Şimdi Ara

* SAMSUNG WF9602NQR Çamaşır M. kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modeli alıcam yarın, gri ve siyah karışımı olması cezbetti, fiyatı ve özelleride oldukça iyi...
    Beyaz düşünmüyorum. Diğer siyah model Samsung ve LG'lerde malum 3.000 TL....
    Bu makinayi kullanan var mı hiç? Samsung'un sitesinde bile bu model yok. Eski model mi, yeni mi anlayamadım....

• arkadaşım bu ürünü aldınız mı acaba? memnuniyet veya şikayet belirticek diğer arkadaşların teşriflerini bekliyorum mümkünse :)
  • Makinayı aldınız mı? Kullanımı nasıl? Ses seviyesi yüksek mi?
  • Arkadaşlar bende bu makineyi almayı düşünüyorum, izlenimleriniz nedir?
  • Arkadaşlar bu ürün bildiğiniz çin malıdır.Malzeme kalitesi de vasat seviyededir.Dengeleme problemi yaşamaktadır.6kg denildiğine bakmayın siz ben 4 kg bile zor yıkadığını düşünüyorumYani tavsiye etmeyeceğim bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Arkadaşlar bu ürün bildiğiniz çin malıdır.Malzeme kalitesi de vasat seviyededir.Dengeleme problemi yaşamaktadır.6kg denildiğine bakmayın siz ben 4 kg bile zor yıkadığını düşünüyorumYani tavsiye etmeyeceğim bir model.

O zaman ben yine Lg 1447'den yana tercih kullanayım... :S Uyarınız için teşekkürler.
  • samsung wf1702wqr kullanan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkbilisim

samsung wf1702wqr kullanan var mı?

İki ürün birbirinin neredeyse aynı, sadece birisinde Eco Bubble özelliği var ve 7 KG, diğerindeyse Eco Bubble özelliği yok ve 6 KG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Arkadaşlar bu ürün bildiğiniz çin malıdır.Malzeme kalitesi de vasat seviyededir.Dengeleme problemi yaşamaktadır.6kg denildiğine bakmayın siz ben 4 kg bile zor yıkadığını düşünüyorumYani tavsiye etmeyeceğim bir model.

O zaman ben yine Lg 1447'den yana tercih kullanayım... :S Uyarınız için teşekkürler.

Bosch düşünürmüsünüz peki bu fiyat aralığına lg den üstün modelleride var,Alman malları sağlam olur genellikle eğer isterseniz bir model söyleyebilirim :)

• Samsung'un Çin üretimi çamaşır makinelerinden kesinlikle uzak durun. Kapasitesinin de kesinlikle 6kg olmadığı doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkbilisim

samsung wf1702wqr kullanan var mı?

Harika bir cihaz. Samsung tüm çamaşır makinası modellerinde Eco buble'ı standart hale getirecekmiş. Seramik rezizstans sürekli a enerji kullanmayı garantiliyor ve voltaj koruması da var. Büyük şehirler ve il merkezi dışında ikamet ediyorsanız, çok iyi servis hizmeti şimdilik alamayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Bosch düşünürmüsünüz peki bu fiyat aralığına lg den üstün modelleride var,Alman malları sağlam olur genellikle eğer isterseniz bir model söyleyebilirim :)

Mutlu olurum tabii ki?

Birde dolabı Samsung aldık inox olanlardan, çamaşır makinesini de mutfağa koyacağımız için mümkün mertebe inox görünümlü silver renkli çamaşır makinesi bakınıyorum. Tabii bulamazsak da makinesiz kalacak değiliz, beyaz alacağız ne yapalım. (:

• Vallaha buzdolabınızın rengi nasıl gri bilemem ama gri olarak Bosch WAS247X1TR önerimdir.Eğer uymuyorsa söyleyin.
  • quote:

Vallaha buzdolabınızın rengi nasıl gri bilemem ama gri olarak Bosch WAS247X1TR önerimdir.Eğer uymuyorsa söyleyin.

Kesinlikle uymadı ama rengi değil fiyatı Üstat bu makine 2000 TL yahu!
  • eyvah 2000 mi. Hanım duymasın hemen alalım der :)
    Ben gözümü kararttım ya bu samsung wf1702wqr yi alacam.
  • quote:

quote:

Vallaha buzdolabınızın rengi nasıl gri bilemem ama gri olarak Bosch WAS247X1TR önerimdir.Eğer uymuyorsa söyleyin.

Arkadaşım birde bosch bayisine gidip sor önce idos 3000 tl olarak gözüküyor nerdeyse ucuza bulabilirsin üstelik bu makine çok üstün bir makine ha daha ucuzlarıda var mesala lgye bakabilirsiniz ama iyice araştırın birde bu modeli siemens olanı var daha ucuz isterseniz araştırın

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım birde bosch bayisine gidip sor önce idos 3000 tl olarak gözüküyor nerdeyse ucuza bulabilirsin üstelik bu makine çok üstün bir makine ha daha ucuzlarıda var mesala lgye bakabilirsiniz ama iyice araştırın birde bu modeli siemens olanı var daha ucuz isterseniz araştırın

Açıkçası bir makine müh. olarak bu kadar fark veripte 2000 TL gibi fiyatlara çamaşır makinesi alacak kadar saf ve gözü kara değilim. En iyisi ben yine Samsung ya da LG'nin uygun modellerini takip edeyim.

Sabah Samsung WF1702WQ modelini 960 TL'ye buldum bir yerde, olmazsa yarın gidip bu makineyi alacağım.

Var mı bu modelle ilgili olumlu olumsuz fikir belirtebilecek olan? (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası bir makine müh. olarak bu kadar fark veripte 2000 TL gibi fiyatlara çamaşır makinesi alacak kadar saf ve gözü kara değilim. En iyisi ben yine Samsung ya da LG'nin uygun modellerini takip edeyim.

Sabah Samsung WF1702WQ modelini 960 TL'ye buldum bir yerde, olmazsa yarın gidip bu makineyi alacağım.

Bence onun yerine Lg 1402 silver alabilirsiniz 1400 tl civarlarında ve yinede kaliteli bir cihaz nedersiniz bence samsungtan gerçekten daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence onun yerine Lg 1402 silver alabilirsiniz 1400 tl civarlarında ve yinede kaliteli bir cihaz nedersiniz bence samsungtan gerçekten daha iyi.

Buharlı yıkama gibi özellikleri şahsen gereksiz buluyorum ancak direct drive tepkili motorun önemli bir artı olduğunu da kabul etmek gerekiyor; bu açıdan LG çok daha iyi bir seçim elbette. Ancak diğer yandan iki ürün arasında %46'lık bir fiyat farkı mevcut. Yani en kötü ihtimalle Samsung 5 yıllık garanti süresini doldurduğunda büyük bir arıza yapsa dahi aradaki farka bir o kadar daha eklenip 5 yıl sonraki teknolojiyle yine güzel bir makine alınabilir diye düşünmüyor değilim...

Şöyle ki Regal marka bir çamaşır makinesi almıştık bundan yaklaşık 1.5 sene kadar önce abimlere ve yengeme sorduğumda makineden çk memnun olduğunu, bu fiyata alınan bir makineden bu kadar performans beklemediğini belirtti. (Makineyi o dönem 470 TL civarı bir fiyata almıştık)

Buradan yola çıkarak Regal'den daha kötü bir makine olmayacağına inanmak istiyorum bu Samsung'un (:

Özellikle 15 dakikalık kısa programa sahip oluşunu, calgon kullanmaktan kurtaracak seramik rezistansını, Samsung buzdolabımızla renk olarak birebir uyuşmasını ve en önemlisi bizim evimizde ne yazık ki mevcut olmayan elektrik toprak hattına karşı makineyi koruyacağını ümit ettiğim voltaj koruma özelliğini düşününce (fiyatı da cabası) çok makul bir seçim gibi geliyor.

Sahip olduğum şartlar altında kısmetse eğer yarın Samsung WF1702'yi alacağım inşallah, daha sonrasında izlenimlerimi ve incelememi buradan paylaşmaya çalışacağım. Pişman olmayız inşallah ne diyelim. (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buharlı yıkama gibi özellikleri şahsen gereksiz buluyorum ancak direct drive tepkili motorun önemli bir artı olduğunu da kabul etmek gerekiyor; bu açıdan LG çok daha iyi bir seçim elbette. Ancak diğer yandan iki ürün arasında %46'lık bir fiyat farkı mevcut. Yani en kötü ihtimalle Samsung 5 yıllık garanti süresini doldurduğunda büyük bir arıza yapsa dahi aradaki farka bir o kadar daha eklenip 5 yıl sonraki teknolojiyle yine güzel bir makine alınabilir diye düşünmüyor değilim...

Şöyle ki Regal marka bir çamaşır makinesi almıştık bundan yaklaşık 1.5 sene kadar önce abimlere ve yengeme sorduğumda makineden çk memnun olduğunu, bu fiyata alınan bir makineden bu kadar performans beklemediğini belirtti. (Makineyi o dönem 470 TL civarı bir fiyata almıştık)

Buradan yola çıkarak Regal'den daha kötü bir makine olmayacağına inanmak istiyorum bu Samsung'un (:

Özellikle 15 dakikalık kısa programa sahip oluşunu, calgon kullanmaktan kurtaracak seramik rezistansını, Samsung buzdolabımızla renk olarak birebir uyuşmasını ve en önemlisi bizim evimizde ne yazık ki mevcut olmayan elektrik toprak hattına karşı makineyi koruyacağını ümit ettiğim voltaj koruma özelliğini düşününce (fiyatı da cabası) çok makul bir seçim gibi geliyor.

Sahip olduğum şartlar altında kısmetse eğer yarın Samsung WF1702'yi alacağım inşallah, daha sonrasında izlenimlerimi ve incelememi buradan paylaşmaya çalışacağım. Pişman olmayız inşallah ne diyelim. (:

O zaman hayırlı olsun alınca lütfen detaylı fotoğraflarını koyarmısnız benim için rica etsem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.