Şimdi Ara

SANDISK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben Amerikadan sansa e250 (2 Gb) mp3 player aldım 2 haftadır kullanıyorum bugün ilginç bir şekilde video dosyalarının isimleri garip karakterlere dönüştü ve player açamaz oldu bende tuttum update yaptım ama şu anda ekrana database refresing yazisi geliyor ve hiç açılmıyor ayrıca bilgisayara bağladığımda bağlantı kurulmuyor servise götürsem nereye gideceğim bilmiyorum (İstanbul) yada sizin önereceğiniz bi format falan bi şans varmı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler..

• Yok Mu arkadaşlar sansa hakkında bilgisi olan
  • ingilizcen varsa sandiskin sayfasında "güvenli modda" açmayı anlatıyor olmalı, oradan güvenli modda açıp yazılımı tekra yüklemeye çalışabilirsin
  • Baktım ama bulamadım ne yapacam burdanda almadım amerikadan aldım acaba servisi falan varmı onuda bilmiyorum genede ilgin için teşekkürler
  • ARKADAŞLAR SANDISKTE BENDEN BAŞKA PROBLEM YAŞAYAN YOKMU ?
  • mp3 çaları resetlemek için "menü" tuşuna 15 saniye basılı tutman gerektiği yazıyor :) bilmiyorum işe yarar mı

ek olarak türkiye distribütorü turanlı imiş (SanDisk Signs Turanli Elektronik As Turkish Card Retail Distributor
    ) google'dan turanlı ile araştırma yaptım,

satis@turanli.com.tr
    teknik@turanli.com.tr
    finans@turanli.com.tr
    muhasebe@turanli.com.tr
    depo@turanli.com.tr
    web@turanli.com.tr
    turanli@turanli.com.tr

Telefon: 0 212 216 0520 Faks : 0 212 216 0525
    Dahili Numaralarımız:
    Satış: 42 Teknik Servis:35 Muhasebe:12 Yönetim:11

TURANLI ELEKTRONİK İTHALAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
    Selahattin Pınar Cad. No: 4 / 2 Mecidiyeköy -İstanbul
    Vergi Dairesi: Zincirlikuyu Vergi No: 8690035979

bu verdiğim eposta adresleri hem msn olarak destek oluyorlar hem de eposta olarak, msn'e teknik desteği ekleyip sorabilirsin ;) benden bu kadar sanırım işe yarayacak

• Çok teşekkür ederim bu bilgilere bende ulaştım 15 sn bekletme olayinda sadece alet kapaniyor tekrar açtığında gene aynı database refresing yazisi gene ayni sinir bozucu kilitlenme bugün teknik sevise ulaşacağım bakalım ne diyecekler diğer bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerinide bekliyorum bu arada tekrar eline sağlık teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihansaygi -- 28 Eylül 2006; 7:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sandisk ultra 64gb ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım agaleti takarken basık tutu menu tusuna sonra yein donanım bulunda falan derse gelen cd yi cıkar tak oraya ileri ileri de olur belki o sekilde yeniden kuruyosun agaleti ok
  • Bu gün servisinden bişey öğrendim eğer düzeltebilirsem paylaşırım ..
  • ne oldu hocam bişi varmı öğrenebildinmi
  • aklımda kaldığı kadarıyla üstteki hold tuşunu sağ'a çek (turuncu renk gözükecek) cihazın solunda rec tuşuna 15 saniye basılı tut 16 mb format diye bi mesaj çıkması gerekiyor

buda yeni update dosyasıhttp://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe cihaz
    yeni version no : 11.00.12.A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RüzgarGibi -- 10 Kasım 2006; 0:40:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihansaygi

Bu gün servisinden bişey öğrendim eğer düzeltebilirsem paylaşırım ..

Bukadar zaman geçti herhalde sansa nın durumu düzelecekgibi deyil
  • dostum düzeltemediysen ver bana götüreyim turanlıya

zırt pırt mal almaya gidiyorum zaten kendilerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: igorsolakov

aklımda kaldığı kadarıyla üstteki hold tuşunu sağ'a çek (turuncu renk gözükecek) cihazın solunda rec tuşuna 15 saniye basılı tut 16 mb format diye bi mesaj çıkması gerekiyor

buda yeni update dosyasıhttp://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe cihaz

arkadaşım benim de format atmam lazım cihaz kiiltlendi,en son .15 güncellemesi yaptığım için,bana.15 in update dosyası lazım.senin linkini verdiğin .12 son versiyonu bulamadım kendi sitesinde.

yardımcı olabilir misin.

• sandisk in sitesindeki programi yukleyip kurduktan sonra bilgisayar internete bagliyken cihazi takinca kendisi otomatik olarak yukleme yapiyor ve yukledigi versiyon en guncel versiyon olmasi lazim,
  • cihaza format olayi ise soyle hatirliyorum

rec tusuna basili iken cihazi acmaniz lazim yani cihazi actiktan sonra rec tusuna basmayacaksiniz, ben bu sekilde hatirliyorum

bir iki arkadas format olayini yapmisti onlar daha iyi bilgi verir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: exelty

quote:

Orjinalden alıntı: igorsolakov

aklımda kaldığı kadarıyla üstteki hold tuşunu sağ'a çek (turuncu renk gözükecek) cihazın solunda rec tuşuna 15 saniye basılı tut 16 mb format diye bi mesaj çıkması gerekiyor

arkadaşım benim de format atmam lazım cihaz kiiltlendi,en son .15 güncellemesi yaptığım için,bana.15 in update dosyası lazım.senin linkini verdiğin .12 son versiyonu bulamadım kendi sitesinde.

yardımcı olabilir misin.

şimdilik .12 olanı kur sonra bilgisayara bağlayıp updater ile halledersin.eski olması hiç almamasından iyidir.öncelikle eski de olsa yazılım at ki işine yarasın!

• Aradığın aydınlatıcı bilgileri haftalar önce bu forumda aşağıdaki gibi yazmış ve buradaki kara_eylül kişisi tarafından oldukça yüksek bir muhalefet görmüş ve aşağıdaki yazdığım bilgiyi çok gereksiz görüp daha önce forumda var ve cihazı kötülediğim konusunda uyarılmıştım.

Kendisi bu arkadaşın problemi olan şeyi benim yazdığımı ve forumda olduğunu söylemek yerine saçma sapan ve açıklayıcı olmayan yardımıyla belli ki konuyu sapıtıyor.

Arkadaşım, sonununun çözümü aşağıdadır. Bildiği halde sana açıklayıcı bilginin yerini vermeyen arkadaşı da esefle kınıyorum zaten kendisi bu cihazın tanıtım ve satışı içinde bulunduğundan her türlü şikayeti bu forumda yok göstermekle oldukça meşguldür.

Kolay gelsin.

Öncelikle MP3 çalarınızda şu uyarı gözükecek sinir bozucu ve asla kapanmayan siyah ekranında:

"Load Main Image Failed. Switch To Recovery Mode"

Çalarınızı kapatmak için 20 saniye power tuşuna basmalısınız.

Bilgisayarınıza şu dosyayı indirin:

http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/e200fw01.00.12.exe

1- Bilgisayarım ikonuna basarak içeriğini (mp3'den bahsetmiyorum, sürücü ve CD bölümünü) görünür kılın.

2- Artık çalamayan çalarınız kapalı dursun. 20 Saniye menu bölümüne basılı tutun, kapanır.

3- Üzerindeki HOLD kilit tuşunu kilitli yani kapalı tutun. Turuncu bölüm görünür olsun.

4- Bu esnada çalarınızın , solundaki REC kayıt tuşunu basılı tutun. Bu sırada bilgisayarınız yeni donanımı algılayacaktır. Ve bilgisayarım bölümünde "16MB FORMAT" isimli bir yazı görünecektir kısa bir süre. Bunu görünce REC butonunu bırakın.

5- İndirdiğiniz .exe dosyasını çalıştırın ve talimatları izleyin. Format atması gerektiğini söyleyecektir, umarım mp3'lerinizi onca tag bilgisi ayarlarını yapıp da bir yere kopyalamak akılınıza gelmiştir. Yoksa fotolar ve filmler ve müzik parçaları tümü silinicektir. Silin. Yes deyin.

6- Bağlantıyı kesin ve mp3 çalarınızı açın. Key Lock, System Shutdown talimatını görünce kilidinizi açın, HOLD düğmesini yani.

7- Eğer çalarınız tekrar açıldığında Refresh Database Fail error verir ise, bunu 3'den fazla yapmanız gerekebilir. Diğer şekilde ise açılacak ama içi tam takır boş olarak sizi eskisi gibi bekleyecektir.

Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.