Evet Kardeşim Kararımı Verdim 206 BW Alıcam.Bugün Yada Yarın Veriyorum Bilgisayarcıma Siparişi Herhalde Hafta Sonuna Kadar Elimde Olur.Yardımların İçin Çok Sağol.Bu Nokta Aralığına Kafayı Çok Taktmıştım.206 BW Çok İyi Bir Seçim.Eğer Oyun Kullanıcaları Alıcaklarsa Kesinlikle 206 BW'yi Almalarını Öneririm:)
Hayırlısıyla bir al da sonra tavsiyelerini yaparsın.
Görüşlerini ve yorumlarını bekliyoruz...
bende bu monitörden almayı düşünüyordum ama 20inçe göre pahalı bende 2253bw aldım. heralde monitörün biraz eski olmasından dolayı pahalı biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
bende bu monitörden almayı düşünüyordum ama 20inçe göre pahalı bende 2253bw aldım. heralde monitörün biraz eski olmasından dolayı pahalı biraz.
Parasına göre daha fazla verdiğini iddia edenlere inat kaliteden ödün vermediği için pahalı ki bana göre hakkını veriyorsa paranın lafı edilmez.
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
Parasına göre daha fazla verdiğini iddia edenlere inat kaliteden ödün vermediği için pahalı ki bana göre hakkını veriyorsa paranın lafı edilmez.
Dün Panora Bimeks'den 448 ytl (kdv dahil) fiyat ile 206bw aldım. Şansıma ölü pixel çıkmadı :). Bu başlıkta yazan arkadaşların söylediği gibi gerçekten çok kaliteli bir monitör.
Daha önce bir arkadaş sormuş ama cevabını net olarak göremediğim için tekrar sormak istiyorum.
Bende bu monitörden ikinciel almak istiyorum ancak kafama bir şey takıldı. Kontrast oranı samsungun sitesinde 1000:1 iken bazı sitelerde ise 800:1. Neden bazı yerlerde 800:1 geçiyor.
Teşekkürler
Artık 206bw yerine t200 almak daha mantıklı olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
Artık 206bw yerine t200 almak daha mantıklı olsa gerek
Katılıyorum kardeşim sana ama efsane konumunda 206bw 2 seneye yakındır kullanıyorum kimsede böyle büyük lcd ekranlar yoktu o zaman ne havası vardı ya şimdi 22 ler ayak oldu...
Arkadaşlar bu monitör sağ ve sola nasıl döner ben evdekini döndüremiyorum...
duvar kağıtları gerçekten çok güzel teşekkürler
hayırlı olsun.valla görüntü çok güzel,çok hoş
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Arkadaşlar bu monitör sağ ve sola nasıl döner ben evdekini döndüremiyorum...
Normal tutup çevirince tamamen dönüyor monitör farklı birşey yapmanıza gerek yok ki... alt ayaklığı ile birlikte dönüyor...
Bende de kaç aydır bu monitörden var.Xbox360 ve pc bağlarken çok memnundum da şimdilerde ps3 almayı düşünüyorum.Acaba ps3 ile deneyen var mı?
Bu monitörün piyasaya ilk çıkış tarihi çok eski olmasına rağmen, Görüntü kalitesi yeni çıkan aynı fiyattaki monitörlere göre mükemmel ötesi, Kullandığımdan dolayı biliyorum. Gerek görüntü kalitesi renklerin canlılığı, tepkime süresi, Gerekse malzeme kalitesi açısından hakkaten harika bir monitördür. Şimdi yeni bir lcd ye ihtiyacım oldu, aynısından almayı istiyorum. Galiba piyasada pek kalmamış bu monitörden. fiyatıda nedense hiç düşmemiş. Hala 500 ytl civarlarında dolaşıyo. Fiyatı uygun bir yer bilen varmı? Teşekkür ederim. SAMSUNG 206BW Yİ HAKKATEN ÇOK SEVİYORUM. :)
Kısmetse kısa süre sonra T240'a geçeceğim, nokta aralığı 206BW kadar iyi değil ama.