< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 23 Haziran 2018; 9:57:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 23 Haziran 2018; 9:57:41 > |
Tüm HDP'lilerin ülkeden defolması dileğiyle
|
Daha önce doğuda yaşamış biri olarak söylüyorum; Hdp, seçimde tüm partilerden daha çok hile yapıyor.
Önceki seçimlerde Pkk'nın silahlı elemanları köylere inip köydeki tüm oyları tehditle Hdp'ye çıkardığını biliyorum. Başka partili sandık başkanını ailesiyle tehdit edip tüm oyları Hdp'ye çıkardıklarını biliyorum. Doğuda Hdp'nin oyları, tehditle, hileyle aldığını kendi gözlerimle gördüm. Şimdi Hdp'ye demokrasi(!) için oy verenleri görünce bir yerlerimle gülesim geliyor. Bu ülkenin ve benim gibi Pkk destekçisi olmayan Kürtlerin iyiliği için lütfen Hdp'ye oy vermeyin! Bende oyumu İnce'ye veriyorum ve Hdp'ye oy verenleri anlayamıyorum! hırsız gitsin diye katile oy verilmez! |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 23 Haziran 2018; 12:10:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 23 Haziran 2018; 12:13:39 > |
|