Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
2
Favori
62.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı uğurlu olsun. tek fark dvi zaten.
    analog bağlantılı ile bile çoğu monitöre bin basar samsung
  • http://www.sibermarket.com.tr/urun.php?ID=2338

Buyrun arkadaslar burda var bende burdan almayı dusunuyorum hemen cullanmayın bana da biırakın bıtane. Konunun acılma tarihine bakınca kotu eski bir monitor oldugunu sanmıstım fakat iyiymiş baya.Ben hen uz almadım ama 1 haftaya alıcam.xbox 360 da kullanıcam sadece tavsiyenizmidir?
    Fiyat bu sitede : Fiyatı : 309.00 USD+KDV
    KDV Dahil : 456.07 YTL
    Taksitle : 38.01 YTL' den başlayan
    Havale : 433.27 YTL

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper17

206nw aldım arkadaşlar, umarım hata yapmamışımdır, hiçbiyerde bw yok, dvi a kafamı çok taktım ama napalım

nw olan model pek tercih edilmiyor ama umarım sorun yaşamazsın hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

206BW

misilleme yapmayacağımı sanmayın

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.e.ş.i.L

saol

sende sağol...
  • Arkadaşlar, çoğu büyük firmanın stoğunda halâ 206BW görünmüyor ama bazı sitelerde stokta var. Fakat sitelerin güvenirliği hakkında bilgim yok. Fiyatlar yaklaşık 100YTL daha yukarıda;

http://www.satisyeri.com/urun_detay.asp?pid=11842

http://www.mawipc.com/urun_detay.asp?pid=10866

• Hayirli olsun gule gule kullan bende dusunuyorum bu monitoru
  • Arkadaşlar bu gün bende bir tane Samsung 206 BW satın aldım,monitör gerçekten çok güzel,ayrıca şansıma ölü piksel de çıkmadı,şu anda monitörü dvi kablosu ile max. çözünürlükte 1680x1050 kullanıyorum,görüntü gerçekten manyak,fakat bana yazı karakterleri biraz küçük gibi geldi, max. çözünürlüğü değiştirmeden bu yazı karakterlerini biraz büyüte bilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikon

Arkadaşlar bu gün bende bir tane Samsung 206 BW satın aldım,monitör gerçekten çok güzel,ayrıca şansıma ölü piksel de çıkmadı,şu anda monitörü dvi kablosu ile max. çözünürlükte 1680x1050 kullanıyorum,görüntü gerçekten manyak,fakat bana yazı karakterleri biraz küçük gibi geldi, max. çözünürlüğü değiştirmeden bu yazı karakterlerini biraz büyüte bilirmiyim?

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan... evet büyütebilirsin sanırım ismi "DPI" özelliğiyle xp de yazı boyutunu arttırabilirsin ama nereden yapıldığını hatırlamıyorum aratırsan bulabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: nikon

Arkadaşlar bu gün bende bir tane Samsung 206 BW satın aldım,monitör gerçekten çok güzel,ayrıca şansıma ölü piksel de çıkmadı,şu anda monitörü dvi kablosu ile max. çözünürlükte 1680x1050 kullanıyorum,görüntü gerçekten manyak,fakat bana yazı karakterleri biraz küçük gibi geldi, max. çözünürlüğü değiştirmeden bu yazı karakterlerini biraz büyüte bilirmiyim?

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan... evet büyütebilirsin sanırım ismi "DPI" özelliğiyle xp de yazı boyutunu arttırabilirsin ama nereden yapıldığını hatırlamıyorum aratırsan bulabilirsin

Teşekkür ederim, evet dpi olayını araştırdım ama açıkçası bir sonuca varamadım,çözünürlüğü düşürdüğümde yazı boyutu da artmakta fakat o zaman net'lik azalmakta.

• Çözünürlüğü düşürmeden yazı boyutunu yükseltip küçültebiliyorduk bunu kesinlikle biliyorum
  • masaüstünde sağ tık>özellikler>ayarlar>gelişmişkısmında dpi ayarı var. 96 lığı 120 yaparsan bilgisayarı yeniden başlattığında yazı karakterleri büyümüş olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankutkabza

masaüstünde sağ tık>özellikler>ayarlar>gelişmişkısmında dpi ayarı var. 96 lığı 120 yaparsan bilgisayarı yeniden başlattığında yazı karakterleri büyümüş olur.

Eyvallah hocam,teşekkür ederim.
  • selam arkadaşlar.

Resimler, filmler falan gayet güzel de yazıların çözünürlüğü düşük sanki. format attım, eskiden güzeldi, sanırım font Tahoma'ydı, değiştirdim fontu biraz farketti ama eskisi gibi değil , yazıların kalitesi düşük.. (1680*1050 çözünürlüğünde kullanıyorum)

umarım sorunumu anlatabilmişimdir biraz saçma geldi bana ama gerçekten gözüme çok batıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manifot United -- 30 Haziran 2008; 0:47:16 >
  •  SAMSUNG SYNCMASTER ~206BW~ LCD MONİTÖR İNCELEMESİ

Facebook'un haline bakın, yazılar neredeyse okunmuyor. iyice batırdım
  • Yukarılara lâyıksın.
  • Kardeşim İlk Önce Hayırlı Olsun.Güle Güle Kullan.Bende Almayı Düşünüyorum Ama 226 BW ile 206 BW Arasında Kararsız Kaldım.Sence Hangisini Almalıyım?.Nokta Aralığı Olarak 206 Çok İyi Ama 226 Da 22'' inç. Bu Nokta Aralığı Gözle Çok Net Bir Biçimde Fark Ediliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesuTKaan ®

Kardeşim İlk Önce Hayırlı Olsun.Güle Güle Kullan.Bende Almayı Düşünüyorum Ama 226 BW ile 206 BW Arasında Kararsız Kaldım.Sence Hangisini Almalıyım?.Nokta Aralığı Olarak 206 Çok İyi Ama 226 Da 22'' inç. Bu Nokta Aralığı Gözle Çok Net Bir Biçimde Fark Ediliyormu?

Teşekkürler.

Grafik-Tasarım işleriyle çok uğraşmıyor ve film çok izliyorsan 226BW'yi tavsiye ederim. Benim için nokta aralığı önemli olduğundan ben 206BW'yi tercih ettim. Ve 20 inç gerçekten yeterli. Başına oturup çalışınca biraz anlaşılıyor. Nokta ralığını farkeden var farketmeyen var. İlk sayfalarda bu konu çok tartışıldı. İlk cümlemi dfeğerlendirirsen cevabı gelir.

• Yok Ben Daha Çok Oyun İçin Alıcam Tabii Filmde İzlicem Ama Oyun Ağırlık Basıcak Buda demek oluyorki 206 BW aliyim?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.