Oyun eski ama arkadaşlar sıkıldığımda arada yine oynuyorum ama kasıyo öyle dandik bir oyun neden kasar sinir oluyorum
Freame Limit Adjuster'Diye Program Var.Normalde Oyun 25 Fps Dediğim Programla En Fazla 60 Oluyor ki Bu Sana Yeter.
İstersen Upload Ederim ...
Bilgisayar özelliklerine baktım fena değil,ancak neden bu kadar kasar anlamış değilim,herhalde bilgisayarında virüs,trojan falan vardır.
Grafik olarak çok iyi sayılmaz ama yine de kasıyor hakikaten. Bir de 4'e laf ediyoruz.
Pc tertemiz trojan falan yok Bide şunu sorim oyun oynuyorum mesela atıyorum haritaya bakmak için esc ye bastım arada sırada esc ye basınca oyun tak gidiyo simsiyah ekran ancak pc reset atıyorum Sizce bunun bir çözümü varmı dır
quote:
Orijinalden alıntı: Brutal Kill
quote:
Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD
Freame Limit Adjuster'Diye Program Var.Normalde Oyun 25 Fps Dediğim Programla En Fazla 60 Oluyor ki Bu Sana Yeter.
İstersen Upload Ederim ...
Bu programı kullanırsan sorun ortadan kalkar. Bu arada oyuna dandik demişsin. GTA IV'den daha güzel bir oyun bence neresi dandik anlamadım.
Grafik açısından iyi değil bunu kabul et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme