Şimdi Ara

SANDISK SANSA JAM 8 GB // SON BİR ADET KALDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
40
Favori
93.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WOWOZANGE...ozgboy *2...teknopc...cani_beykozlu ...bynedim...ufukuzman...neosis...tarkantahtaci85...red_a!ert..swartz...caner_8958...ahmetacik...kartal3457..cerdogan....remal..perspective...diendy...ozankaraduman..canuluca..delann..**kurt** ..MODDA..gino..rocksport..turkcracker..efee09..furkani..kesoy..midnight99..notyetku..enginerdi..olasılıksız..command_4..zerogs..nervium ve DAHA FAZLASI... yasmut(amcaoğlu her türlü kefilim) teşekkürler:ERGENEKON..içinden.geleni.söyle
  • Evet ürünler gelmiştir , elimdeki az sayıdaki Vibe bitene kadar aynı fiyattan satılacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: infrared

ürünler geldimi hocam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şu anda Amerika'da olduğum için ebay'deki en ucuz fiyatlı ürünü aldım. Ürün orjinal geldi.
    Ödediğim para bu fiyatla neredeyse aynı.

Kulaklıklar gerçekten kaliteli. Şu anda cx300 kullanıyorum. Bu sene cx 200 II street modelini aldım. Bu üçü arasında en iyi bass performansı vibe'a ait.
    Ayrıca kablo korumasının dokuma olması kulaklık ömrünü uzatacaktır. Plastik kablolu sennheiser'lardan daha sağlam olacaktır.
    Sonuç olarak diğer modellerden aşağı kalır yani yok. Son derece kaliteli bir ürün ve cazip bir fiyat.

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Şu anda Amerika'da olduğum için ebay'deki en ucuz fiyatlı ürünü aldım. Ürün orjinal geldi.
    Ödediğim para bu fiyatla neredeyse aynı.

Kulaklıklar gerçekten kaliteli. Şu anda cx300 kullanıyorum. Bu sene cx 200 II street modelini aldım. Bu üçü arasında en iyi bass performansı vibe'a ait.
    Ayrıca kablo korumasının dokuma olması kulaklık ömrünü uzatacaktır. Plastik kablolu sennheiser'lardan daha sağlam olacaktır.
    Sonuç olarak diğer modellerden aşağı kalır yani yok. Son derece kaliteli bir ürün ve cazip bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 18 Eylül 2010; 15:32:24 >

• pm

quote:

Orijinalden alıntı: sivert

pm

• Kulaklığı dün teslim aldım. Öncelikle paketleme çok güzel, orjinal kutusunda geldi, deri kılıfı, kablo toplayıcısı ve boy boy silikonları harika. Kulaklığı 2 cihazla test ettim, Ses kalitesi 10/10, Tek kelimeyle Şa-ha-ne! Daha önce Sony'nin orta-üst seviye kulaklıkları ile Sennheiser'ın orta seviye kulaklıklarını kullandım.

Gelelim ufak çaplı test sonuçlarına,

1. Cihaz: Apple iPod Touch 3G.

Bu cihazda kulaklıktan en iyi ses kalitesi, en iyi akustik, ve en iyi bass, mid ve tiz dengesini "Rock" ekolayzer modunda aldım. Seste (Diğer EQ lara ve özellikle Flat'e göre) çok daha yumuşak geçişler ve en önemlisi çok daha doygun bass'lar aldım, midlerde de aynı durum geçerli.

Test edilen Müzikler: (Tüm müzikler tüm EQ'lar ile kısa süreli, "Flat" ile sonuna kadar dinlenmiştir)

• Leonard Cohen - I'm Your Man
    • Michael Jackson - Thriller
    • Morandi - Save Me
    • Eagles - Hotel California (Remastered Version)
    • Dan Balan - Chica Bomb
    • Metallica - The Day That Never Comes
    • Teoman - Duş

Sonuç, Gereken ayarlama:

EQ: Rock.

2. Cihaz: Nokia N95 8GB.

Bu cihazdada aynı şekilde en iyi performansı "Rock" EQ ile aldım, basslar çok doygun, midler çok yerinde, akustik kusursuzdu. Ancak diğer eski kulaklıklarımda çok işe yarayan ses efektleri* bu kulaklığın derinliğini bozdu, sesi yapaylaştırdı.

Test edilen parçalar:

iPod Touch ile aynı, N95'tede tüm EQ 'ları kısaca denedim, Varsayılan ile ise hepsini sonuna kadar dinledim.

Sonuç, Gereken Ayarlama,

EQ: Rock
    Ses Yoğunluğu: Açık
    *Stereo Genişletme: Kapalı

• volkan aldığın kulaklık vibe mi vibe II mi?

quote:

Orijinalden alıntı: DarthSidious

volkan aldığın kulaklık vibe mi vibe II mi?

• vibe II az önce elime geçti. şu kadarını söyleleyim sadece. (daha denemedim. deneyince ayrıca yorum yazarım) kutulama şekli, malzemelerin kalitesi vs. kesinlikle çakma iş değil. kutu içeriğini görünce resmen afalladım. iyi iş çıkarmışlar. sağol sevindi42 ;)

DarthSidious arkadaşımın da dediği gibi ürünün kutulama şekli ve malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. tamamen kapalı ve sizden önce açılmış olması imkansız.

içerisinden 4 tane siyah, 3 tane beyaz olmak üzere toplam 7 çift slikon çıkıyor. 4 sene önce slikonların çiftini 3 euro ya satan metana koca bir göndermek istiyorum..

ayrıca kulak arkası kullanabilmemiz için de bir aparat mevcut.. içerisinden çıkan kılıf ise en çok hoşuma giden şeylerden diyebilirim, deri-çıtçıtlı ve çok güzel bir kılıfı var.

içinden bir de vip kartı çıkıyor. bunun üzerindeki şifre ile v-moda sitesine kayıt oluyosunuz ve falan-filanlardan haberiniz oluyor. ben denedim ama site henüz çalışmıyor.

ses kalitesine gelince, kullandığım kulak içi kulaklıklar: cx-300, ep-630 ve akg 330.... henüz çok büyük yorumlar yapamam, çünkü forumdaki üstadlara saygısızlık olur, ama gerek yalıtım olarak ve gerek ses kalitesi olarak bence hepsinden üstün. genelde içerisinde mızıka ve gitar olan şarkıları dinlerim ve o mızıka sesleri bi süre sonra bende baş ağrısı yapmaya başlar, fakat vibe de henüz başıma böyle bir olay gelmedi.

kulaklığın kablosu bildiğiniz üzere kumaş kaplı ve üzerinde y jak var. bu da kopma sorunu yaşamayacağım anlamına geliyor.

ben ipod touch ile kullanmak üzere aldım, hem müzik dinlemek hem de skype görüşmesi yapmak amacıyla. henüz mikrofonu test edemedim ama merak eden varsa hemen test edip yazabilirim.

son olarak kutu içeriğini gösteren bi video paylaşıcam; http://www.youtube.com/watch?v=wf3kSQOqslg&feature=player_embedded

herkese iyi akşamlar diliyorum, ve sevindi hocama teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adikursat

arkadaşlar bende hocamdan vibe 2 aldım ve dün itibariyle elime geçti.
    öncelikle kendisi hızlı ve dürüst bir satıcı. ücretini gönderir göndermez ürünü kargoya verdi ve ertesi gün elimdeydi.

DarthSidious arkadaşımın da dediği gibi ürünün kutulama şekli ve malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. tamamen kapalı ve sizden önce açılmış olması imkansız.

içerisinden 4 tane siyah, 3 tane beyaz olmak üzere toplam 7 çift slikon çıkıyor. 4 sene önce slikonların çiftini 3 euro ya satan metana koca bir göndermek istiyorum..

ayrıca kulak arkası kullanabilmemiz için de bir aparat mevcut.. içerisinden çıkan kılıf ise en çok hoşuma giden şeylerden diyebilirim, deri-çıtçıtlı ve çok güzel bir kılıfı var.

içinden bir de vip kartı çıkıyor. bunun üzerindeki şifre ile v-moda sitesine kayıt oluyosunuz ve falan-filanlardan haberiniz oluyor. ben denedim ama site henüz çalışmıyor.

ses kalitesine gelince, kullandığım kulak içi kulaklıklar: cx-300, ep-630 ve akg 330.... henüz çok büyük yorumlar yapamam, çünkü forumdaki üstadlara saygısızlık olur, ama gerek yalıtım olarak ve gerek ses kalitesi olarak bence hepsinden üstün. genelde içerisinde mızıka ve gitar olan şarkıları dinlerim ve o mızıka sesleri bi süre sonra bende baş ağrısı yapmaya başlar, fakat vibe de henüz başıma böyle bir olay gelmedi.

kulaklığın kablosu bildiğiniz üzere kumaş kaplı ve üzerinde y jak var. bu da kopma sorunu yaşamayacağım anlamına geliyor.

ben ipod touch ile kullanmak üzere aldım, hem müzik dinlemek hem de skype görüşmesi yapmak amacıyla. henüz mikrofonu test edemedim ama merak eden varsa hemen test edip yazabilirim.

son olarak kutu içeriğini gösteren bi video paylaşıcam; http://www.youtube.com/watch?v=wf3kSQOqslg&feature=player_embedded

herkese iyi akşamlar diliyorum, ve sevindi hocama teşekkür ediyorum

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de iPod Touch 3g ile kullanacağım o yüzden mikrofonlu olsun istiyorum denerseniz çok memnun olurum, ses kayıt ve shazam gibi uygulamalarda denerseniz çok iyi olur. Biraz daha ses kalitesi hakkında bahseder misiniz?

• teşekkürler sarper hocam..
    öncelikle şunu belirmeliyim ki ipodun orjinal kulaklığını uzun zaman önce kaybettim, o nedenle ikisini karşılaştıramayacağım..

ama isteğiniz üzere kendimce bir shazam testi yaptım.. 5800 telefonumda EN kısık seviyede 128lik bir şarkı açtım ve yaklaşık 7,5 metre ( tam olarak 737 cm ) uzağına ipodu koydum, tabi mikrofon ve ipod aynı hizada... çalan şarkıyı shazam tanıyabildi.. ama dediğim gibi ipodun kendi kulaklığının mikrofonu bu kadar hassas mı bilemiyorum. o mesefaden ben bile zar zor duyuyordum şarkıyı...

ses kaydı da bence gayet başarılı...

ses kalitesi hakkında yukarıdaki yazdığım kulaklıklardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim en fazla. beni oldukça tatmin etti. siz muhtemelen benden çok daha fazla bilgilisinizdir ve kulaklarınız daha hassastır hocam.

ben 2 kulaklık aldım sevindi hocamdan, bir tanesi arkadaşım için... çocuk daha hiç kulak içi kulaklık kullanmamıştı ve ilk dinlediğinde hayran kaldı resmen.. ( ilk cx300 kullanmam geldi aklıma )... sizi şaşırtmaz ama oldukça tatmin eder diyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: adikursat

teşekkürler sarper hocam..
    öncelikle şunu belirmeliyim ki ipodun orjinal kulaklığını uzun zaman önce kaybettim, o nedenle ikisini karşılaştıramayacağım..

ama isteğiniz üzere kendimce bir shazam testi yaptım.. 5800 telefonumda EN kısık seviyede 128lik bir şarkı açtım ve yaklaşık 7,5 metre ( tam olarak 737 cm ) uzağına ipodu koydum, tabi mikrofon ve ipod aynı hizada... çalan şarkıyı shazam tanıyabildi.. ama dediğim gibi ipodun kendi kulaklığının mikrofonu bu kadar hassas mı bilemiyorum. o mesefaden ben bile zar zor duyuyordum şarkıyı...

ses kaydı da bence gayet başarılı...

ses kalitesi hakkında yukarıdaki yazdığım kulaklıklardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim en fazla. beni oldukça tatmin etti. siz muhtemelen benden çok daha fazla bilgilisinizdir ve kulaklarınız daha hassastır hocam.

ben 2 kulaklık aldım sevindi hocamdan, bir tanesi arkadaşım için... çocuk daha hiç kulak içi kulaklık kullanmamıştı ve ilk dinlediğinde hayran kaldı resmen.. ( ilk cx300 kullanmam geldi aklıma )... sizi şaşırtmaz ama oldukça tatmin eder diyebilirim...

Çok teşekkür ederim Kürşat hocam bütün sorularımın cevabını aldım eline sağlık.

• Ben de aldım V-moda vibe'dan. Ürün gayet kaliteli özellikle bas konusunda srs-wow hdyi açınca özellikle true-bass efektlerindeki o bastaki derinlik anlatılmaz.
    Neyse ürünü zaten geneli beğeniyor, ama satıcının iyi niyetli olması ve dürüstlüğü için bile bu üründen alınır. biraz fazla bekledim evet, ama satıcının kalitesi hakkında en ufak bile aklınızda soru işareti olmasın
  • Cevaplandı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.