Şimdi Ara

Samsung Smart tv Arıza Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Smart 3D tv AU40f6150AR model tvim yazılım güncellerken kapandı ve kendine restart attı . şimdi sadece tv açılış logosu ekrana geliyor , siyah ekran olup belli bir süre sonra tekrar restart atıyor. bu sırada kırmızı ışık 5 kere yanıp sönüyor. mainboard yada powerboard değişmesi gerekiyor tahminimce (araştırmalarım ve izlediğim videolar doğrultusunda) . fakat asıl sormak istediğim sorular şunlar ;

1 - Gerçekten sorun bumudur ? (boardları kontrol ettiğimde capasitorler vs herşey sağlam görünüyor)
    2 - değiştirmem gerekirse mainboard mu yoksa powerboard u mu değiştirmem gerekir? (ekrana güç geliyor ki tv açılıp logo görünebiliyor)
    3 - boardların birebir aynılarını bulamıyorum ama yüzde 95 benzer boardlar ile karşılaşıyorum (mainboad ve powerboard) bunlar benim tv me uyarmı (mesela powerboad da herşey anynı fakat bir iki direç extra olanı var veya mainboad bende scart giriş yok ama bulduğum scart girişli.)

Şimdiden ilgilenebilicek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. birde umarım doğru yerde açmışımdır konuyu .

• çok uzun araştırmalar sonucu eeprom reset yaptım ve çalıştı . teşekkürler konu kapatılabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.