Şimdi Ara

Sandisk Extreme Pro 1TB SDCZ880-1T00-G46 USB 3.2 Flash Bellek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Fahiş diye yazılıyor ve okunuyor kardeş. Fahşa, fahişe, fuhuş, fuhşiyat kelimeleriyle aynı kökten tureme.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte sizin gibiler yüzünden bu forumdan uzaklaştık gardaş , bu laf ebeliğini ve sizdeki bu bitip tükenmek bilmeyen öğreten adam olma sonsuz arzusunu görünce hep şu replik aklıma geliyor.

    Ali Kundilliyoutube
    Abone Olmak için Tıklayınız → http://bit.ly/AliKundilliFilmi Ali Kundilli 2 Gösterim Tarihi: 4 Mart 2016 Türü: Komedi, Aile Yapım : Fa Film Yapım Yapımcı :Faruk Metin Yönetmen: Faruk Aksoy Senaryo : Cem Gelinoğlu, Faruk Aksoy Oyuncular : Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Emre Mutlu,Hakan Bilgin, Ayşegül Atik. İlk filmi ile büyük beğeni toplayan ALİ KUNDİLLİ, serinin 2. filmiyle yeniden bol kahkaha ve eğlence dolu.. Büyük bir aşkla evlenen Ali ve İlknur, aşklarının meyvesini beklemektedirler. İlknur sekiz aylık hamiledir ve bu süre içinde, Ali’den sonu gelmez acayip isteklerde bulunarak onu canından bezdirmiştir. Çocuğu da gördüğü bir rüya üzerine İstanbul’da değil, Ali’nin babaannesinin yaşadığı Ayvalık, Küçükköy’de doğurmak ister. Burada da şok edici istekleri bitmeyecek ve Ali çok komik durumlara düşecektir. Ancak çocuğun orada doğması kasaba halkı için de çok önemli bir sorunun çözümünü sağlayacaktır…
    https://www.youtube.com/watch?t=67&v=0EYXsxhYSlQ&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 26 Nisan 2023; 23:12:33 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Maalesef bizde çakma ürün satmak, fiilen yasak değil. Üreticisi yeterince güçlü değilse ve güçlü olsa bile bizzat uğraşmazsa, hiç bir şey olmaz, Ankara'nın göbeğinde sahte ürün mağazası bile açılabilir.


    Bu fiyata orijinal olma ihtimali yok, iade etse daha çok para alır.

  • Ürünü ilk paylaşıldığında satın aldim. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Ürün kutusunun arkasinda arena bilgisayar etiketi vardi. Faturasi ile geldi. Ürünün fotoğraflarını ve seri numarasını arenaya ilettim. Ürünün orjinal olduğunu ve 2 yil garantisi olduğunu belirttiler. Fakat daha önceden de extreme serisini kullandigim için ömür boyu limitli garantisi olduğunu biliyorum. Iyi bir alışverişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici SSD'ler benzer rakamlara mal edilebiliyorken orjinal olması bence gayet normal... Piyasada yüksek fiyata satılıyor diye sahte, bu fiyata olamaz vs diye gereksiz geyik yapılmış kanımca...



    İhtiyacı olan için güzel ürün, iyi fiyat...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 28 Nisan 2023; 16:40:41 >
  • java kullanıcısına yanıt

    Bu usb formunda taşınabilir olduğu için pahalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar gerçekten uzun süre dayanabiliyor mu

  • amashe kullanıcısına yanıt

    "millet orijinal ürünü alıp sahtesini iade ediyor. müşteri memnuniyeti diye her iadeyi kabul ettikleri için at izi it izine karışmış vaziyette" yok böyle bir şey hocam😀. Adamlar alırken kontrol ediyor. Hadi kontrol etti anlamadılar diyelim. Bunu alıp kendileri paketlemiyorlar sonuçta. Distribütöre gönderiyorlar. Onlar da anlar herhalde😀. Uçuk bir komplo teorisi olmuş😀.

  • hacı1992 kullanıcısına yanıt

    Neredeyse 10 yıldır e-ticaret sektöründeyim. Ben elbise alıp sahtesini iadeye gönderenlere bile şahit oldum. O yüzden ortada bir komplo teorisi yok. Gayet de olabilecek bir durum.


    Youtube'da biraz araştırırsanız sahte flash belleklerle alakalı çok fazla video var. Hatta ilk başta 2tb olarak satıyorlardı fakat dolandırıcı olduğu anlaşılıyor diye 1tb boyutuna düşürdüler.

    Flash belleği takınca 1tb boyut yine gözüküyor fakat içine dosyaları atmaya başlayınca iş değişiyor.


    Bu flash bellekten uzak durmanızı öneririm. Satıcı Hb ya da Amazon olmadığı için riske girmeye gerek yok.

  • dekareme kullanıcısına yanıt
    vatan hiçbir şeyi iade almiyo
    o yuzden hep vatan yaparim alisverisimi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanıcılar orijinali alıp sahtesini gönderirler. Göndermezler demiyorum ki. O sahte ürün dönüp dolaşıp size gelmez diyorum. Sahte belleklerin de atıyorum adam aldı ve Amazon'a sahte belleği iade etti. Amazon anlamasa bile distribütör ablar diyorum. Yani Amazon'un,Hepsiburada'nın sattığı ürünün sahte çıkma olasılığı yok denecek kadar az. Çok uçuk bir ihtimal. Bu satıcı ile ilgili konuşmuyorum. Bu satıcıdan ben de riske girmezdim.

  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt

    orjinalse dayanır.

    14-15 sene kadar önce 16 gb olanını aldım, extreme serisi, sonra 64 gb olanını aldım, halen sağlam ve halen çok hızlı çalışıyorlar. geçen yıl da 370 lira civarına düşmüştü 128gb olanını aldım, 1000 lira altında olsa bunu da alırdım ama aslında ihtiyacım yok pek. 128gb olanı bile pek ihtiyaç olmadı, bir iki kere kullandım sadece.

    ama dayanıklı ürünler bunlar, standart usb lere göre de çok hızlı.

  • ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt

    ürünü aldığınızı yazmışsınız ürünü test ettiniz mi herhangi hız düşüklüğü veya 1 tb veri aktarımını sağlıklı yapabildiniz mi ? ona göre sipariş vereceğim teşekkürler şimdiden

  • Almayanların gözleri yaşlı , ürün orjinal garantili faturalı...

  • ürünü bende altım ürün orjinal sıkıntı yok 1 senedir takip ediyordum fiyatına çok şaşırdım :D

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.