Şimdi Ara

Sanatçi Tarkan Türkiye'ye ihanet etmiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu adam iyi biridir vergisini falan verir eyv oralarını bilmemde, neden tvlere çıkmıyo bu adam,neden ödül törenlerine ktılmıyor,yada herhangi bi radyoya katılıp soruları cevaplamıyor, onu çok seven hayranlarının görmek istediği şeylerdir diye tahmin ediyorum. Ben senin albümünü alıyorsam veya benim sayemde sen para kazanıysan bunlarıda yapman gerek haksızmıyım ?? Bildiğin küçümsüyo bu adam ülkeyi Trde çıkacak program yokmuş falan fılan ulan herkesin star olarak gördüğü rihanna bile barbados festivaline normal halktan biriymiş gibi katıldı

• İmza mesaj uyumsuzluğu
  • Belki de hoşlanmıyor adam kim ne deyebilir ki?
  • hayranları onu çok sevmesin o zaman , albümlerini satın almasınlar , desteklemesinler . çok mu zor ?
  • Haklısın tarkan vatan hainidir
    tez kellesi vurula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya adam gibi mesaj yazcaksanız yazın
  • Dinlemem zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En azından diğer Türk şarkıcıları gibi tv ye çıkıp rol yapmıyor. Böyle daha iyi
  • vatan haini ilan ettiniz ulan adami programlara cikmayip sebeklik yapmiyor diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi programa çıkması gerekmez kendi keyfine göre çıkar.bence gerekmedikçe çıkmaması daha iyi.
  • Adam bu işleri belki saçma buluyor çok daha önemli işleri olduğunu düşünüyorum.
  • Adamın yapmadığı hayır işi kalmadı. Diğer sanatçılar gibi albümünü tanıtma derdi yok üstelik programda dönen saçmalıklarda cabası.
  • beş para etmez programlara çıkıp şebeklik yapsın demiyoruz zaten, ara sıra ciddi bi programa yada talk şova çıkabilir yada radyoda canlı yayına katılabilir
  • Kendi reklamını yapmaya ihtiyacı yok. Dünya çapında tanınıyor zaten. Medya kimlerin elinde belli. Medyada şebeklik yapanlar da belli. Çıkıp şebeklik yapmıyor onlar gibi.
  • dinle de kendine gel

• Adamın albümünü alıyorsun diye adam senin isteklerini gerçekleştirmek zorunda değil.Sende ister alırsın ister almazsın bu kadar basit.
  • bi aralar murat boz ile sevgiliydi onlar gündeme gelir diye çıkmıyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.