatıyla konu açmıyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: massacrer300/30 olayı nasıl hocam?
bir çok kişiye göndermişler. kişiye özel sanırım. hesabınızı kontrol ediniz.
-
300/30 indirim ile gerçekten güzel bir fiyata geliyor özellikle kurun bu durumunda (7,97 TL) ihtiyacı olan için değerlendirilebilir.
-
Ürünü kritik edecek kimse yok mu acaba,alınır mı sizce,yoksa biraz daha fazla verip daha iyisi mi alınmalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir.Eko -- 23 Ekim 2020; 12:12:55 > -
Aynı fiyata sata 500gb SSD veriyorlar. Nvme SSD düşünüyorsanız, düşünmeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 TL indirim nasıl oluyor anlamadım ama bu fiyat çok iyi değil mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
11.11 indirimi ile daha uyguna alınabilir, biraz daha sabır etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 23 Ekim 2020; 13:16:18 > -
Ek olarak 80 tl indirim ile kaptım 1 adet teşekkürler. Yıllardir 120 GB ssd ile idare ediyorduk
bu yıl 11 11 var mı ki? olsa 23 gündür kupon biriktiriyor olurduk
-
quote:
Orijinalden alıntı: eskikaratecibu yıl 11 11 var mı ki? olsa 23 gündür kupon biriktiriyor olurduk
birçok firma yapar kampanya rahat olun.
-
559 olmuş. İndirimde yok.
Aktif hediye çekiniz bulunmamaktadır. Konu kilit üye ban
Şaka şaka.
-
DRAM li olup olmadığını bilen var mı ?
-
Prime day zamanında fiyat takibini yapıyordum, 629₺ idi fiyatı. 529₺'ye düştüyse gayet iyi indirim olmuş.
-
Sanirim bu modelde dram vardi listeden kontrol edersin.
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/htmlview#gid=0
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ultra modelleri iyidir ama nvme modeller hakkında bilgim yok adata ya da samsung tercih edilebilir
gerçi fiyatı baya uygun oyun ve günlük kullanım için fazla bile
-
Kargoya verilmiş. Nvme vs sata videolarını izledim fark yok neredeyse. Bunun gücünü nerede hissedebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
askıda sandisk🤭 artık hiçkimse ilan fiyatıyla konu açmıyormu
![]() |
Son zamanlarda gördüğüm en saçma mesaj. Konu başlığındaki ürün NVMe M.2, sizin önerdiğiniz Sata(klasik) Birisi 2400MB/1750MB diğeri 500-599MB hızlarında. |
arkadaşın mesajını kaale almayın. |
Aktif hediye çekiniz bulunmamaktadır. Konu kilit üye ban Şaka şaka. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X