Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
2
Favori
62.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

Beyler ben bu akşam zar zor aleti kurdum

monitör için NVIDIA ForceWare 158.22
    driver ini yükledim ancak çözünülük bizim standart WS olmayan monitörler gibi
    gidiyor 1064*768, 1280 vs... diye ben mi hatalı biliyorum bu WS çözünülürkte
    olmayacak mıydı

Sizler hangi çözünürlükte izliyorsunuz, keza ben 1280 e falan getirdim ama hala
    fontlar vs.. ler gözüme büyük geliyordu

Çözünürlük kombinasyonları için birşey diyemeyeceğim, kart ne diyor ama 1680*1050 haricindeki bütün görüntüler çamurlaşma oluşturacaktır. LCD'lerin olumsuz özelliklerinden biri de bu işte. LCD'nin asıl çözünürlüğünde kullanmak gerekiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk
    Çözünürlük kombinasyonları için birşey diyemeyeceğim, kart ne diyor ama 1680*1050 haricindeki bütün görüntüler çamurlaşma oluşturacaktır. LCD'lerin olumsuz özelliklerinden biri de bu işte. LCD'nin asıl çözünürlüğünde kullanmak gerekiyor...

İşte bende bu rakamı arıyordum demek bizim bu 20'' WS deki olayımız 1680*1050 çözünürlüğü, zaten diğer çözünürlükler içime sinmedi her ne kadar filmlerde vs. lerde sorun yaşamıyor olsamda,

Akşam gidince hemen deneyeyim, ben 1024*768 , 1280* vs.. diye gidinde devamı konusunda bilgi sahibi olmadıgımdan direk burda sordum, çok teşekkürler dostum, demek o yüzden bana hep büyük gözüktü forum sayfaları vs.. ler

Edit :
    Peki son soru daha oyunlardaki çözünürlük olayını ne yapıyoruz yani malum WS lerde 1400*900 gibi birşeydi, mecburen onu seçiyoruz değil mi ya da hack varsa o hackle 1400*900 mü yapmalıyız yoksa bizim masaüstü çözünürlüğümüz olan 1680*1050 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 19 Haziran 2007; 9:00:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

İşte bende bu rakamı arıyordum demek bizim bu 20'' WS deki olayımız 1680*1050 çözünürlüğü, zaten diğer çözünürlükler içime sinmedi her ne kadar filmlerde vs. lerde sorun yaşamıyor olsamda,

Akşam gidince hemen deneyeyim, ben 1024*768 , 1280* vs.. diye gidinde devamı konusunda bilgi sahibi olmadıgımdan direk burda sordum, çok teşekkürler dostum, demek o yüzden bana hep büyük gözüktü forum sayfaları vs.. ler

Edit :
    Peki son soru daha oyunlardaki çözünürlük olayını ne yapıyoruz yani malum WS lerde 1400*900 gibi birşeydi, mecburen onu seçiyoruz değil mi ya da hack varsa o hackle 1400*900 mü yapmalıyız yoksa bizim masaüstü çözünürlüğümüz olan 1680*1050 mi ?

Rica ederim. O çözünürlüğü uygulayınca zaten görüntü kalitesine hayran olacaksın ve o çözünürlükten başkasına birdaha asla razı olmayacaksın...

Oyunlardaki durum ile ilgili pek tecrübeli değilim aslına bakarsan ama küçük bir tecrübemi paylaşayım. Ben oyun oynamam ama senin sorduğun sorunun cevabını ben de merak etitğim için ekran kartımla beraber gelen hediye oyunu kurup görüntü ayarlarına girdim. 4:3 çözünürlükler vardı hep, 16:9'lar yoktu. Ama ben 4:^3 bir çözünürlük seçip oyuna girmeme rağmen oyun bunu geniş ekrana göre ayarları, basık görüntü oluşmadı. Çok güzel görünüyordu. Her oyun bunu yapar mı bilemem, sonuçta oyunu yazan programcılar bunu düşünmüş...

• @fuducuk sağolasın kardeşim valla çok yardımcı oldun eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ettim şu çözünürlüğü bir halletsem

Bende aslında çok oyuna vakit bulamıyorum ama işte yazın biraz haftasonları takılırım diye sordum, artık Monitör kısmında stickyden takip eder olmuştum zaten bayagıdır WS yamaları, deneye deneye optimum sonuca varacaz elbet.

Saygılar
  • quote:

@fuducuk sağolasın kardeşim valla çok yardımcı oldun eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ettim şu çözünürlüğü bir halletsem

Bende aslında çok oyuna vakit bulamıyorum ama işte yazın biraz haftasonları takılırım diye sordum, artık Monitör kısmında stickyden takip eder olmuştum zaten bayagıdır WS yamaları, deneye deneye optimum sonuca varacaz elbet.

Saygılar

Dediğin gibi, deneye deneye optimum sonuca varacağız...

Kolay gelsin, saygılar...

• Arkadaşlar bir aksilik olmazsa bu akşam güzel bir kamera ile fotoğraflar çekmeyi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa yarın bu başlık altında yayınlayacağım...
  • çok iyi olur kardeş...

ayrıca 1680*1050 çözünürlüğünden aşağıdaki çözünürlüklerde de bi kaç oyun ss i verebilirsen bu monitörü almayı düşünen ben ve benim gibi arkadaşlar için de iyi bir referans olur.

bir de dvd filmlerdeki başarısı ve görüntüsünü de fotoğraflama şansın varsa bu görüntüleri de görmek bizim için çok iyi olur.

neyse senin baya bi işin var artık...seni biraz yoracaz ama kusurumuza bakmassın inşallah...

şimdiden kolay gelsin...
  • Samsung SyncMaster 206BW

İnceleme ve yorumlar

Monitör 9 kullanıcıdan 7.4 puan alabilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitsenagru

çok iyi olur kardeş...

ayrıca 1680*1050 çözünürlüğünden aşağıdaki çözünürlüklerde de bi kaç oyun ss i verebilirsen bu monitörü almayı düşünen ben ve benim gibi arkadaşlar için de iyi bir referans olur.

bir de dvd filmlerdeki başarısı ve görüntüsünü de fotoğraflama şansın varsa bu görüntüleri de görmek bizim için çok iyi olur.

neyse senin baya bi işin var artık...seni biraz yoracaz ama kusurumuza bakmassın inşallah...

şimdiden kolay gelsin...

Oyun ekran görüntüsü veremiyorum, pc'de oyun yok. Oyunla işim yok. Aşağıda HD görüntüleri var

• Arkadaşlar tekrar merhaba. Arkadaşımdan ödünç aldığım fotoğraf makinası ile fotoğraflar çektim. Tamamını yüksek çözünürlükte indirip değerlendirmek için aşağıdaki dosyayı bilgisayarınıza indirin. Dosya boyudu yaklaşık 22 MB. Fotoğrafları ise aşağıda sıralıyorum...

Yüksek çözünürlükle download etmek için tıklayın...

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 5 Temmuz 2007; 10:02:07 >

• Diğer fotoğraflar;

• 15 adet daha fotoğraf ekleyeceğim ama server hata veriyor. Daha sonra tekrar deneyeceğim...
  • Diğer fotoğraflar;

• Diğer fotoğraflar;

• Diğer fotoğraflar;

• Diğer fotoğraflar;

• Diğer fotoğraflar;

• Aşağıda ise film görüntüleri var. Microsoft'un sitesinden indirdiğim High Definition'lar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 12 Temmuz 2007; 8:57:39 >

• Diğer fotoğraflar;

• Son fotoğraf;

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.