Şimdi Ara

Sanalpazar ile imtihanım, yardım DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Sanalpazar uzerinden ikinci el minix x8h urunumu sattim ancak bir sorunla karsi karsiyayim. Alici urunu teslim aldiktan birkac saat sonra mesajla bana ulasti ve cihazda elektrik sorunu oldugunu soyledi. Cihaz acilmiyormus. Ben de saglam bir sekilde teslim ettigimi soyledim. Sonra da sanalpazar a ulastim. Bu noktada bana aliciya iade konusunda yardimci olmami soylediler ve urunu yollarken calistigina dair bir kanit sunmami istediler. Böylece tepem iyice atti. Ben urunu saglam yolladim ve alici kargoyu teslim aldi herhangi bir zabit tutturmadan. Bu durumda bozuk olmadigini teyit etmis olabilir miyim . Ya da nasil bir yol izlemeliyim yardimci olabilir misiniz. Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Varsa garanti belgesi yeterli olur devam ediyorsa tabiki yoksa zabıt tutmadığı için bir çakallık yapamaz yaparsa o ürün sana sağlam gelmez emin ol

• Sanalpazarın satıcıdan çok alıcıyı koruyan bi sistemi var büyük ihtimal iadeye zorlayacaklar sizi
  • Ikinci el urunlerde sorunlu urunlerde zabit tutturma islemi var degil mi ?

• Cihazın sağlam olduğunu tutanakla kanıtlamadığın için seve seve iade alacaksın, adam muhtemelen dolandırıcı sağlam telefonu aldı, aynı telefonun bozuğunu yollayacak sana.

Sanalpazarın yapacak birşeyi yok, o yüzden eticaret sitelerini kullanmayın telefon için ya önce havale sonra kargo yada elden teslim yapın.
  • Kargo sirketine bagli olarak adama kutuyu aćtirmadilarsa adam nasıl hasarlı diye tutanak tutturabilir? Ayrica dolandirixi olabilir sattigin seyin ne oldugunu bilmiyorum fakat ixinden pparça imei vs calabilirler. Bu yuzden ürünü gondermeden bir kac resmini cekmeliydin.

• Alici bugun tekrar mesaj yolladi ve cihazin calistigini soyledi. Dun gerildigimizle kaldik. Ancak sunu anladim bir daha sanalpazarla ve turevleriyle birsey satmak mi, tövbe!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz yırtmışsın SP GG gibi eticaret sitelerinde satıcı olmak gerçekten çok zor. Ben denedim bir çok üründe alıcı değil satıcı mağdur olsun tutumunu aldıkları için vazgeçtim.
  • O kadar çok sıkıntılar çıkabiliyorki, son olanınından bahsetmek isterim, Alıcı mı problemliydi yoksa ürünmü o tartışılır fakat ben ürüne onay verilmediği için alıcıyla yaşanan mesajlaşmalar sanalpazar müşteri hizmetlerine yansıdı. müşteri hizmetlerinin tutumunu tahmin ederseniz. 2 taraf birden yıldırmış bunaltmış :) olsa gerekki kargoyu iade almadan başımızın gözümüzün sadakası olsun diye ürün iadesini onayladım.
    Onayladığımı müşteri hizmetleri bildirdim fakat bir türlü inandıramadım. Yalan bildirimden dolayı üyeliğim askıya alındı. Operatör arkadaşın zahmet edipde onay işlemime bakması saatler almıştı.
  • Merhaba, geçmiş olsun. Durumlarınız neler?

Ben ücretsiz kargo sipariş verdim fakat sonradan gördüm kü satıcı biraz dolandırıcıymış , yorumlara göre. Ödemeyi yaptım.

Sormak isrtdiğim, kapıda eve gelince kutuyu açıp, bakcağım. Sıfır usb bellekse gerçketne dediği gibi, imza vereceğim kargoya, değilse idade edeceğim ve sonra sanalpazara durumu bildireceğim. Burda da durum böyle mi işliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.