Şimdi Ara

Sandalyede Otururken Masa Basındayken !!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

surekli masa basında sandelyede oturup calısırken bu sandalyelere konan ortopedik bel sırt destekleri varmıs gercekten de faydası oluyormu acaba hangisinden almak lazım genelde internette fileli ve sunger olanları gordum .. kullananlardan yorum bekliyorum .. cunku surekli masa basında oturarakcalısmak genelde saglıksız oluyor

• ayrıca şöyle ürünlerde bunlar nasıl acaba ?

• gereksiz. Klimayı aç terlemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 28 Haziran 2011; 22:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

gereksiz. Klimayı aç terlemezsin.

Yılın cevabı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

merhaba arkadaslar.

surekli masa basında sandelyede oturup calısırken bu sandalyelere konan ortopedik bel sırt destekleri varmıs gercekten de faydası oluyormu acaba hangisinden almak lazım genelde internette fileli ve sunger olanları gordum .. kullananlardan yorum bekliyorum .. cunku surekli masa basında oturarakcalısmak genelde saglıksız oluyor

Bunlar doğru ürünler değil aslında, çünkü bu tarz ürünlerin yaptığı hatalı duruş/oturuştan kaynaklanan boşlukları doldurmak.Yani aslında doğru pozisyonla o tarz minderlere gerek duyuracak boşlukların oluşmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

gereksiz. Klimayı aç terlemezsin.

konu dısınada acmadım konuyu ama neyse
  • Daimi masa başı işlerinde sürekli oturmaktan duruş bozuklukları oluşabilir evet.Sırt destekleri bel boşluğunu doldurduğu için rahat olyor ben kullanıyordum ama ikinci postta videodaki zımbırtı gereksiz bişey gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde bu bel desteklerinin fileli olanları varmıs onlar daha iyi gibi yazın terletmez sanırım
  • Benim kullandığım viscolex yastık tarzında birşeydi terleme gibi bi problem olmadı fileli olanları kullanmadım ama alışveriş merkezlerinde gördüm biraz uyduruktan duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.