Şimdi Ara

Sandisk MP3 Player Şarkı Yükleme yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk Sansa c140 MP3 çalarımın beraberinde gelen cd'deki yüklemeleri yaptıktan önce ve sonra bilgisayara taktığımda cihazın içindeki şarkıları göremiorum?Yaklaşık 800mb büyüklediğindeki şarkılar yerine 3 klasör çıkıyor ve bunlarda boş...

Çok düşük bir ihtimal veriyorum ama acaba bnm bilgisayarım pIII ve usb sürümü eski, bu cihazın usb2 oluşundan kaynaklı olabilir mi?Eğer değilse sorun neyden kaynaklı olabilir? Şimdiden teşekkür ederim..

• Arkadaşım MP3 Player bölümüne açsaydın, daha fazla cevap gelirdi ve daha verimli olurdu..

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player
  • saol
  • kardes ben sansa kullaniyorum farkli bir model ama, usb ile bilgisayar makinayi baglayinca bilgisayar makinayi harici bllek olarak goruyor ve mp3 leri direk kopyala yapistir ile yukluyorum o ekilde dene istersen program ile ugrasma, bende de cd var ama icinden cikan programlar ile sadece video lari makinaya atabiliyiorum mp3 atmak gibi bir durum yok yani,

quote:

Orjinalden alıntı: zan

Sandisk Sansa c140 MP3 çalarımın beraberinde gelen cd'deki yüklemeleri yaptıktan önce ve sonra bilgisayara taktığımda cihazın içindeki şarkıları göremiorum?Yaklaşık 800mb büyüklediğindeki şarkılar yerine 3 klasör çıkıyor ve bunlarda boş...

Çok düşük bir ihtimal veriyorum ama acaba bnm bilgisayarım pIII ve usb sürümü eski, bu cihazın usb2 oluşundan kaynaklı olabilir mi?Eğer değilse sorun neyden kaynaklı olabilir? Şimdiden teşekkür ederim..

• cevabın için teşekkür ederim ama zaten belirtmiştim ben programı yüklemeden önce ve sonra...yani dediğin şekilde harici bellek olarak mp3 çaları gördüğünde mp3leri direk kopyala yapıştır yapacağım yerde görünüo o içleri boş olan 3 klasör..yani 800mblik şarkılar ordada görünmüyor...
  • Arkadaşım merhaba,Orjinal mp3 kullanmadığımız için bu şekilde oluyor.Karakterleri türkçe olan mp3leri yanlış yere attıysan göremiyorsun karakterleri ingilizceye çevir ve öyle dene.
  • ''sansacı'' cevabın için teşekkür ederim,mp3 çalarım ve beraberinde gelen şarkılar orjinal.Karakterleri türkçe olan mp3leri yanlış yere atma gibi bir olasılığın olucağnı sanmıyorum çünkü bu mp3 çaları arkadaşımın bilgisayarına taktığımda herşey normal.Bu sorun bir tek bende oluyor???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı pc lerde mtc diye bir aygıt olarak tanıyıp sürücü kuruyor
    bazılarında ise flash disk ondan dolayı
    dosyalar gozukmuyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.