Şimdi Ara

Sanal Alemde Yaptiginiz Kötülükler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
8
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar ben baslayayim facebookta hinduizm sayfasina kurban kesme videosu koymustum baya komikti varmı sizinde kötülükleriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 14 Ocak 2013; 23:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haha çok komikmişsin

• Rikimaru ile roshan Çaldım
  • komikmişsin haha çok

• günahlarımızı yazıpta şahit tutmayalım

en söylenebilir olanı söyleyeyim milletin pcyi ele geçirmiştim virüsle.
  • hidden wiki de glock, bebek satıyorum.

• Bir tane sahte hesap açmıştım ( kız hesabı ) 660'a yakın abone kasmıştım daha sonra arkadaşlık isteğini açmıştım 200e yakın istek gelmişti. O kadar kişi içinden bir kişi sadece sahte olduğumu anlamıştı, gerisi abaza...

Tekrar yapabilirim bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi ara çok kız durter ekler konuşurdum. Ama daha elime birşey geçmedi sadece biriyle görüştüm bi mok olmadı yani.

• Keylogger kurdumustum . Ne yapiyor ne ediyor diye surekli izliyorum en az 1 ay izledim . Face sifresi email sifresi ne varsa ele gecirmistim herseyin kopuyasini almistim . Niye yaptim bilmiyorum ama cok zevkliydi.
    Programi kurmak icin en az. 5 dk gerekiyordu ben heyecandan 2dk da kurmustum

• cafeye keylog yükleyip hesaplarını çalmıştım
  • Hiç kimseninkine benzemiyor benimki demek gerçekten kötü.

Tribalwars oynardım küçükken. Lisede işte. Bi eleman vardı oyunun en iyilerinden. Rap yapıyormuş işte beat arıyormuş. Yardımcı olurum dedim hesabını bana vermesi şartıyla. İnternetten 12 tane beat topladım gayet basit ve işte beleş düşünün. Adam bunların hepsine şarkı yazmış bana da göndermişti sonra şimdi facebooktan yazışıyoruz hala söyleyemedim 4-5 yıl geçmiştir.
  • Facebook ta fake kiz hesabi acip abazalarla dalg gectim

• Arkadasima dedelerin linkini atmistim. Cocuk netteymis rezil oldu.

• 5-6 sene önce, arkadaşımla beraber Silkroad'daki ağır nooblarla dalga geçerdik.

GM ismine benzer bir karakter açtım. Arkadaşa şans eseri düşen 1 Lv SOS Glaive'i elime aldım, noob bir Türk buldum ve konuşmaya başladık:
    +Merhaba ben GM XX (hatırlamıyorum şimdi ismi). Bak şimdi, seninle oyuna ilk başlanan yere gideceğiz. Biri yeni karakter açıp oyuna girdiğinde ben onu 80 Level yapacağım. (80 Level o zaman en yüksek sınırdı.)
    -GM olduğunu nerden bileyim?
    +İsmimi, elimdeki silahı görmüyor musun? Hem bir şey kaybetmezsin.
    -Tamam abi gidelim.

Elemanı taktım peşime, Jangan'daki o kırmızılı, ilk başlanan yere gittik.

Arkadaşım 8DG setini yeni tamamlamıştı. +5 Spear da vardı elinde. O zaman 80 Level vardı ama 9DG yoktu ya da sadece dropla geliyordu, emin değilim. Biz oraya gitmeden önce, arkadaşım ilk başlanan yerde bütün kıyafetlerini çıkartıp, oyundaki ilk garment seti giyip oyundan çıktı. Biz geldiğimizde yazdım buna, geri girdi. Nicki, guildi Türk olduğunu belli etmiyordu. Ben nooba şöyle yazdım:
    +Bak muhtemelen yabancı biri bu. Şimdi onunla da konuşacağım ve birazdan 80 Lv olacak, izle.
    -Tamam.

Arkadaşla bekledik biraz, gülüşüyoruz falan. Sonra arkadaş oyuna çık gir yaptı. Bütün 8DG setini yeniden giydi, 60Lv'lık ata binip uzaklaştı. Bizim noob da hemen "Vay bee, abi beni de yapar mısın nolur" diye atladı sazan gibi. Cevap verdim:
    +Tabii ki ama inventory'ndeki bütün eşyaları, parayı, üstündeki her şeyi bana vermen gerekiyor. Level atlaman için çık gir yapman gerekiyor. Ben sana "Tamam." dediğimde çık. Girdiğinde sana bütün itemlarını 8DG olmuş halde geri vereceğim. Bir de, sakın kimseye söyleme. Yönetimin kulağına giderse sıkıntı olabilir.

Sonra bana birkaç item ve azıcık bir para attı. "Bak böyle olmaz ama, hepsini atman lazım. Bütün inventory'ni görüyorum şu an" yazdım. Korktu, bir şeyler daha attı. Sonra ben buna "Tamam, çık şimdi acele et." dedim. Çıktı, toz oldum.

Edit: Daha şimdi fark ediyorum. Guildi olan adamı nasıl oyuna yeni başladı diye yedirmişiz la buna? Ağır kerizmiş eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 16 Ocak 2013; 22:48:34 >

• Bir oyunda karşılığında neredeyse hiçbir şey vermeyerek 60 liralık item aldım. daha sonra onunla cod mw2 + cod mw 3 almıştık arkadaşla.

• Tutabilir.
  • Çok eskiden metin2 de birinin hesabını çalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

5-6 sene önce, arkadaşımla beraber Silkroad'daki ağır nooblarla dalga geçerdik.

GM ismine benzer bir karakter açtım. Arkadaşa şans eseri düşen 1 Lv SOS Glaive'i elime aldım, noob bir Türk buldum ve konuşmaya başladık:
    +Merhaba ben GM XX (hatırlamıyorum şimdi ismi). Bak şimdi, seninle oyuna ilk başlanan yere gideceğiz. Biri yeni karakter açıp oyuna girdiğinde ben onu 80 Level yapacağım. (80 Level o zaman en yüksek sınırdı.)
    -GM olduğunu nerden bileyim?
    +İsmimi, elimdeki silahı görmüyor musun? Hem bir şey kaybetmezsin.
    -Tamam abi gidelim.

Elemanı taktım peşime, Jangan'daki o kırmızılı, ilk başlanan yere gittik.

Arkadaşım 8DG setini yeni tamamlamıştı. +5 Spear da vardı elinde. O zaman 80 Level vardı ama 9DG yoktu ya da sadece dropla geliyordu, emin değilim. Biz oraya gitmeden önce, arkadaşım ilk başlanan yerde bütün kıyafetlerini çıkartıp, oyundaki ilk garment seti giyip oyundan çıktı. Biz geldiğimizde yazdım buna, geri girdi. Nicki, guildi Türk olduğunu belli etmiyordu. Ben nooba şöyle yazdım:
    +Bak muhtemelen yabancı biri bu. Şimdi onunla da konuşacağım ve birazdan 80 Lv olacak, izle.
    -Tamam.

Arkadaşla bekledik biraz, gülüşüyoruz falan. Sonra arkadaş oyuna çık gir yaptı. Bütün 8DG setini yeniden giydi, 60Lv'lık ata binip uzaklaştı. Bizim noob da hemen "Vay bee, abi beni de yapar mısın nolur" diye atladı sazan gibi. Cevap verdim:
    +Tabii ki ama inventory'ndeki bütün eşyaları, parayı, üstündeki her şeyi bana vermen gerekiyor. Level atlaman için çık gir yapman gerekiyor. Ben sana "Tamam." dediğimde çık. Girdiğinde sana bütün itemlarını 8DG olmuş halde geri vereceğim. Bir de, sakın kimseye söyleme. Yönetimin kulağına giderse sıkıntı olabilir.

Sonra bana birkaç item ve azıcık bir para attı. "Bak böyle olmaz ama, hepsini atman lazım. Bütün inventory'ni görüyorum şu an" yazdım. Korktu, bir şeyler daha attı. Sonra ben buna "Tamam, çık şimdi acele et." dedim. Çıktı, toz oldum.

İyiymiş

• Yapmadığım hiç bir halt kalmadı desem yeterli.
  • Arkadaşıma(kız) pok yiyen kız gifi attım
    Knight Online oynadığım sıralar bi çocuğu ben polisim yarın babanı evden aldırıp dövdürecem demiştim çocuk ağladığını söyledi nolur yapma diyodu
    Arkadaşımın facebook adresinin şifresini bulup annesine küfür etmiştim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.