Şimdi Ara

sanalpazar.com' da ARAS KARGO avantajı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
10.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ju3x hocam aras kargo merter De iki şubesi var simdi birinin önünden geçtim kızılcık şubesi senin arkadasin ordami hocam? Bende Merter de igdas binasindayim gel kahvemi cayimi iç tanisalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 10 Ocak 2014; 16:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Mekan ADANA :)
    İstanbul'a gelirsem uğrarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 10 Ocak 2014; 16:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Mekan ADANA :)
    İstanbul'a gelirsem uğrarım :)

Aramaya gelince ben ugrayim olurmuş gökçeli de kebap yerim çakmak plazmaya ugararim ama alman hepsi sahtekar ;) sanayiye ugrarim bir de oto pazarina yanina çaya gelirsem ısmarlarmısın topragim .ben barkal ışıklarda büyüdüm kuran kursu ile sivaslının kahvesi arasında

Merter kargoya sordum yazmışsında bende ne bilim burdasın sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 10 Ocak 2014; 16:45:58 >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Senin mesajı alıntılayıp koyulaştırdım :)
    Adanalı olduğunu biliyorum paspaşırız :)
    Bende Kanalköprü Fatih Mh...
  • Dukkan acmak sart mi yoksa bireysel olarak da ayni fiyatlardan faydalanabiliyor muyuz?

• yurtiçi kargo için
    dükkan formatlı : 6,5 tl
    normal, dükkan açılmadan : %35 indirimli

not: geçen bir anakart geldi 2 desi falan 11,5 tl tutmuş, dükkan formatlı değil idi o yüzden %35 uygulanmış

aras kargo için
    dükkan formatlı : 5,2 tl
    normal, dükkan açılmadan : yine aynı

not: son 2 alışverişte dükkan formatlı değildi satıcıya aras ile gönderin dedim yurtiçikargo %35 indirim uyguluyor sadece
    ama aras kargo için dükkan olsun olmasın aynı imiş dedim ve aras ile gönderdiler 5 tl lere...... dükkan formatlı değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

yurtiçi kargo için
    dükkan formatlı : 6,5 tl
    normal, dükkan açılmadan : %35 indirimli

not: geçen bir anakart geldi 2 desi falan 11,5 tl tutmuş, dükkan formatlı değil idi o yüzden %35 uygulanmış

aras kargo için
    dükkan formatlı : 5,2 tl
    normal, dükkan açılmadan : yine aynı

not: son 2 alışverişte dükkan formatlı değildi satıcıya aras ile gönderin dedim yurtiçikargo %35 indirim uyguluyor sadece
    ama aras kargo için dükkan olsun olmasın aynı imiş dedim ve aras ile gönderdiler 5 tl lere...... dükkan formatlı değildi

Evet dediğin gibi. Kargo kodu 'GN' ile başlıyorsa dükkan formatlı olmuyor. O yüzden yurtiçi indirimi sadece %35 yapıyor.

• dükkan 5 dk içinde açılıyor öyle yasal bir şey değil sonuçta sanal dükkan, öyle ticari bir kayıt falan yok
    bu format zaten çok satış yapmak amacında olan kişiler için, örnek bir maldan elinizde 100 adet var ve reklam vermelisiniz
    işte alıcı kitleye toplu mesaj avantajları, diğer sitelerde kıyıda köşede ürününüzün lanse edilmesi,
    dolarla alışveriş gibi bir çok avantaj dükkan sayfanızda opsiyonel olarak mevcut hale geliyor
    ister kullanın ister kullanmayın..... ben hiç kullanmadım ama 70 e yakın alış ve satışım oldu sanalpazarda
    kargo avantajı bana yetiyor vede çok bir şey sattığımızda yok, sadece dükkan formatlıda daha çok kargo indirimi
    olduğu için dükkan açmıştım (o zamanlar aras kargo indirimleri yoktu sadece yurtiçi vardı, 12-13 tl yerine 6,5 tl ödemek iyiydi)
  • indirin kodu:

dükkan formatlı ise -----> SPDUK1234567890
    açıklaması: Yani "SP" kısmı sanalpazar demek, "DUK" kısmı dükkan demek yani "sanalpazar dükkan uygulanmıştır" demek

Dükkan formatlı değil ise -----> SPGEN1234567890
    açıklaması: Yani "SP" kısmı sanalpazar demek, "GEN" kısmı genel demek yani "sanalpazar genel uygulanmıştır" demek
  • Tv vardı.
    Kurye çağırdık haliyle.
    3 günde gelmedi.
    Sanalınada pazarınada ayrı sövdüm :)
    Bizzat netten, çağrı merkezinden ve şubeyi arayıp kurye istedik.
    Sonuç tabiki efendim şu bu gelecek.
    Ne gelen var ne giden dalga geçildiğimiz yanımıza kar kaldı.
    Genel merkeze FAX çektim bölge müdürlüğünede.

Sonuç ADANA MÜCAHİTLER rezalet bir şube...

Ertesi gün SÜRAT kargoyu aradım.Kurye istedim aynı gün alıp götürdüler.
    Adana dan MArdine 10 saatte alıcının evine teslimdi.
    Süratla anlaşma yapsın.
    ARAS PİŞMANLIKTIR...
  • sanal pazar olmasada sanal pazardanmış gibi gönderebiliyormuyuz indirimden faydalanmak için :D
  • JuEx
    sizin sorununuz site ile değil kargo şubesi ile, bu ülkede kargo ile sorun yaşamayan var mıdır? yoktur elbet

selmand
    ben 2 defa yaptım; yanlış bir kargo bilgisi girebiliyorsunuz, sisteme bu bilgiyi girdiğiniz anda zaten karşı tarafta
    şu açılıyor : "ürünü aldım onaylıyorum" oda onaylıyor ve alışveriş tamamlanmış oluyor

bunu şunun için belirttim bazen para transferi yapmak gerekiyor, ben ödediği fazla kargo ücretini iade için bu
    yolu denedim 6,5 tl lik ilan açıldı dakikasında kargo bilgisi girildi ve "aldım onaylıyorum" dendi böylece karşılığı olmayan
    bir şey için 6,5 tl ödendi %5 sanalpazar komisyon kesti kalan 6 küsur lira karşı tarafın hesabına ertesi günü aktarıldı

asıl sizin mesele şu:
    örnek kişinin hesabına para havale ettiniz ve ürünü almış oldunuz yada tersi, sizin alıcı olduğunuzu baz alalım
    satıcı kişi size ürünü kargolayacak ama kargo ile uygun gönderemiyor normal vatandaşa uygulanan kazığı yiyecek
    sizde şunu söylüyorsunuz ona "1 tl lik yada 5 tl lik bir ilan açın" ( %5 komisyon çok tutmasın diye)
    ilanı açıyor ve sizde alım yapıyorsunuz karşıda bir kod çıkacak (satıcıda) - kargoya o vereceği için bu kod sizde yani alıcıda gözükmez)
    oda bu kod ile aras kargoya gidiyor ve havale ile satın aldığınız bu ürünü indirimli olarak size kargoluyor....

soru 1- evet ama 1 tl param daha satıcıya gitti
    cevap1- satıcıya para havale edecek kadar güvenmişsiniz o 1 tl yi de ürününle beraber göndereceğinden emin olabilirsiniz

aynı soru 5 tl içinse cevap yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 3 Mart 2014; 20:09:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

indirin kodu:

dükkan formatlı ise -----> SPDUK1234567890
    açıklaması: Yani "SP" kısmı sanalpazar demek, "DUK" kısmı dükkan demek yani "sanalpazar dükkan uygulanmıştır" demek

Dükkan formatlı değil ise -----> SPGEN1234567890
    açıklaması: Yani "SP" kısmı sanalpazar demek, "GEN" kısmı genel demek yani "sanalpazar genel uygulanmıştır" demek

Şimdi hocam SPGEN1234567890 bu kod ile sanalpazar'dan ürün satmadan eve kurye çağırıp gönderebiliyor muyuz?
  • bu koddaki rakamlar geçerli değil onu örnek olsun diye yazdım, harf kısmı değişmez sabittir rakamlar değişir.
    satış esnasında beliren kodlar geçerlidir. her satışta farklı kod verilir ama SPGEN ve SPDUK kısımları sabittir
    yani kodlar bu ikisinden biri ile başlar, bu öyle ortalığa sunulmuş bir kod değildir, alışveriş yaptığınızda bu alışveriş bilgileri ile
    tanımlıdır, kargo görevlisi bu kodu sisteme girdiği zaman satıcının siz olduğunu (adres ve tel bilgilerine kadar görür)
    ve alıcınında o olduğunu tüm detaylarına kadar görür, sizin bilgi vermenize gerek kalmaz.

kurye olayını bilmiyorum, sanalpazar ve aras kargo arasında yapılan sözleşmeyi bilmek lazım, kurye çağırmak, korgocuyu
    adrese getirtmek, ürünü evden aldırmak ne tür şartlara bağlı, sözleşmede bu dahil mi? bilmiyorum

kargo şubesini arayarak bu öğrenilebilir

bu hizmettir ve anlaşmaları gereği bazı opsiyonlar devre dışı bırakılmış olabilir

mesela kargom geldiğinde yada vardığında bana mesaj ve email gelmiyor telefon etmiyorlar sigorta bile yok sanırım
    yurtiçinde sanırım 2 opsiyon dahil emin değilim dediğim gibi sormak lazım.......

biraz daha uzatayım:
    bir keresinde şunu sordum kargo görevlisine "şube teslimi göndersek" olmaz mı dedim, yetkili şunu söyledi
    " biz sisteme göre hareket edebiliriz anlaşma gereği adrese teslim olmalı ama karşı ile haberleşirsiniz
    gelip şubeden alabilir-alabilirsiniz bu konuda sorun olmaz"

yani anlaşmaları gereği hareket ediyorlar, kurye çağırma bu anlaşmada yok ise çağıramazsınız, farkını karşılasanızda
    sanırım olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 4 Mart 2014; 1:52:20 >

• Yurtiçi kargo kesinlikle ama kesinlikle bulaşmayın ne kadar sövsem az bunlara daha 3 gün önce bilgisayar kasası sattım hemde atx ufak sonrada SPGEN başlıyan indirim kodum ile şubeye gittim 10 Dk erken gelmeme rağmen kargo almadılar neymiş alım saat 6 kapanıyormuş halbuki saat daha 5:49 idi..

Neyse dedik yarın gönderirim tabi son gün diye telaşta var bende gittim vericem kız Giriyor İndirim kodunu ama başkasının adı çıkıyor bilgilerde normal gönderide yapmak istemedim fahiş fiyat çıkar diye dedim 5 dk kasa burda kalsın netten bakıp geleyim yok olmaz dediler şirket prensibi varmış elimde kutuyla kafeye gittim sinir küpüyüm oturdum pcye baktım kod doğru neyse sipariş detay kısmından çıktı aldım ve sanalpazara mesaj attım sorun yok diye teyit ettiler...Neyse çıktıyla şubeye döndüm kız gene girdi sistemde başkası gözüküyor güncellicem dedi neyse halletti sonra kutuda ne var diye sordu dedim bilgisayar kasası baktı öyle uzaktan ne tarttı nede ölçtü şaşırdım ama birşey demedim vardır bildiği dedim güvendim..

En son makbuzu verdi elime yürüdüm minibüse bindim ve baktım şok oldum kargo ücreti tam tamına 40 TL tutmuş...Satış yaptığım kişiye ısrarla sanalpazar uygundur ordan alım yapan diyede bendim şimdi yarın eline kargo ulaştığında rezil olucakda benim..

Hemen sanalpazara mesaj attım neymiş sadece %35 indirim varmış yurtiçinde gelin hesap edelim altı üstü atx kasa içinde ekran kartı bile yok ağırlık taş çatlasa 2-3 kg ve toplam fiyat 40 TL..Bu demekki fiyatın %65 normalide sanırım 58 TL olucaktı..

Sırf aras kargo bana yakın değil diye göndermedim demekki hata yapmışım gidiş dönüş 4 tl yol parası vericektim ama alıcıya rezil olmuyacaktık tek diyeceğim gözün doysun yurtiçi kargo senden bu 2.defa dilim yanışı bir daha asla ama asla kullanmam..

• "konu disi"

yukaridaki fotoda beher kelimesi var. bu ne demek? senette vs var galiba???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

"konu disi"

yukaridaki fotoda beher kelimesi var. bu ne demek? senette vs var galiba???

50 desiye kadar fiyat verilmiş nedir son fiyat 50 desi ise 35,20 tl ücreti var.............ok

sizin koli 54 desi geldi diyelim ordaki beher desi/kg için yani artan her desi/kg için 0,60 tl eklenecektir ----------------->

fazlalık olan 4 desi için 4x0,60=2,40 tl daha ödenmesi gerekir-----> yani 35,20+2,40=37,60 tl eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 5 Haziran 2014; 3:23:43 >
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    herkesin yanıldığı konu şudur; sanalpazar ana sayfasında yada orasında burasında yurtiçi kargo reklamında görülen 5,5 tl + KDV ibaresidir

tamamen aldatmaca-yanıltmacadır, sanalpazar satışlarınızı dükkan formatlı yapmaz iseniz, normal kullanıcı olarak satış yaparsanız bu fiyatı unutun
    o fiyat dükkan formatlı satışlar içindir,
    peki normal satışlar için yurtiçinin avantajı nedir ? sadece %35 dir onların normal gönderi ücreti ne ise o fiyattan %35 inerler o kadar.....

sanalpazarda aras kargo kullanınız. bundan benim bir karım yok siz çok karlı çıkacaksınız

aras kargo kampanyasında hem normal gönderi hemde dükkan gönderisi aynı fiyatlıdır, gayet net yanıltmacasız bir kampanya

• ben de "ve her" desi/kg. yazacaklarina beher desi/kg seklinde yanlis yazmislar diye dusunmustum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİ HİKAYE HİÇBİRİ KABUL ETMİYOR KOD YANLIŞ DİYORLAR 6 KARGOM İÇİN
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.