Şimdi Ara

SAMSUNG YENI 40C530/C550 Serisi ( FULL HD + HD DIVX + USB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
8
Favori
152.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün 50hz ve abisi 100hz C650 serisine nazaran oldukca ucuza bulunabiliyor (paralel 1400 TL distribitör 1600 TL civarları ). Bir onceki seri 40B530 de mkv destegi yoktu ama C530 serisinde var.Yanlız bir kaç arkadas mkv izlerken seste senkron problemi yaşamıslar sonra duzeltebildiler mi bilmiyorum.

PANEL
    Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık -
    Kontrast High Kontrast
    Renk -
    Sistem HyperReal Engine
    Panel LCD Panel
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080
    PC Sinyal Algılama -
    Video Sinyal Uyumluluğu -
    High Definition Full HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Tuner Var
    Component Var
    Scart Var 1adet
    HDMI Var 3 adet
    PC Giriş Var
    USB Var 1 adet
    DVB-S Yok
    Composite Video Var
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklik Çikisi Var
    Audio Out Var
    Audio Out Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    Full HD Var
    50 Hz Var
    Wide Color Enhancer Var
    CI + Var
    Movie Plus Var
    DLNA Var
    SRS Trusurround Var
    HDMI Version Var
    DVB-Tuner Var
    Entertainment Mode Var
    Sleep Timer Var
    Teletext Var
    Connection Share Var
    On&Off Timer Var
    Auto Channel Search Var
    Auto Power Off Var
    On Screen Display Var
    İnternet TV Yok
    SES
    Hoparlör Var
    Stereo Var
    Surround Yok
    Speaker -
    Dolby Digital Plus Var
    ENERJİ
    Stand by -
    Çalışırken -
    AĞIRLIK
    Ağırlık -
    BOYUTLAR
    Genişlik -
    Yükseklik -
    Derinlik -
    AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Va

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 5 Mayıs 2010; 10:06:31 >

• slm arkadaslar samsungun bu modelide yeni girmiş,3d desteğide var"http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-37C750-LCD-TV,14338.html" bana fiyatı cok uygun geldi, albani üstad ın bu konuda görüşleri nelerdir? fiyat ve teknik özellikler bakımından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimor

slm arkadaslar samsungun bu modelide yeni girmiş,3d desteğide var"http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-37C750-LCD-TV,14338.html" bana fiyatı cok uygun geldi, albani üstad ın bu konuda görüşleri nelerdir? fiyat ve teknik özellikler bakımından?
    Formatlar C550 kullanım kılavuzunda şu şekilde belirtilmiş. C530 icin de farklı olacagını sanmıyorum

http://i397.photobucket.com/albums/pp60/samsung_hd_tech/c550formats.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Formatlar C550 kullanım kılavuzunda şu şekilde belirtilmiş. C530 icin de farklı olacagını sanmıyorum

http://i397.photobucket.com/albums/pp60/samsung_hd_tech/c550formats.jpg

Alıntıları Göster
    Kullanan var mı ? SD kalite nasıl

• quote:

Kullanan var mı ? SD kalite nasıl

Alıntıları Göster
    Kullanan yok galiba. mkv açıyosa bu tv den alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Kullanan yok galiba. mkv açıyosa bu tv den alırım

Alıntıları Göster
    mkv açıyor.
  • quote:

mkv açıyor.

Alıntıları Göster
    Bu tv nin c550 den farkı nedir. Birde DTS desteği varmı bunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 65UJ750V Ultra HD (4K) TV
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Bu tv nin c550 den farkı nedir. Birde DTS desteği varmı bunda.

Alıntıları Göster
    benim de aklımdan bu tv geçiyor peşin 1350 ye kadar düşmüş
    kullanan arkadaşlar yorumda bulunabilir mi?
    bir de 50 hz ile 100 hz farkı çok bariz anlaşılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 13 Mayıs 2010; 21:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

benim de aklımdan bu tv geçiyor peşin 1350 ye kadar düşmüş
    kullanan arkadaşlar yorumda bulunabilir mi?
    bir de 50 hz ile 100 hz farkı çok bariz anlaşılabilir mi?

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bu ürün migrosa 1590 tl . bugün kü katalog da gördüm. peşin fiyatına 12 taksit yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen3

selam arkadaşlar bu ürün migrosa 1590 tl . bugün kü katalog da gördüm. peşin fiyatına 12 taksit yapıyor

c530 my c550 mi . ben b530 serisi satıyor migros diye hatirliyorum
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    c530'u dün kullanmaya başladım, mkv'lerde sorun yok, ses senkronizasyonundada henüz bir sıkıntı olmadı ama alt yazılarda türkçe karakter sorunu var...

gözden kaçırdığım bir ayarı varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

c530'u dün kullanmaya başladım, mkv'lerde sorun yok, ses senkronizasyonundada henüz bir sıkıntı olmadı ama alt yazılarda türkçe karakter sorunu var...

Altyazı ayarlarında Türkçe seçerseniz sorun çözülür. Sanırım türkçesi şifreleme (decoding) gibi birşey. B serisine göre farklı yere koymuşlar o sebeple tam yerini bilmiyorum , C650 serisinde de aynı sorun olan arkadaşa şifreleme diye bir yerden Türkçe seçmesini söylemişlerdi.
    Sorunu çözünce diğer arkadaşlara da faydası olması için dil ayarının tam yerini yazarsanız iyi olur.

• quote:

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. SD yani normal tv yayınlarında görüntü kalitesi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Altyazı ayarlarında Türkçe seçerseniz sorun çözülür. Sanırım türkçesi şifreleme (decoding) gibi birşey. B serisine göre farklı yere koymuşlar o sebeple tam yerini bilmiyorum , C650 serisinde de aynı sorun olan arkadaşa şifreleme diye bir yerden Türkçe seçmesini söylemişlerdi.
    Sorunu çözünce diğer arkadaşlara da faydası olması için dil ayarının tam yerini yazarsanız iyi olur.

teşekkürler, ilk anda dikkatimden kaçmış buldum ayarları

quote:

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. SD yani normal tv yayınlarında görüntü kalitesi nasıl ?

açıkçası ilk lcd'İm olduğu için yapacağım yorum ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama bence digitürk ve dsmart'ın kanallarındaki görüntü kalitesi gayet tatmin edici. hafta sonu lig tv'den izlediğim maçlarda görüntü gayet iyiydi.

wd 1 tb harddisk ile kullandım harddisk 3'e bölünmüş durumdaydı ama sorunsuz 3 bölümüde görüyor.

elimde bulunan 2009 öncesi 1-2 mkv dışında tüm mkvler açılıyor.

• quote:

quote:

Katalogun taranmış kısmı:

• quote:

quote:

Türkçe altyazı ayar yerini bulmanıza sevindim ama lütfen ayarların tam yerini yazın da herkese faydalı olsun

• evet c530mus .Yanlız avsforumda bir kaç kişi ses görüntü arasında mkvlerde senkron problemi yaşıyor, o kafama takıldı

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

quote:

quote:

• quote:

evet c530mus .Yanlız avsforumda bir kaç kişi ses görüntü arasında mkvlerde senkron problemi yaşıyor, o kafama takıldı

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    40C550 aldım bugün. 2 gün sonra gelecek, görücez bakalım nasıl birşeymiş :)

• quote:

quote:

quote:

Türkçe altyazı ayar yerini bulmanıza sevindim ama lütfen ayarların tam yerini yazın da herkese faydalı olsun

aynen dediğiniz gibi

video dosyası başlatıldıktan sonra araçlar----> altyazı-----> şifreleme

ek bir özellik daha söyleyeyim. izlediğiniz videoyu kapattınız tekrar açtığınızda bir önceki sefer kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

açıkçası ilk lcd'İm olduğu için yapacağım yorum ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama bence digitürk ve dsmart'ın kanallarındaki görüntü kalitesi gayet tatmin edici. hafta sonu lig tv'den izlediğim maçlarda görüntü gayet iyiydi.

wd 1 tb harddisk ile kullandım harddisk 3'e bölünmüş durumdaydı ama sorunsuz 3 bölümüde görüyor.

elimde bulunan 2009 öncesi 1-2 mkv dışında tüm mkvler açılıyor.

1080P MKV'leri de açıyor mu?

Bende de WD 1Tb Harddisk var.

NTFS olarak mi goruyor yoksa Fat32 mi yapmak gerekiyor bolumleri?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.