Şimdi Ara

sandik hileleri basladi : hdpli sandık kurulu üyeleri gözaltına aliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dogu ve guneydogu'da iktidar hile girisimlerine simdiden basladi... ozellikle bu bolgelerde ve illerde yasayan muhalefetten kim varsa sandiklara sahip cikmali...

20 haziran'da yayınlanan habere göre bursa'da, sabaha karşı yapılan ev baskınlarında 4 hdp'li sandık görevlisi gözaltına alındı. bunun yanı sıra şırnak, izmir ve erzurum'da da hdp üyelerinin evlerine baskın düzenlenerek gözaltı yapıldı. bu sayı yalnızca basına yansıyan.
    https://www.evrensel.net/haber/355266/hdpli-sandik-gorevlilerine-ev-baskini-cok-sayida-gozalti-var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 23 Haziran 2018; 9:57:41 >

• Daha önce doğuda yaşamış biri olarak söylüyorum; Hdp, seçimde tüm partilerden daha çok hile yapıyor.

Önceki seçimlerde Pkk'nın silahlı elemanları köylere inip köydeki tüm oyları tehditle Hdp'ye çıkardığını biliyorum.
    Başka partili sandık başkanını ailesiyle tehdit edip tüm oyları Hdp'ye çıkardıklarını biliyorum.

Doğuda Hdp'nin oyları, tehditle, hileyle aldığını kendi gözlerimle gördüm. Şimdi Hdp'ye demokrasi(!) için oy verenleri görünce bir yerlerimle gülesim geliyor.

Bu ülkenin ve benim gibi Pkk destekçisi olmayan Kürtlerin iyiliği için lütfen Hdp'ye oy vermeyin!

Bende oyumu İnce'ye veriyorum ve Hdp'ye oy verenleri anlayamıyorum!

hırsız gitsin diye katile oy verilmez!
  • ee simdiye kada akillari neredeymis?
  • Her seçim öncesi yapılan bir şey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anketlerde özellikle hdp ve demirtaş düşük gösteriliyor. asıl dalavere doğu bölgesinde dönecek
  • Bu ülkede karakter elmasdan daha nadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm HDP'lilerin ülkeden defolması dileğiyle
  • müşahitler sabah 6 da sandık başında olsun, sandık kurulu kurulurken üye eksiği varsa bu durumda müşahitler sandık kurulu üyesi olabilir, o yüzden bugün gidip müşahit kartı alın parti ilçe başkanlıklarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 23 Haziran 2018; 12:10:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OHAAAAAAAAAAA KORKU İMPARATORLUĞU!

sandik hileleri basladi : hdpli sandık kurulu üyeleri gözaltına aliniyor
    https://twitter.com/kacsaatoldunet/status/1010278818660192256

quote:

Kaç Saat Oldu?
    🌎
    ‏ @kacsaatoldunet
    16 sa.16 saat önce

Anketler kötü, yarın ya PKK ya da FETÖ ile ilgili bir algı haberi yapabilirler son ümitleri bu.
    Hatta sahte bir ses kaydıyla M.Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu işin içine katabilirler. Buradan muhalefete yüklenip oy arttırma peşindeler. Yemeyin!
    95 yanıt 1.771 retweet 4.598 beğenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 23 Haziran 2018; 12:13:39 >

• Daha önce doğuda yaşamış biri olarak söylüyorum; Hdp, seçimde tüm partilerden daha çok hile yapıyor.

Önceki seçimlerde Pkk'nın silahlı elemanları köylere inip köydeki tüm oyları tehditle Hdp'ye çıkardığını biliyorum.
    Başka partili sandık başkanını ailesiyle tehdit edip tüm oyları Hdp'ye çıkardıklarını biliyorum.

Doğuda Hdp'nin oyları, tehditle, hileyle aldığını kendi gözlerimle gördüm. Şimdi Hdp'ye demokrasi(!) için oy verenleri görünce bir yerlerimle gülesim geliyor.

Bu ülkenin ve benim gibi Pkk destekçisi olmayan Kürtlerin iyiliği için lütfen Hdp'ye oy vermeyin!

Bende oyumu İnce'ye veriyorum ve Hdp'ye oy verenleri anlayamıyorum!

hırsız gitsin diye katile oy verilmez!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.