Şimdi Ara

Samsung'un 5.8 inçlik medya oynatıcısı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung'un 5.8 inçlik medya oynatıcısı ortaya çıktı

Galaxy serisi akıllı telefonlarıyla firma tarihinde önemli bir satış başarısına imza atan Samsung, tabletlerin haricinde Galaxy etiketini taşıyan taşınabilir medya oynatıcılar da piyasaya sürüyor.

Sammobile sitesinin kaynaklarından elde ettiği reklam görsellerine göre Samsung, Media Player olarak adlandırdığı yeni medya oynatıcısını piyasaya sürmek üzere. On yüzü ile Galaxy S3 modelini andıran medya oynatıcısında çift çekirdekli 1GHz hızında çalışan işlemciye yer verilmiş. 5.8 inçlik ve 540 x 960 piksellik ekranı da şimdiye kadar ki akıllı telefon ve taşınabilir medya oynatıcıları arasında en büyük boyutlusu olarak dikkat çekiyor.

1GB RAM, Android 4.0 işletim sistemi, 3MP arka/VGA ön kamera, 10.8mm kalınlık, GPS, Bluetooth 4.0, jiroskop, microSD slotu, 2500mAh batarya, TouchWIZ arayüzü, FM radyo şeklinde diğer özelliklere sahip.

Samsung'un yeni oynatıcısını kısa süre sonra tanıtacağı tahmin ediliyor. Fiyat şimdilik belirsiz. 

• Kim ne derse desin samsung, pardon sony

Çarpıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.8" ve 960x540 çözünürlük can sıkıcı , Main kamera tırt

• O nasıl bir çözünürlüktür samsung naptın sen

• quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

Kim ne derse desin samsung, pardon sony

Çarpıldım

Kardeş sony konuları haricinde yazma sen eksileri yiyosun sonrav

• quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

Kim ne derse desin samsung, pardon sony

Çarpıldım

Kes ya

• 5 para etmez s3 deki özellikler olsaydı belki alırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

5 para etmez s3 deki özellikler olsaydı belki alırdım

Medya oynatıcı diyor. Maliyeti düşürmek için donanımdan kırpılması gereklidir. Ayrıca S3 özelliklerini bekliyorsan S3 al o zaman. Neden başka bir cihazdan S3 özellikleri bekliyorsun anlayamadım. Bence medya oynatıcı mantığını anlayamamışsın.

Ürüne gelince, bence güzel bir oynatıcı olabilir. Belirtilen donanım gayet yeterli görünüyor. Ekranı biraz daha yüksek çözünürlüklü olabilirmiş, en çok göze batan kısmı burası. Bunun dışında ses çipi, ses çıkış gücü, enerji tüketimi ve fiyat/performans oranı iyi olduğu sürece ekran çözünürlüğü gözardı edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ağustos 2012; 19:39:02 >
  • Bence en önemlisi fiyat ne kadardan satılacağını merak ediyorum ?
    S3 fiyatına yakın bir fiyat olursa gidip aradaki S3 alırım daha iyi. Sonuçta her iki cihazda multimedya canavarı.

• '' 5.8 inçlik ve 540 x 960 ''

made in korea ....

• Anlayamadığım bir olay var bu medya oynatıcılarında. Yahu zaten standart akıllı telefonlar bunun yaptığı tüm işlemleri yapabiliyorken hatta ekstra olarak telefon işlevi de görüyorken bunu hangi amaçla alıyor insanlar. Hayır vardır bir püf noktası ama ben çözemedim

• hımm ozaman note 2 de 5.8 olabilirmi acep ?

• Oynatıcı özellikleriyle oldukça iyi. Fiyatına gelince bir oynatıcı için dört haneli fiyat belirlenemsi bence pek olası değil. 800-1000 lira (Türkiye için diyorum) benim tahminim. (wifi bile olmadığını da ayrıca hatırlatırım)

• Pantolan üreticileri yeni cepler hazırlamaya başlasınlar.Bu gidişle bizim boyumuzda telefonlar olacak

• Haberi okumadan yorum yapanlar var:D Medya oynatıcı diyor.

• annemın sınava giderken okunmus pirinç yedirmesinden bile gereksiz bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanistan

Oynatıcı özellikleriyle oldukça iyi. Fiyatına gelince bir oynatıcı için dört haneli fiyat belirlenemsi bence pek olası değil. 800-1000 lira (Türkiye için diyorum) benim tahminim. (wifi bile olmadığını da ayrıca hatırlatırım)

Wifi olmaması mantıksız yazılmamış ama vardır mutlaka yoksa cihaz nasıl çıkacak internete.

• Bir medya oynatıcı için yüksek donanım bileşenleri ve hızlar.. Açıkcası kusursuz hizmet sunmak amaç boyutdanda cihazdan alıcağımız zevkin hatsafhada olması isteniyor galiba.. Ancak bir HDMI çıkışı bana göre büyük bir eksik..

• gps ve bluetooth'u olan bir cihazın wifisi de vardır elbet.

5"lik galaxy wifi'nin yeni nesil ürünü sanırım.

hdmi da mhl veya otg olarak veriyordur büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Anlayamadığım bir olay var bu medya oynatıcılarında. Yahu zaten standart akıllı telefonlar bunun yaptığı tüm işlemleri yapabiliyorken hatta ekstra olarak telefon işlevi de görüyorken bunu hangi amaçla alıyor insanlar. Hayır vardır bir püf noktası ama ben çözemedim

Şöyle söyleyeyim. İçerisinde GSM modülü, anten vs. bulunmadığından bir de donanım olarak biraz daha düşük olduğu için, ve de GSM vergisi falan da olmadığı için (Bizde adı trt bandrolü) fiyatı çok daha uygun oluyor. Adam film izlemek falan için alıyor. Ayrıca bu cihazlarda ekran daha büyük olduğundan dolayı Internet'te daha rahat oluyor. Biraz ağır ama telefonunla film izleyip pili bitirmek yerine bunu da alanlar var. Bir de Android Marketten oyun yükleyebileceğimiz için PSP yerine falan da alıp hediye olarak verenler de var...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.