Şimdi Ara

SAMSUNG YENI 40C530/C550 Serisi ( FULL HD + HD DIVX + USB) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
8
Favori
152.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tv yi alalım 3 hafta oldu, 40c530 modeli.. aldığımdan beri usb den mkv film ve dizi izliyorum..
    şu ana kadar altyazı problemim olmadı, aynı isimli dosya yaptığım sürece okuyor,
    yanlız watchmen in hd sinde ses codeci, bi filmde de görüntü ve ses codeci çalışmadı..
    bunlar dışında alet sorunsuz, yani 2 filmdeki kodek sıkıntısı önemli diil zira bilgisayar da dahi sıkıntı çıkaran filmlerdi..

ayrıca baff hd uydumdan hd yayın izliyorum, o noktada da cihaz gayet başarılı..
    alırken 50hz olduğu için baya bi tereddütte idim ama, şu ana kadar 50hz ile ilgili bi eksiklik duymadım,
    100hz farkı nasıl belli oluyor arkadaşlar, yani insanlar neden 1000tl ye yakın fark veriyorlar aleni bi izahı var mı?

son olarak benim tv ye güncelleme yapmam lazım mı sizce, zira optik çıkıştan tv yi sony str-de 595 amfime bağladım,
    gerek dts gerekse dolby codecleri sorunsuzca amfiye atıyor ve müthiş bi sinema keyfi sunuyor,
    güncelleme yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım...

• güncelleme yapmaya gerek yok alt yazıda da sorununuz yoksa, ben alalı 2*3 ay olucak sanırım hala güncellemedim sorunsuz izliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar tv yi alalım 3 hafta oldu, 40c530 modeli.. aldığımdan beri usb den mkv film ve dizi izliyorum..
    şu ana kadar altyazı problemim olmadı, aynı isimli dosya yaptığım sürece okuyor,
    yanlız watchmen in hd sinde ses codeci, bi filmde de görüntü ve ses codeci çalışmadı..
    bunlar dışında alet sorunsuz, yani 2 filmdeki kodek sıkıntısı önemli diil zira bilgisayar da dahi sıkıntı çıkaran filmlerdi..

ayrıca baff hd uydumdan hd yayın izliyorum, o noktada da cihaz gayet başarılı..
    alırken 50hz olduğu için baya bi tereddütte idim ama, şu ana kadar 50hz ile ilgili bi eksiklik duymadım,
    100hz farkı nasıl belli oluyor arkadaşlar, yani insanlar neden 1000tl ye yakın fark veriyorlar aleni bi izahı var mı?

son olarak benim tv ye güncelleme yapmam lazım mı sizce, zira optik çıkıştan tv yi sony str-de 595 amfime bağladım,
    gerek dts gerekse dolby codecleri sorunsuzca amfiye atıyor ve müthiş bi sinema keyfi sunuyor,
    güncelleme yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım...

Sorunsuz çalışan sisteme müdahale edilmez kuralını unutmayın. Yazılım güncellemesiyle codec desteği gelmez, tvnin görüntüsü daha iyi olmaz. Tvnin yazılımında özel durumlarda ortaya çıkan sorun varsa bunu çözer. Sorun yoksa güncelleme yapmayın

100hz konusuna gelince , 100 hz tvsi olan birine 50hz tvde görüntü iyi demeyin . Neden 100hz ye fazla para verdiniz demeyin çünkü anlatamazsınız.

100 hz yani 6 serisinin paneli 5 serisine göre daha kalitelidir bu ayrı konu.

• arkadaslar benım 40c530 dada altyazı göstermeme problemi vardı.bikaç sayfa önce forumda verilen linkten kendi sürümüme uygun olan dosyayı yükleyip tv ye yazılım guncellemesi yaptım.yalnız verilem surumde 2004.1 olarak update etti..samsungun sayfasında t-msx5deuc-2005.4 adlı dosya var..arasında fark varmı..yoksa samsungun sayfasındaki guncellemeyimi yuklemeliyim..bu daha sonra cıkan bir yazılımmı yoksa forumda verilen le aynımı
  • Arkadaşlar sonunda bende aranıza katıldım 40c530 ile. Vatanbilgisayardan bu akşam siparişimi geçtim inşallah 2-3 güne gelir bende televizyonumu kullanırım.
  • @victory80 güncelleme yapanlar bilgi vericektir en son hangisini yüklediğine dair

@the turk hayırlı olsun, inşallah alt yazı soru ile karşılaşmazsın güle güle kullanırsın TV yi. Bunun haricinde ihtiyaçları karşılıcak özelliklere sahip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 7 Ekim 2010; 1:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

@victory80 güncelleme yapanlar bilgi vericektir en son hangisini yüklediğine dair

@the turk hayırlı olsun, inşallah alt yazı soru ile karşılaşmazsın güle güle kullanırsın TV yi. Bunun haricinde ihtiyaçları karşılıcak özelliklere sahip...

Teşekkür ederim inşallah sorun çıkmazda gönül rahatlığıyla kullanırım.
  • Tv kargoya verilmiş yarın inşallah maçı izleyebilecem yeni televizyonumla.
  • Arkadaşlar bende bir haftadır kullanıyorum tv yi hdd bağladım laptop bağladım hdmı ile scart ile uydu bağlı zaten hiçbir sorunu yok gayet güzel cihaz.

Ancak birşey soracağım bu laptobu bağlayınca full hd görüntüyü nasıl alacağız çözünürlüklerde en fazla 1366x768 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 7 Ekim 2010; 22:52:44 >
  • 37C530 LCD var mı,nerde,kaç tl ??

ben bulamadım da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Arkadaşlar bende bir haftadır kullanıyorum tv yi hdd bağladım laptop bağladım hdmı ile scart ile uydu bağlı zaten hiçbir sorunu yok gayet güzel cihaz.

Ancak birşey soracağım bu laptobu bağlayınca full hd görüntüyü nasıl alacağız çözünürlüklerde en fazla 1366x768 oluyor.

laptopla 1080 goruntu almak istiyorsan sadece tvden goruntu alacak sekilde ayarlaman lazım, aynı anda iki ekran birden acık olursa laptopun ekranının desteklediği sekilde tvdede goruntu oranını alırsın. ekranı sadece tv olarak yaptıgında iletim sisteminin ekran ayarlarında 1080 olculerini goreceksin. daha sonra ince ayarlarda nvidia da 1:1 oranını otomatik olarak yapıyor olabilir deneyemedim ama atide "
    quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

veee pc ati ekran kartlı olanlar. nvidiayı denemedim ama galiba ondada olur. pixel mapping den sıkıntısı olanlar öncelikle ati Catalyst control center dan graphics->desktop & displayes-> en alttaki ekrana sağ click->Configure-> yukarıdan scaling options-> overscan %0 yapın sonra tv ayarlarında 16:9 vs olan ayarlarınızı ekrana sıgdır yapın ve sorunlarınızdan kurtulun... ... bunlarla ilgili başka bir konu başlığından aldığım deneme resimide burda

bunu denemeden önce ayardan önceki ve sonraki resim görünümüne bakarsanız farkı görürsünüz.gule gule kullanın...

" olarak yap.

• 32C530 Vatan Bilgisayar'da World Card'a 12 taksit 1098 TL'ye var. Orjinal Samsung garantisi ile bu fiyata kaçma derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Arkadaşlar bende bir haftadır kullanıyorum tv yi hdd bağladım laptop bağladım hdmı ile scart ile uydu bağlı zaten hiçbir sorunu yok gayet güzel cihaz.

laptopla 1080 goruntu almak istiyorsan sadece tvden goruntu alacak sekilde ayarlaman lazım, aynı anda iki ekran birden acık olursa laptopun ekranının desteklediği sekilde tvdede goruntu oranını alırsın. ekranı sadece tv olarak yaptıgında iletim sisteminin ekran ayarlarında 1080 olculerini goreceksin. daha sonra ince ayarlarda nvidia da 1:1 oranını otomatik olarak yapıyor olabilir deneyemedim ama atide "
    quote:

veee pc ati ekran kartlı olanlar. nvidiayı denemedim ama galiba ondada olur. pixel mapping den sıkıntısı olanlar öncelikle ati Catalyst control center dan graphics->desktop & displayes-> en alttaki ekrana sağ click->Configure-> yukarıdan scaling options-> overscan %0 yapın sonra tv ayarlarında 16:9 vs olan ayarlarınızı ekrana sıgdır yapın ve sorunlarınızdan kurtulun... ... bunlarla ilgili başka bir konu başlığından aldığım deneme resimide burda

bunu denemeden önce ayardan önceki ve sonraki resim görünümüne bakarsanız farkı görürsünüz.gule gule kullanın...

" olarak yap.

En kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler

• 46c530 modelini almayı düşünüyorum. tv yi koyacağım salon gündüzleri çok güneşli oluyor. acaba yansıtma problemi var mı tv nin? parlaması nasıl?
  • parlama yapıyor ama çok rahatsız edici değil benim görüşüm, belki sizi rahatsız edebilir. Gerçi şimdi store tarzı bişi takıldı pencereye gündüzleri istediğim zaman güneşin girmeside engelleniyor bu sayede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

parlama yapıyor ama çok rahatsız edici değil benim görüşüm, belki sizi rahatsız edebilir. Gerçi şimdi store tarzı bişi takıldı pencereye gündüzleri istediğim zaman güneşin girmeside engelleniyor bu sayede...

teşekkür ederim
    uzun bir süre sd yayın izleyeceğimden dolayı 46" bu tvden vazgeçip 42" lg 42ld450 ye dogru kaydı fikrim bu forumda ki yazıları okuyunca :) turksattan ligtv izliyorum vestel uydu alıcısıyla. hd yayın için aylık ücret ödemek istemiyorum şu anda digi platformlara.
  • film izlerken altyazı bi' yerden sonra kayboluyor. yazılım güncelleme yaparsam sorun çözülür mü acaba?
  • Altyazı problemini güncelleme yaparak çözdüm ama içimde bi kurt kaldı. Acaba TV'nin başka problemleri var mı? Yoksa sadece bu altyazı problemi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad_sector

Altyazı problemini güncelleme yaparak çözdüm ama içimde bi kurt kaldı. Acaba TV'nin başka problemleri var mı? Yoksa sadece bu altyazı problemi mi?

Yok hocam hepsinde oluyo genellikle altyazı problemi problem yok yani. Benimde tv dede 2 tane ölü piksel var nazarlığı olsun tv nin
  • bende mkv lerde desteklenmeyen codec çok çıkıyor.Aşağı yukarı 5 filmin birinde sorun oluyor.Oysa son güncellemeyi de yükledim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.