Şimdi Ara

samsung'un çok kötü tv üretmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ilk led televizyonumu 2013 yılında aldım.Hala sapasağlam duruyor en ufak bir arıza vermedi.Eve yeni bir televizyon alıp eskisini diğer eve götürecektim.Bu yüzden cihaz arayışına girip sırf 2019 çıkışlı diye gidip samsung 43RU7100'ü aldım.

    Eski cihazım LG 42LA6130 6 yıllık bir cihaz.Bugün aldığım samsung 43RU7100 tam anlamıyla leş.Ses sistemi zamanında 1400 liraya aldığımız lg'nin 10'da biri kadar bile değil.Ne bası ne tizi var.Görüntü desen 4k tv olmasına rağmen çamur gibi... Renklerde fiyasko çıktı müge anlı hayalet gibi duruyor ekranda.
    Kablo toplama ayaklarından birisi kırık çıktı.Serviste 20 liralık çin malı 4k kabloyu 110 liraya sattı.


    Açıkçası bir daha asla ve asla LG dışına çıkmam televizyon konusunda.Yeni tv alacak arkadaşlar bu yazdıklarımı iyi okusun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 30 Mayıs 2021; 17:40:13 >



  • Kötü olması normal,başlangıç tv si,sonuçta 2800 tl lik bir tv,fazla beklenti olmamalı
    Samsung markası ile ilgisi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 12 Ekim 2019; 14:6:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var marka ile, giriş seviseyi bir panel sonuçta. O zaman Qled serisi bir tv alsaydınız keske.

    Sanki lg çok matah birşey. Lg de de durum aynı, giriş seviyesi bir panel alıyorsanız beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aekadaşlar hayır beklentim kesinlikle yüksek değildi giriş seviyesi cihaz olduğunun bende farkındayım ama kesinlikle kötü bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medizinischen Labor -- 30 Mayıs 2021; 17:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Üstad 6 yıl önceki panel kalitesi veya ürün kalitesini simdi beklemek yanlış. Haklısın ama maalesef her marka gamında benzer sonuçlar var. Üretim arttıkça kalite düser ters orantılıdır .Lg'nin veya sony'in 2019 serisi 3 - 4 k arası tv'leride aynı kalitede hatta daha kötü olanlarda var.Yine en azından ru7100 de va panel var edge led vs.diyoruz.O fiyattaki Sony ve Lg modelleri full IPS. Maalesef 5 bin üstü tv'ler artık belli bir kaliteye sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un telefonu hariç her ürününde sorun yaşadım. 2 adet tüplü TV, 1 adet LCD TV, mikrodalga fırın, internal HDD, monitör...

    Görüntü kalitesi ödediğiniz ücretle eşit orantılı fakat sağlamlık konusunda bu marka gözümde sıfır. Evime bin çeşit ürün girdi de bir şey olmadı ama her sorun çıkaranın Samsung olmasının tesadüf olduğunu sanmıyorum.

    LG'nin de dünyanın en dayanıklı ürünlerini üreten marka olduğunu söyleyemem. Zamanında Scarlett serisini almaya yeltendim, bir çok yerde test ettim, beğenmedim. Kullanıcı yorumları ve incelemeler de olumsuz olunca Sony'de karar kıldım. Arkadaşın LG'si de kendi kendine kapanıyordu, en sonunda da panel cortladı.

    2008 model Sony W4000 Sony'm var, hâlâ tank gibi, XF9005 alınca içerki odaya koydum, görüntü kalitesi de 1080p'ye göre hâlâ iyi.

    25 30 senelik tüplü TV'leri çalışır hâlde elimde duruyordu, ona buna hediye ettim. Şu an Dolby Atmos'a geçtim fakat nuhtan kalma giriş seviyesi AVR'ları hâlâ çalışır durumda saklıyorum. Fat kasa PS3 dışında Sony'nin hiçbir ürününde sıkıntı yaşamadım. Bu aletler beni bile gömerler. Pioneer TV üretimini bıraktı, Sharp, Panasonic, ve sanırım Loewe Türkiye piyasasından çekildi. Geriye Sony, Philips, Samsung ve LG dışında bir seçenek kalmıyor, bunların arasında da en iyi seçenek Sony'dir bence.
    Tabi bir de Bang&Olufsen var ama onun TV fiyatları Beylikdüzü'ndeki ev fiyatlarıyla eşdeğer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 13 Ekim 2019; 6:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.