Şimdi Ara

sanalpazar.com' da ARAS KARGO avantajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
10.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi kargoya talip etmek zorunda idik ama şimdi ARAS kargoda eklenmiş (belki epey bir zaman olmuş olabilir ama ben yeni gördüm. forumda araştırdım konuya rastlamadım varsa bile ben bulamadım, sitede arama yaparak bir şeye ulaşmak hala işkence)
    gayet iyi fiyatlar var bir bakın özellikle forumda parça satanlar daha doğrusu alanlar sürpriz kargo ücretleri ile karşılaşmayacaklar.

satıcılar genelde cebine giren paraya bakar sizden çıkana değil, malı satar parayı alır ama siz 11-12-13tl gibi fahiş kargo ücretleri ödemişsiniz tınlamaz, daha doğrusu bu absürdlüğü düzeltemez buna ne kabiliyeti ne itibarı ne yetkisi ne vicdanı vardır, GET li satıştanda mümkün olduğunca uzak dururlar nedense,
    siz %5 komisyonlu vede taksitli vede avantajlı kargo ile satınalmak isteseniz bile üstüne basarak önce para derler, bu gibi siteleri kullanmadıklarını söylerler (tamam bu bir moda değil herkes bu furyaya uymak zorunda değil ama bunun yüzyüze yapılan bir alışveriş olmadığının ve güven vermenin sanal satışta ne kadar önemli olduğunun farkına varın bi )
    sizler mümkün mertebe her iki taraf için en uygun satışı tercih edin, sizlerin zararına olabilecek ve sürprizlerle karşılaşabileceğiniz bir satış yada alışı tercih etmeyin...saygılar

özellikle kasa satışı pek kargo ile mümkün değildi ama (ptt uygunmuş ama fiyatlarına bakmadım) şimdi ne tutacağı belli olduğundan şehir dışından talep edenlerin alma şansı artıyor.

elimdeki normal bir kasa 16 desi geliyor ve aras ile kdv dahil olursa 19,5 tl ye gönderilebilir (tabi kg ne etki eder onu kargoya sormak gerekir)
    heleki şehir içi olursa 11 tl

3 desiye kadar olan fiyatta güzel, 4,40+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 27 Ağustos 2013; 2:34:37 >

• Hocam o kargodan bayagi insan ekmek yiyor 7-8 TL normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .......................................................................

maalesef resim eklenmiyor..............o sebep aras fiyat listesi linki veriyorum

http://www.sanalpazar.com/destek_kargo_aras.php

edit: resim eklenebilmiştir............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 28 Haziran 2015; 16:44:21 >
  • kargo avantajı arayanlar için aveanın avantajavea die bi olayı oradada süratkargo ile sabit fiyat anlaşmaları var.4,90TL gibi bir rakamdı

• Bıktım Yurtiçi Kargo'dan! Karşı tarafa alıcı ödemeli olarak gönderttiğim ve üzerine "Haberli" yazdırdığım kargolara inadına "SMS ihbarlı" veya "Telefon İhbarlı" olarak otomatikman kafalarına göre seçenek ekleyip muamele yapıp fazla ücret alıyorlar. İstediğiniz kadar uyarın, bence Yurtiçi Kargo kendi çalışanlarını bu şekilde davranmaları konusunda uyarıyor esas.

Aras Kargo on numara olmuş, geçenlerde görmüştüm. Artık kargolar Aras Kargo'ya
  • Biri resim mi dedi :)

hızlıresim den yükle forum linkini yapıştırcan...

• Arkadaşlar, İzmir'den İstanbul'a sanal pazar ile adrese teslim 3 desilik kargom var.
    Alıcı ücreti ödeyecek 4,40 TL mi ödeyecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sanalpazardan alisverim yaptim 5tl odedim fiyat iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar, İzmir'den İstanbul'a sanal pazar ile adrese teslim 3 desilik kargom var.
    Alıcı ücreti ödeyecek 4,40 TL mi ödeyecek?

5,50+kdv
  • 4,40 tl + KDV = 5,19 tl

ben 2,5 desi gibi bir koliyi bu fiyata gönderdim yani 5,19 tl ye (küsuratı almayıp sadece 5 tl aldılar)

paketin 3 desiyi geçmediğine dikkat edin ki geçerse 4,90 + KDV = 5,78 tl tutacaktır.
  • 6 metrekare bi halı ne kadara gider acaba şehirdışına

(sanalpazar ile veya sanalpazarsız, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim )
  • ben sanalpazarın veridiği kodu verdim arasa indirim olmuyor dediler

aynı kodu yurtiçin everdim indirim oldu ama 6.5 tl aldı

arastakiler neyi beceremedi acaba farklı bi giriş yeri falanmı var acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

ben sanalpazarın veridiği kodu verdim arasa indirim olmuyor dediler

arastakiler neyi beceremedi acaba farklı bi giriş yeri falanmı var acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı

Hocam uğraşma direk şikayetvar.com sitesine şikayet et bence

• sanalpazar kod girilecek yeri bulamadı aras kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

quote:

hocam orasıda gevşedi tamm sorun çözüldü diyor ne arayan var ne soran sorun devam ediyor siteyede çözülmüştür yazıp geçiyor

o site reklamını yapıp parasını alıyor bence

arası aradım söyledim kayıt açmışlar geri döneceklermiş 8 gün oldu tık yok

sanalpazarda sorun yok bizde diyor

bakalım hayırlı artık beklemedeyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

quote:

hocam orasıda gevşedi tamm sorun çözüldü diyor ne arayan var ne soran sorun devam ediyor siteyede çözülmüştür yazıp geçiyor

o site reklamını yapıp parasını alıyor bence

arası aradım söyledim kayıt açmışlar geri döneceklermiş 8 gün oldu tık yok

sanalpazarda sorun yok bizde diyor

bakalım hayırlı artık beklemedeyiz

Ben çok sorun çözdüm oradan o yüzden dedim hocam Aras olmasa da yurtiçi kargo, hepsiburada ve çeşitli bankalardaki sorunları o şekilde çözebildim :)

• 17.08.2013 tarihinde sanal pazardan pıoneer 7 in tv'li navigasyon cihazı aldım.ürün geldi.içinde kullanım kılavuzu yok,garanti belgesi yok,güncelleme ücretsiz diyor ama güncellemek için site yok aradım diyorlarki ben size bir maıl atacağım oradan güncelleyeceksiniz ben sizi herzaman nerden bulacağım.iade edeceğimi söyledim tamam dediler ettim,bir gün sonra aradılar ürünü aldık ama kırıktı kargo görevlisine tutanak tutturmuşlar kırık diye ürünü kırık şekilde bana tekrar iade ettiler.ben hakkı nasıl arayabilirim nerelere başvurabilirim.sanal pazarın kendisi sorun zaten sanal pazardan alışveriş yapacaklar birkez daha düşünün derim.
  • aman ha, sakın diyorum arastan göndermeyin benim gibi rezil olursunuz. kodları sisteme tanımlamayamıyoruz diyerek 3 kargomu da fahiş ücretlerle faturalandırmışlar. kuryeden yolladığım için mudahil olamadım, 3 gündür hayatım kabusa döndü. 42 inch tv yi 112 tl ye gönderdiler.2 küçük koliyi 15 ve 18 tlye yolladılar. şikayetvar.coma şikayet ettim 50 yeri aradım ama nafile. aman diyorum sakın!!
  • malesef sadece kargo değil sanalpazarda da eksiklik var üretilen kod ile göndermeye çalıştım yurtiçinde kodu kabul etmedi mecbur göndermem gerekti normal gitti 13 tl sanalpazara yazıyorsun kod doğru tek üretim diyor yurtiçi mh. konuyu araştırıyor çözüm yok olan gönderene oluyor 10 tane göndersen herbirinde fark 6-7 tl toplam 60-70 tl mal oluyor
  • sakın ha kimse sanal pazar ve yurtiçi kargo ile alış veriş yapmasın yoksa benim gibi uğraşır durursunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.