Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
2
Favori
62.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fuducuk

Kısmetse kısa süre sonra T240'a geçeceğim, nokta aralığı 206BW kadar iyi değil ama.

Hadi hayırlı olsun aramızdan ayrılacaksın yani T240Hd modelinimi alacaksın fuducuk yoksa normal mi ? Bu arada arkadaşlar 206BW yi sıfır olarak piyasada bulabilenlere helal olsun derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Kısmetse kısa süre sonra T240'a geçeceğim, nokta aralığı 206BW kadar iyi değil ama.

Hadi hayırlı olsun aramızdan ayrılacaksın yani T240Hd modelinimi alacaksın fuducuk yoksa normal mi ? Bu arada arkadaşlar 206BW yi sıfır olarak piyasada bulabilenlere helal olsun derim

Aranızdan çoktan ayrılmıştım zaten, 206BW'yi 2 ay kadar kullanıp bilgisayarımı sağlık problemlerimden dolayı satmak zorunda kalmıştım. Şu an 17" Philips 107S6 CRT kullanıyorum, adamı kör edesice.

Normal modelini alacağım kısmet olursa, HD olanına baktım fiyat 2 katı. TV tuner farkından başka da birşey yok yanılmıyorsam.

Hayırlı olsun dileklerin için çok teşekkür ederim, 206BW başlığının en sadâkatli üyesi Korner'cim.

• quote:

quote:

quote:

Aranızdan çoktan ayrılmıştım zaten, 206BW'yi 2 ay kadar kullanıp bilgisayarımı sağlık problemlerimden dolayı satmak zorunda kalmıştım. Şu an 17" Philips 107S6 CRT kullanıyorum, adamı kör edesice.

Normal modelini alacağım kısmet olursa, HD olanına baktım fiyat 2 katı. TV tuner farkından başka da birşey yok yanılmıyorsam.

Hayırlı olsun dileklerin için çok teşekkür ederim, 206BW başlığının en sadâkatli üyesi Korner'cim.

Fuducuk geçmiş olsun dileklerimle! biraz geç kaldık ama

sadakat konusunda haklısın forumları pek takip edemiyordum bu ara

ama hala 206bw kullanmaktayım haberin olsun gerçi yanınada sony 32 lcd tv aldım daha iyi oldu

piyasada Samsung 206bw bulamayıp alamayan arkadaşlar > Samsung T200 tercih etmelerinde yarar var

• quote:

fuducuk sakın o hataya düşme 24 inch monitör almaktansa gidip aynı paraya iyi bir 32 lcd tv al çok çok daha iyi

ama illaki monitör diyorsan o zaman beni dinle Samsung T200 al.

monitörlerde 22 - 24 ve üst seviyelere bulaşma sakın
  • Geçmiş olsun dileklerin için teşekür ederim. Sadâkat konusuna gelince sen zaten vereceğin herşeyi verdin bu başlıkta 206BW için.

Bu arada neden büyük inçlei tavsiye etmiyorsun, bilmediğim birşey mi var, hayırdır?
  • quote:

Geçmiş olsun dileklerin için teşekür ederim. Sadâkat konusuna gelince sen zaten vereceğin herşeyi verdin bu başlıkta 206BW için.

Bu arada neden büyük inçlei tavsiye etmiyorsun, bilmediğim birşey mi var, hayırdır?

abi eski model ve yeni çıkan modellerde 22 ve özellikle 24 lerce backligt problemi hala devam etmektedir

bunun gibi
     SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ

bu durumdan kimse pek rahatsız olmasa bile, beni olduğu gibi senide çok rahatsız edecektir eminim

üstelik doth pich 0.28 lerde ve TN panel gene !
    açıkcası 24 de ayrılacak bütçe bana biraz mantıksız geliyor. onun yerine iyi bir 32 lcd tv hd ready alırsın daha iyi
    nitekim ben öyle yaptım 2 hafta önce yeni monitör araştırdım baktım samsung T200 dışında adam akıllı monitör yok.
    birazda artık ekranım büyük olsun diyerek aynı bütçeye yakın aralıklarda lcd tv aldım
    PC bağlantılı ister dvi ister hdmi
    178/178 görüş açılı
    hd ready
    ps 3 bağlantı
    S-IpS panel
    backlight sıfır = 0 seviyede
    720 p gerçek hd video oynatabilme
    kısaca 4/4 lük her özelliği bulunan cihaz bunlar

en güzel yanı uzaktan yattığın yerden tv ye hükmet her alanda kullan keyfini sür

kullandığım lcd tv buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_18673166/mpage_3/key_/tm.htm

ayrıca bu forumlarda bir arkadaşımız senin düşündüğün montörden kullanıyor

incelemelerine biraz baktığımda bunu gördüm

siyah alt boşluğa dikkat

_____

yabancı forumlarıda biraz araştırmıştım

oradan aldığım bir ss

http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032869795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 16 Aralık 2008; 15:25:03 >

• Vay eski tayfa geldik buraya heeee valla fuducuk T200 gördüm gerçekten class lcd zaten hala aynı tezi savunuyorum en ideal boyut 20 inch
  • Ya Allah beni kahretmesin, ben neden gelip bu sayfaya T240'dan bahsettim ki, kafam allak bullak oldu, kafamı karıştıranlar da işin ehli insanlar.

206BW tayfası oley!

20" inç gerçekten ideal, arkadşaım 24"inç'i ucuza getirteceğini söyleyince birden gözüm döndü.

Tabi hiç araştırmadım backlight var mı yok mu diye, gerçi film çok izlemiyorum ama detaycı bir adam olduğumdan(Skynet hocam bilir ) kafaya takarım.

Şimdi LCD TV olaylarını bir inceleyeyim ben, T240 3. sıraya düştü. LCD TV olmazsa T200'ü düşünüyorum artık sayenizde.

• Fuducuk kolay gelsin
  • quote:

Fuducuk kolay gelsin

evet, kolay gelsin dileklerimizi sunuyoruz
  • 206BW emeliye ayrıldı sanırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

206BW emeliye ayrıldı sanırım :)

Kesinlikle hayır.Şu an büyük bir aşkla ilişkimiz 1 yıldır devam ediyor
  • arkdaşlar merhaba..
    ben bır yıl kadar once ve yaptıgım araştırmalar sonucu ( fuducuk da sagolsun) bi grafiker olarak samsung 206bw aldım..:) kesinlikle doğru bir tercihdi.
    fakat şuan bir sorunum var, monitörüm dalgalanıyor,, 1680 1050 çözünürlükde 60hertz olarak kullanıyorum şuan.. sorun nedir acaba? fikri olan varsa
    yardımcı olursanız çok sevinirim..:(
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.