Şimdi Ara

Samsung W mi Ace 2 mi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben nokica c-6 Kullnıyorum ancak sıkıldım android telefona geçmek istiyorum Samsung Galaxy W İe Samsung Ace 2 Arasında kaldım İkisinide Alabilicek Gücüm Var Aslında Gönlüm İphone 4S Den yana Ama Evde Yaramaz 2 Çocuk Var 1.700 lira verip kırılmasını izlemeye gönlüm razı gelmez şimdi size Sorum W mi Aliyim Yoksa Ace 2 mi ben interneti facebooku youtube ve oyunları çok kullanıyorum hangsini tavsiye edersiniz ? bugün alıcam

• Bu yaziyi yazdigim telefon yani galaxy w. Sorusuz bir telefon. Arayuz gecisleri normal. İnternet hizi lik aldigimda muhtesemdi hala super. 6 aydir kullaniyorum hicbir problem ile karsilasmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki telefon karşılaştırılamaz, fiyatları birbirine yakın olsada Ace 2 donanım olarak daha iyi bir modeldir, JB 4.1 güncellemesi alacağıda Samsung tarafından doğrulanmıştır.
  • Bende zamanında C6-01 kullanıyordum, sonradan aralık ay gibi W aldım. Pişman değilim memnunum fakat kanımca Ace 2 özellikleri vs bakımından W'dan daha iyi.
  • bende ace 2 de karar kıldım sayılır samsungu aradım uzun uğraşlar sonu ace 2 yi al dedirttirdim çift çekirdek tek büyük çekirdekden daha iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace 2 donanımsal olarak daha iyi. Karşılaştırılması hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.