Şimdi Ara

Sandero Stepway ABS arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araba da 2 gündür frene yumuşak dokunmamda bile abs pedala vuruyor. yer ıslak felan olmaması rağmen bunu yapıyor. Daha önce başına gelen oldu mu logan veya sandero kullananlarda. Cumartesi günü servise götüreceğim... Eski ustamla görüştüm Dacialar da bu sorun çıkıyormuş.

• servise gitmelısınız olmassa telefonla bi bilgi alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

arkadaşlar araba da 2 gündür frene yumuşak dokunmamda bile abs pedala vuruyor. yer ıslak felan olmaması rağmen bunu yapıyor. Daha önce başına gelen oldu mu logan veya sandero kullananlarda. Cumartesi günü servise götüreceğim... Eski ustamla görüştüm Dacialar da bu sorun çıkıyormuş.

dacialarda bu sorunun çıktığı bilgisi külliyen yalan, kimden duyduysanız sizi kandırmış.
    sandero kulübünde temmuz 2008'den bu yana snaderolar tartışılıyor, böyle bi sorunu ne duydum ne de okudum

geçmiş olsun, servisten inşallah lehinize bi sonuç alırsınız da sizi uğraştırmazlar.....
  • cumartesi günü servise götürdüm. Usta baktı ABS'nin bişeyi gevşemiş dedi ve az bir frende dahi ABS'ye geçiyormuş halletti. Bu arada bu hafta içi 2 sandero daha gelmiş servise aynı sorun yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pog -- 1 Şubat 2011; 16:05:50 >
  • quote:

cumartesi günü servise götürdüm. Usta baktı ABS'nin bişeyi gevşemiş dedi ve az bir frende dahi ABS'ye geçiyormuş halletti. Bu arada bu hafta içi 2 sandero daha gelmiş servise aynı sorun yüzünden.

dacia işte ne beklersin ki...
  • quote:

cumartesi günü servise götürdüm. Usta baktı ABS'nin bişeyi gevşemiş dedi ve az bir frende dahi ABS'ye geçiyormuş halletti. Bu arada bu hafta içi 2 sandero daha gelmiş servise aynı sorun yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

alınacak araba deyil bu dacia hele stepwayi :)) bi arkadaşta sürerken yolda kapı düşmüş aniden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DACIA DUSTER ESP IŞIĞI
    6 yıl önce açıldı
    ESP/ASR Arızası Citroen C4
    12 yıl önce açıldı
    Passat B7 airbag arızası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YILDIZ

quote:

quote:

alınacak araba deyil bu dacia hele stepwayi :)) bi arkadaşta sürerken yolda kapı düşmüş aniden :)

evet benimde paspas ayaklarimin altindan kayip asagi dustu alti kagitmis

su arkadasina bi soylesende o anlatsa bu olayi olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

quote:

quote:

Abi durum farklı arkadaşa espri yapmışlar. Alan arkadaş aldıktan sonra farketmişti de Stepway de torpido ışıgı olmadıgını falan ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

quote:

quote:

Abi durum farklı arkadaşa espri yapmışlar. Alan arkadaş aldıktan sonra farketmişti de Stepway de torpido ışıgı olmadıgını falan ondan

Bir torpido ışığından gelinen noktaya bak yahu

• memnuniyet de göreceli bi kavramdır kimisi memnun olur kimisi olmaz, kimisi 3ten memnun iken kimisi 5i beğenmez. Aldığıniz araca hayırlı olsun demek yerine lanet okudunuz. Allah daha kötü arizalardan korusun.
  • Çok beğendiğim (dış görünüm ) arabadır.Bir ara napcan donanımı dediğimde oldu .Heveslendirdim kendimi ama birçok sitede yapılan yorumları görünce vazgeçmiştim.Sanırım doğrusunu yaptım.Bu aracı kullanıp eksi yönlerini yazan herkese teşekkürler
  • Sonuçta fiyat ortada... Uygun fiyata araç alıp aşırı donanım ve kalite beklemek hata olur.

Önce araçtan beklentini belirleyeceksin. Ne istiyorsun??? Geniş iç hacim mi, yakıt tasarrufu mu, konfor mu, ikinci el değeri mi ??? Liste uzar gider... Hepsini bir arada istersen Mercedes almak gerekir ki fiyatta ona göre olur.

30000 tl'ye sıfır km dizel araç alıp torpidosunda ışık yok, içine çok ses alıyor demek yanlış olur. Bu fiyata çok sessiz, çok konforlu, işçilik kalitesi çok yüksek vs bir araç alınabilseydi, herkes bu aracı alırdı. Eeeee; o zaman üretici pahalı araçlarını kime satacak???

Bir zamanlar iki tane seçeneğimiz vardı. Ya Tofaş alıyorduk yada Renault... İkisindede özellik falan yoktu. 4 tane lastik, 1 tane direksiyonu vardı. Üstelik fiyatları kıyaslasak bugünkü arabalardan daha pahalıya almışızdır kesin. O günleri hatırlayınca Dacia'nın bu gün ürettiği araçları fiyatına göre yeterli buluyorum.

Bu arada bende 2008 Ford Fiesta TDCI Collection var. Kendi üretiminin en dolu modeli... Ama torpidosunda ışık yok... Benimkini bırak 2012 model yeni kasa Fiesta'nın torpidosunda bile ışık yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer8888

Sonuçta fiyat ortada... Uygun fiyata araç alıp aşırı donanım ve kalite beklemek hata olur.

Önce araçtan beklentini belirleyeceksin. Ne istiyorsun??? Geniş iç hacim mi, yakıt tasarrufu mu, konfor mu, ikinci el değeri mi ??? Liste uzar gider... Hepsini bir arada istersen Mercedes almak gerekir ki fiyatta ona göre olur.

30000 tl'ye sıfır km dizel araç alıp torpidosunda ışık yok, içine çok ses alıyor demek yanlış olur. Bu fiyata çok sessiz, çok konforlu, işçilik kalitesi çok yüksek vs bir araç alınabilseydi, herkes bu aracı alırdı. Eeeee; o zaman üretici pahalı araçlarını kime satacak???

Bir zamanlar iki tane seçeneğimiz vardı. Ya Tofaş alıyorduk yada Renault... İkisindede özellik falan yoktu. 4 tane lastik, 1 tane direksiyonu vardı. Üstelik fiyatları kıyaslasak bugünkü arabalardan daha pahalıya almışızdır kesin. O günleri hatırlayınca Dacia'nın bu gün ürettiği araçları fiyatına göre yeterli buluyorum.

Bu arada bende 2008 Ford Fiesta TDCI Collection var. Kendi üretiminin en dolu modeli... Ama torpidosunda ışık yok... Benimkini bırak 2012 model yeni kasa Fiesta'nın torpidosunda bile ışık yok...

Çok haklısınız yazdıklarınızda ama bendede 2005 fiesta var onda var torpido ışıgı.Neyse bende almayı düşünüyorum sandero'yu benim için konfor çok önemli degil gitsin az yaksın yeter. Bu fiyata sıfır km araba varsa gidip onu alalım

• Balıkesir'de 2012 Ağustos ayı içinde, Dacia Sandero Blackline donanım 1.5 dci aracı nakit 30000 tl' ye bıraktılar. Özellikle sordum, "trafik sigortasıda dahil" dediler.
  • quote:

Balıkesir'de 2012 Ağustos ayı içinde, Dacia Sandero Blackline donanım 1.5 dci aracı nakit 30000 tl' ye bıraktılar. Özellikle sordum, "trafik sigortasıda dahil" dediler.

bu aracı dacia internet sitesindeki fiyat listesinde bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Youth

quote:

Balıkesir'de 2012 Ağustos ayı içinde, Dacia Sandero Blackline donanım 1.5 dci aracı nakit 30000 tl' ye bıraktılar. Özellikle sordum, "trafik sigortasıda dahil" dediler.

bu aracı dacia internet sitesindeki fiyat listesinde bir türlü bulamadım.

Bende bu gün tekrar baktım, listeden kaldırmışlar. Dacia'nın sitesinde Sandero sekmesinden versiyonlar bölümüne bakarsanız, Blackline donanımının özelliklerini görebilirsiniz. Özelliklerini yayınlarken, fiyatını listeden neden kaldırmışlar anlayamadım. Bir bayiye gidip sormak lazım...
  • aracı biliyorum,onda sorun yok. fiyat listesinden kaldırmaları ilginç. Fiyatını kontrol etmek istememin amacı 30.000 tl bana yüksek geldi. Onun yerine stepway alınabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Youth

aracı biliyorum,onda sorun yok. fiyat listesinden kaldırmaları ilginç. Fiyatını kontrol etmek istememin amacı 30.000 tl bana yüksek geldi. Onun yerine stepway alınabilir diye düşünüyorum.

Stepway'in 1.5 dci motorlusuna 32950 yazmışlar. Görüntü olarak hoş olsada ben Blackline donanımını tercih ederim.

Çünkü, Stepway'de yükseklik ayarlı koltuk, elektrikli ve buz çözücülü dış dikiz aynalar, yüksekliği ayarlanabilir direksiyon, manuel olarak devreden çıkarılabilen ön yolcu hava yastığı, 6 fonksiyonlu yol bilgisayarı, kapı açık ikaz lambası yok.... Ama bu özellikler Blackline'da var.

Bunun yanında koltuk arkası cepler, kademeli kararan tavan lambası ve yukarıda muhabbeti geçen torpido ışığı gibi özelliklerde yok.... Hadi bunlar önemli değil ama yukarıda saydığım özellikler bence önemli... Tabi tercih meselesi, görüntü dersen Stepway, özellik dersen Blackline.

Üstelik Stepway'in liste fiyatı 32950 tl iken, Blackline'ı 30000 tl'ye bulmuştum (1.5 dci motor fiyatları). Şimdi bilinmeyen bir nedenle fiyat listesinde yok ama...

Bu arada torpidoda ışık yok diye beğenmemişti arkadaş, bak aslında o özellikte varmış, tabi Blackline alırsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 15 Eylül 2012; 9:34:32 >

• zafer8888 Z kullanıcısına yanıt
    En doğru yorumu"Sen yapmışsın Zafer, lakin! değerli kardeşim ben aracı alalı bu günle tam 5.gün oldu,(1.5 90 bg dci) aldım yarım saat sonra içeriye bir yanık kokusu geldi ama beş dakika sonra kesildi,hadi araç daha yeni boya vs vs kokusu gelmiştir dedim, ertesi gün çeşme otobanında gidiyorum 90-110 arası direksiyon titiriyor, hadi onun içinde lastikler yeni lastik jantlara alışana kadar 1000-1500 km sonra balans ayarı yaptırırız dedim, bu arada çukurlara girdim araba kısada olsa yalpaladı her çukurdada aynısını yaptı, c.tesi pazar hep klima ile yolculuk yaptım ön iki camı en fazla iki bilemedin üç kez açtım sağ ön cam her seferinde kapanmaya yakın çat diye bir ses çıkarıyor, araç pazar günü akşam saat 18:00den beride bahçede yatıyor. Şimdi sorarım daha 5.günlük sıfır alınan bir araç için bu aksaklıklar normalmidir? İkinci el olsa anlarım kullanılmış araç dersin bakımları iyi ellerde yapılmamış dersin vs vs ama sıfır be kardeşim adı üstünde sıfır otomobil ne olrsa olsun 36.000tl- 37.000fiat var üstünde,böylemi olmalı! diyeceksinki almadan evvel araştırsaydın! araştırdım paramın alabileceği dizel tek araç buydu,ancak ben bile küçük saylsada(Direksiyon titiremesi hariç) bunların hiç birisi olmamalı hadi 10000-15000 km de olsak anlayabilirim, ama bismillah daha 400 km de araç daha şimdiden böyleyse ilerde ne olur onu ALLAH bilir. Donanım tefauratlarına değinmiyorum bile çünkü onu bile bile kabullenerek aldım, ve o donanım bana yeter artar. Sonuçta bu araç şimdi değil ancak 5-6 yıl sonra çıkacak modelleri sıfıra yakın sorunsuz olur, dikkat ettim bir evvelki modellde olan sorunlar bu modellerde yok ama işte bu modellerde olan sorunlarda bundan sonra çıkacak modellerde olmayacak,yani bu aracı üretenler daha araç üstünde çalışıyorlar ve bizler onlar için test etmiş oluyoruz,olay bence bu. @zafer8888

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.