Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekmek yediği şehirde şov yapan nice fenerbahçeli gördüm çiftlik caddesini inletiyorlardı. BU DÜZENE KARŞISIN YA 0 ZAMAN NE YAPIYORDUN ÇOK MERAK EDİYORUM.. İSTANBUL DÜZENİNE KARŞI KOYAN TEK ANADOLU TAKIMIYIZ BİZ ..Sen git onları sev bizi sevmesende olur..

Ben kimseyi yargılamıyorum,ŞOVA DA İHTİYACIM YOK , söz geldi konuşuyoruz.. boş konuşmuyoruz . anlayana , SAMSUNLU !
  • tamam sen düzene karşı tek takımsın sen haklısın boş konuşmuyorsun!
    adım yazıyor maraton üst katta şirinler tarafındaki son kırmızı direğin altında maçları izliyorum kime sorsan gösterirler emin ol aklındaki taraftar profiliyle alakam yok ama senin zihniyetine verecek çok cevabımız varda yeri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

tamam sen düzene karşı tek takımsın sen haklısın boş konuşmuyorsun!
    adım yazıyor maraton üst katta şirinler tarafındaki son kırmızı direğin altında maçları izliyorum kime sorsan gösterirler emin ol aklındaki taraftar profiliyle alakam yok ama senin zihniyetine verecek çok cevabımız varda yeri değil.

bende üstelemedim ki iyi niyetine inandığımı belirttim ve saygı gösterdim.

sen söylesene şampiyon olunca çiftlik caddesinde şov yapan nağra atan nice galatasaraylı - fenerbahçelilere ne yaptığını ?

söz var icraat yok .. anca laf.. şehri samsun.... şehri fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

ekmek yediği şehirde şov yapan nice fenerbahçeli gördüm çiftlik caddesini inletiyorlardı. BU DÜZENE KARŞISIN YA 0 ZAMAN NE YAPIYORDUN ÇOK MERAK EDİYORUM.. İSTANBUL DÜZENİNE KARŞI KOYAN TEK ANADOLU TAKIMIYIZ BİZ ..Sen git onları sev bizi sevmesende olur..

Ben kimseyi yargılamıyorum,ŞOVA DA İHTİYACIM YOK , söz geldi konuşuyoruz.. boş konuşmuyoruz . anlayana , SAMSUNLU !

Şşşşş....
  • adnan reyiz keitayı getirecekmiş diyollaaa..

yanına murat ceylan ve forvet alınırsa ligde kalırız diyorum -
  • 2005 Yunanistan Süper Ligi ve 2007 Almanya Bundesliga GOL KRALI Theofanis Gekas Samsunspor'da!
    Adnan Sezgin bu sefer iyi iş çıkardı.
  • 1-0 olsa kendi kalemize atarız
    aynı maçta 2 penaltı kaçırız
    kırmızılar yeriz
    2-0dan 2-2 yaparız
    hiç 2-0dan 4-2 yenilmemiştik onuda yaşadık bugün

neyse sağlık olsun :) trabzon'a patlar gekas falan inşallah
    orduda manisaya yenilirse öyle korkunç bir durum oluşmaz şansızlığı atacağız inşallah
  • bizim tek bir hakkımız var oda 2 hafta Ordu'yu içerde yenmek başka alternatifi düşünmek bile istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

nihat senin ne olduğun belli zaten, birde Galip Öztürk bile demişsin ya Galip'in takımın altına dinamit koyduğunu bilmesek inanacaz.
    rahat ol bu takım düşmeyecek 15ocakta da Avni Aker'de size gereken dersi verecez hem sahada hem deplasman tribününde
    hadi anam yolun açık olsun!

her zaman söylüyorum sadece konuşuyorsun .. önyargıyı bırak da gerçeklere dışarıdan bak

16 ocak bugun
  • nihat1551@ dün kendini Türkiye'nin en zor deplasmanı sananlara dersi verdik deplasman tribününde ha sahadaki ruhsuzlara gelince sevinmek için sevmedik ki skor taraftarı olalım.
  • yarın arkayı dörtleriz yaaaww
  • Alaçam'dan gidicektim güya.Havanın soğukluğu,yağmış olan kar ve benim kötü gelen karnem hiç ders çalışmamam engel oldu.Babam takmıyor bile.Zaten hastayım da.Ah ah Galatasaray maçına gidecektim güya.Buna da gidemiyorum.
  • heeee
  • maçtayım :D
  • ne gözel
  • Tribündeki emeklerimiz, sahada karşılığını bulacak. Sadece SAMSUNSPOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Tribündeki emeklerimiz, sahada karşılığını bulacak. Sadece SAMSUNSPOR.

güzel olacak güzel yine sarmış etrafı çift takımlılar!
  • Aksam atkimizla, formamizla maratondayiz. Biletler hazir. Sesimizi actik. Heyecan basti. Icimde guzel hisler var.
  • Samsun bu maçtan puan koparacak bence.
  • Yaptik seklimizi
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.