Şimdi Ara

sanalpazar.com a destek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanalpazar hep itici geldi bana arayuzu yuzunden ama hizlial a sempati duyuyorum. hic birinin batmasini istemem hele ki rekabeti kizdiran boyle firmalarin.. bu tip olaylar yeni oyuncularin piyasaya girmesini de engelleyecek.. zaten yabanci mediamarkt kaldi sadece

http://www.retailler.net/iste-turkiyenin-100-perakende-devi/

nerdeyse hic rekabet etmeyen kazikci teknosa bile ciro bakimindan 7. sirada..rekabetci firmalar battikca teknosa gibi firmalarin satis miktari artacak ki bu da bizim gibi tuketicileri zor durumda birakacak.. ancak envanterinden cikarmak istedigi eski urunlerinde indirim gorebilir hale gelecez

not:liste 2014 yilina ait ancak yazi yeni yayinlanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanalpazara destek olmak isteyen arkadaşlar 5 gün önce onaylanan satışımdan hesabıma yaptırılmayan 1000 lirayı hesabıma yatırabilirsiniz mesela.

• yahu koskoca firmanın milyon dolarlık borcu var ilan vererek mi destek olacaktınız

gittigidiyorla karıştırdı herhalde. Burada ilan başına para alınmıyor. 100 tane ilan ver 5 tanesi satılsın o parayı nasıl alacaksın acaba?
  • Hiçkimse batmasın batışının bizlere yararı yok. Sevmeyip kin duymak ayrı.
    umarım toparlanırlar. Rekabet ortamı her zaman lazım.
    Ancak müşteri memnuniyeti de çok önemli. Bir kişi den başlar bin kişi olur:)
  • Bazı konularla acemilikleri olsa da bu tür siteler içinde en düzgün hizmet vermeye çelışan ve en müşteri odaklı sitedir. Bir sürü ürün aldım ve ne koyduysam da kısa sürede satıldı. Benim ürün sayfamın çok ziyaret edilmesine değil, satışın gerçekleşmesine ihtiyacım vardı. Benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı. İnşallah faaliyetlerine aynen devam eder.
  • anlık , günlük vs. indirimleri bana ve bazı arkadaşlaara hiç vermezken, bazılarına defalarca kez vermesine içten içe uyuz olmuştum, BATSIN sakıncası yok, yerine daha adaletli olan gelsin...
  • serdarzero kullanıcısına yanıt
    umarım ilerde aynı şey senin başına gelir birileride çıkar bize ne bu gider başkası gelir der
  • Sanalpazarı satarlarsa alan firma bence ilk işi listeleme ve ürün arama kısmını düzeltmeli
    Alakasız ürünler çıkıyo

• arkadaşlar aklıma bişi geldi. sanalpazar yılbaşı, anneler günü vs. gibi sebeplerle defalarca 500.000 TL dağıttı. Çok fazla insan bu paralarla çok uygun fiyata ürün sahibi oldu ben de dahil

Haydi bakalım sıra bizde
    sanalpazar 'a 500.000 TL topluyoruz
  • Valla bana uyar. Az ekmeğini yemedim. Benden 10 TL işler

• dsetekse destek ücretsiz bi orası kalmıştı bende çıkayım ilanları.
  • publicengineer kullanıcısına yanıt
    %5.9'luk komisyon ve ücretsiz listeleme olayı kral, umarım sıkıntı fazla büyümeden toparlarlar.

GG'de 10 günlük ilan vermek bile 1 TL, komisyon zaten %10.

diyeceksiniz ki orada çekler ve banka kampanyaları var ama satış yapıp yapamayacağın kesin değil ki, yapacağını bilsen tamam ilan açmaya para verirsin ancak mesela 15 ürünün için 10 günlük ilan 15 TL, satamazsan para gitti...
  • Gold ve hızlıal umrumda bile değil, ama sanalpazar gg nin tekelini kımış durumda, bu ülkedeki en kötü şey tekel dir. Nasıl verilecekse Destek verelim arkadaşlar
  • kapanmasın

ücretsiz listeleme sayesinde hic bir yerde bulamadıgım 2 seyi orada buldum ve aldım. listeleme ücretli olsaydı hic biri bu ürünleri koymazdı cünkü ancak 70milyonda 1 kisi (ben) alırdı o ürünleri.

bence cok faydalı bir sistemleri var ve bu bankaların bu yaptıgı hic etik degil.. bu bankalar yarın baska bir emirle baska bir firmayı da batırabilir. ne demek adamların para akısını kesmek veya sekteye ugratmak? nerede kaldı mal güvenligi vs? ülkenin civisini cıkardılar iyice..
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    1000 tlyi 1 haftadır alamıyorum, eserkozmetik 6000 tlyi alamıyor bize ücretimizi ödeyerek destek olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

1000 tlyi 1 haftadır alamıyorum, eserkozmetik 6000 tlyi alamıyor bize ücretimizi ödeyerek destek olun.

Son durum ne hocam
    Alabildiniz mi

• Bu site kapanmaz tabii ki, marka değeri yüksek. Nasılsa biri satın alacak ve paralar iade edilecek. Benim de kendilerinde 140 TL param kaldı. Attığım mesajlara dürüstlükle cevap yazıyorlar. Durumlar netlik kazandığı zaman açıklama yapacaklarını söylediler. 6 Ocak itibariyle gerçekleşen birkaç satışımı da otomatik kendileri iptal etmişlerdi yine bu sebeplerle. İçerde kimsenin parasının kalacağını sanmam ama umarım fazla gecikme olmaz.
  • Son durumu merak edenler aşağıdaki linklere göz atabilir arkadaşlar.

https://www.sikayetvar.com/sanalpazarcom

Aralık sonundan beri hiçbir satıcının parasını ödemiyorlar, oyalayıp duruyorlar. Yarın sanalpazarın iflası için savcılığa başvuracağım haberlerde okursunuz bikaç gün sonra.
  • Yahu ortalık birbirine girdi adamlar iflas ediyor diye. son yaptıkları ödemede komisyon bile almamışlar. yeni duyuru yapmışlar . hiç yoktan kara geçtik iyi mi

sağolsunlar, kimse yapmaz sanalpazarın yaptığını.

http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lal_gece -- 12 Ocak 2016; 16:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lal_gece

Yahu ortalık birbirine girdi adamlar iflas ediyor diye. son yaptıkları ödemede komisyon bile almamışlar. yeni duyuru yapmışlar . hiç yoktan kara geçtik iyi mi

sağolsunlar, kimse yapmaz sanalpazarın yaptığını.

http://www.sanalpazar.com/sp_bilgilendirme.php

+1
    Kimseyi yüzüstü bırakmadılar, helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.