Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
2
Favori
62.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esqueiro

@brk_066

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=32341

Arkadaşlar bende bu monitörden yakın zamanda almayı düşünüyorum crt monitörüm bozuldu. bu verdiğiniz adresde hesaplı gözüküyor ancak ürün bilgisinde bir şey gözüme çarptı o da nokta aralığına 0.285 mm yazılmış normalde 0.258 mm olmayacakmı. bu firma ne kadar güvenli acaba alışveriş yapan varmı aranızda. kapıda ödeme yaparlarmı? eft. havale bunlarla uğraşmak istemiyorum açıkcası.

• paylaşım için sağol yeni monitör düşünüodum cok zengin bi içerik sunmuşsn cok saol elerine sağlık
  • incehesap.com dan 5taksit 426a aldım. ilk gelen ürün problemli idi. ödemeli geri gönderdim. yenisi geldi.
    monitör manyak bişey .gerçekten süper. pixel aralıklarını görme şansınız yok. tek pixel çizgi çizseniz bulanıklık falan yapmıyo. incecik kıl gbi temiz bir çizgi oluyor.bu arada dvi dan bağlı.
    hd video izleme fırsatım olmadı. kotayı zaten aşmışım bu ay. mayıs1 den sonra indirip deneyeceğim bi kaç hd video.
  • Monitörü yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.

quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

quote:

Orjinalden alıntı: esqueiro

@brk_066

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=32341

Arkadaşlar bende bu monitörden yakın zamanda almayı düşünüyorum crt monitörüm bozuldu. bu verdiğiniz adresde hesaplı gözüküyor ancak ürün bilgisinde bir şey gözüme çarptı o da nokta aralığına 0.285 mm yazılmış normalde 0.258 mm olmayacakmı. bu firma ne kadar güvenli acaba alışveriş yapan varmı aranızda. kapıda ödeme yaparlarmı? eft. havale bunlarla uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Bu sitede aramalarda en uygun fiyatta görünüyor hep. Ama güvenilir bir site mi doğrusunu söylemek gerekirse hiç bilgim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiqhWoltage

paylaşım için sağol yeni monitör düşünüodum cok zengin bi içerik sunmuşsn cok saol elerine sağlık

Rica ederiz, yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

incehesap.com dan 5taksit 426a aldım. ilk gelen ürün problemli idi. ödemeli geri gönderdim. yenisi geldi.
    monitör manyak bişey .gerçekten süper. pixel aralıklarını görme şansınız yok. tek pixel çizgi çizseniz bulanıklık falan yapmıyo. incecik kıl gbi temiz bir çizgi oluyor.bu arada dvi dan bağlı.
    hd video izleme fırsatım olmadı. kotayı zaten aşmışım bu ay. mayıs1 den sonra indirip deneyeceğim bi kaç hd video.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Evet, bulanıklık olayı gerçekten yok, CRT monitör gibi. HD videolar izledikten sonra da bilmeden arkadaşlarımız için yorum yaparsan çok seviniriz.

• teşekkürler . daha iyisi sizin olsun. + fuducuk sana da teşekkürler saolasın. +konu açtığın ve verdiğin bilgiler doğrultusunda bu ekrana yöneldim. çok doğru tercih yaptırdın.

HD mayıs kotasından sonra
    mutlaka yazarım bu konuya

bu arada 206NW almaktan son anda vazgeçmiştim. vatandan 438e alıyordum nerdeyse.
    iyi ki de almamışım. dvı yok NW e merak eden varsa.

incehesap.com dan 5taksit 426a aldım. ilk gelen ürün problemli idi. ödemeli geri gönderdim. yenisi geldi.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Evet, bulanıklık olayı gerçekten yok, CRT monitör gibi. HD videolar izledikten sonra da bilmeden arkadaşlarımız için yorum yaparsan çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 28 Nisan 2008; 17:24:13 >

• Arkadaşlar artık bende bir 206BW sahibiyim. şuan görüntü ayarlayı yapmaktayım. birlikte gelen cd dediki mağic tune yazılımın sitesine giderek işletim sistemime göre olanının en son sürümünü indirdim kurdum sistemi yeniden başlattımda sistemin bu yazılımı desteklmediği yönünde bir uyarı geldi programdan. neden kaynaklanmış olmuş olabilir. birde monitör için manuel ayarlarda en iyi sonucu nasıl elde edebilirim (menüleri biraz kurcaladım ancak çok karışık geldi tuş kombinasyonları özellikle)
  • bende de çalışmadı magictune. magictune programı monitörün üzerindeki tuşlara basmadan mouse ile kontrol amaçlı bir program bildiğim kadarıyla. sistemin kurtarmıyo deyince kaldırdım. çok da önemli değil bence . görüntü mükemmel zaten

edit : zaten bi kere ayarlarsın ööle kalır. yalan mı? yok filme ayrı metine ayrı internete ayrı kim kullanıyor sanki ayrıca ne gerek var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 5 Mayıs 2008; 13:18:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

206BW

• quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

quote:

quote:

206BW

• Ee arkadaşlar monitörü yeni alan arkadaşlar yok mu aramızda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

quote:

quote:

206BW

• quote:

teşekkürler . daha iyisi sizin olsun. + fuducuk sana da teşekkürler saolasın. +konu açtığın ve verdiğin bilgiler doğrultusunda bu ekrana yöneldim. çok doğru tercih yaptırdın.

Rica ederiz. Zaten tek başıma konuyu bu kadar geliştiremezdim. Arkadaşlar sağolsun. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

Arkadaşlar artık bende bir 206BW sahibiyim. şuan görüntü ayarlayı yapmaktayım. birlikte gelen cd dediki mağic tune yazılımın sitesine giderek işletim sistemime göre olanının en son sürümünü indirdim kurdum sistemi yeniden başlattımda sistemin bu yazılımı desteklmediği yönünde bir uyarı geldi programdan. neden kaynaklanmış olmuş olabilir. birde monitör için manuel ayarlarda en iyi sonucu nasıl elde edebilirim (menüleri biraz kurcaladım ancak çok karışık geldi tuş kombinasyonları özellikle)

Son zamanlarda indirilen MagicTune'lerde böyle hatalar çıktığına dair çok mesaj gelmeye başladı. Sebebini ben de anlamadım. Benim verdiğim linkler mi hatalı, yanlış versiyonlara mı yönlendirdim acaba?

Manuel sonuçlar senin gözüne gelen en iyi sonuçlardır. Ben kendi ayarlarımı yazmıştım bir ara, birçok insana karanlık gelir o.

quote:

bende de çalışmadı magictune. magictune programı monitörün üzerindeki tuşlara basmadan mouse ile kontrol amaçlı bir program bildiğim kadarıyla. sistemin kurtarmıyo deyince kaldırdım. çok da önemli değil bence . görüntü mükemmel zaten

edit : zaten bi kere ayarlarsın ööle kalır. yalan mı? yok filme ayrı metine ayrı internete ayrı kim kullanıyor sanki ayrıca ne gerek var?

Evet, çok fazla da önemli değil, ayar bir defa yapılır ve öyle kalır. Ben de filmden internete geçince mod değiştiriyor değilim, aklıma bile gelmezdi çoğu zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

Ee arkadaşlar monitörü yeni alan arkadaşlar yok mu aramızda ?

Piyasada kalmadı ki!

• Doğru söylüyorsun fuducuk hakikaten baya satıldı bu model alanlarda pişman olmadı yani
  • piyasada kalmaması tuhaf ya!
    206NW var heryerde DVI sız olanı.
    BW yok. ikisinide az ve aynı sayıdamı üretiyolar da DVI lısı önceden bitiyo. dvisızı kalıyo piyasada ??

anlamadım yani?

ama bwyi alanların hiç pişman olacağını sanmıyorum
  • hd videoları denedim.
    görüntü çok güzel. hiç bir şekilde hareketi takip eden gölge yok.özellikle süper speedway çok iyi.

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowc ase.aspx

tamamını indirmedim. IMAX ları tavsiye ederim.

http://www.hdturkiye.net
    burdada yukarıdaki adresteki kısa tanıtımlarının full leri var. ama tabi kotanızı tek filmle 2ye katlarsınız
    ayrıca HD sinema ve dizi filmlerde mevcut.

• SELAMLAR 206BW KULLANICILARI.....ŞU ÖSS YÜZÜNDEN BAYA SOĞUK KALDIM TOPİCTEN...MAŞAALAH TOPİC ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ...BENİM DE SORCAKLARIM VAR AMA TOPİĞİ OKUYAYIM BELKİ GEÇMİŞTİR ARALARDA...
  • Arkadaşlar alacağım yerde 206bw yok 206nw war tavsiye edermisiniz?Ne farkı var?
  • hoş monitör, walla kendini unutturuyor oynarken, sorunsuz kaliteli...
  • 206nw aldım arkadaşlar, umarım hata yapmamışımdır, hiçbiyerde bw yok, dvi a kafamı çok taktım ama napalım
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.