Şimdi Ara

Philips smart tv arızaları sinyal yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
32.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar philips smart tv kullanıcısı olarak öncellikle hiçbir arkadaşıma tavsiye etmediğimi belirtmek isterim. Gelelim arızamıza. Philips 42pfl6198/k cihazım var. en son 16 aralık 2014 güncellemesi yaptıktan sonra sürekli sinyal yok hatası vermeye başladı. Elektriği kesip cihazı resetledikten sonra iki üç kez yeniden yayın geliyor kendilğinden. sonrasında devam ediyor yine kapatıp açınca yayın yok. en son güncellemeden önce de bunu yapıyordu ama bu kadar sık değildi. müşteri hizmetlerini aradığımda merkezi sistem kullanıcılarında bu sorunun olduğunu yapıcak bisey olmadığını harici uydu ile izlemem gerektiğini söylediler. şimdi eski yazılım arıyorum yüklemek için bulamıyorum. elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim. bu problemi çözen bilen eden var mı ?

• Aynı tarihlerde bende güncelleme yaptım. Televizyonum aynı hataları verdi, ayrıca kumandadan televizyonu açamıyorum. arka taraftaki açma kapama düğmesinden açabiliyorum.
  • hocam bulunduğunuz ildeki teknik servisten yazılım alın yeni. yazılım güncelleyip fabrika ayarlarına dönün. sorun çözülecektir. philips aldığım güne lanet olsun. tam bir işkence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebulba2001

Aynı tarihlerde bende güncelleme yaptım. Televizyonum aynı hataları verdi, ayrıca kumandadan televizyonu açamıyorum. arka taraftaki açma kapama düğmesinden açabiliyorum.

46pfl8008 cihazım var benimde. Aynı sorun bendede var kumandadan kapatıp açınca sinyal yok diye açılıyor arka taraftaki açma kapama düğmesiyle anca açılıyor. Sinir bozucu bir hal aldi. Siz bu problemi çözebildiniz mi?
  • Sorunu cozebilen var mi.. bir geliyo bi gidiyo anlamadim.. sinyal yok hatasi aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 42pfl7008 var. Geçen yıl 1 yaşındayken anakart değişti. 1 ayda geldi. Bu yıl tekrar anakart tamire giti.Şimdilik bazen görüntü gelmediği zaman ya kumandadan tekrar kapatıp açıyorum. Ya da receiver hdmi 1 den bağlı ise source ayarından hdmi2 e çeviriyorum ve tekrar hdmi 1 e çevirince görüntü geliyor. Yazılımla ilgili.Ve smart tv lerde bunu philips çözemedi.Ben de 1 ay önce samsung aldım. Yazılımı daha stabil. Smart özelliği olmayan alt seviye 4-5 serisi philipslerde sorun.Herşeyi yaparım olunca çuvallıyor.
  • 4-5 serisi philipslerde sorun yok diyecektim. Kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de dün sorun oldu. Şöyle ki dün akşam Fransa-Romanya maçını 4K izleyebilmek için kanalı arattım ve buldum açtığımda sinyal yok yazıyordu. Daha sonra normal kanallara bakayım dedim fakat gördüm ki onlarda da sinyal yok yazıyor. Fişi çıkarıp geri taktım yine sinyal yok yazdı, sonra bir daha çıkarıp taktım baktım kanallar normal bir şekilde çalışıyor. Biraz TV ye baktıktan sonra kumandadan TV yi kapattım daha sonra tekrar açtığımda yine sinyal yok yazıyordu. Garantisinin bitmesine 1 hafta falan var. Ne yapabilirim acaba ? Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok iyi olur.
  • sakın Philips almayın arkadaşlar..ben yandım siz yanmayın ( 42 PFL 6687 K mağduruyum.)
    Philips ilgilenmiyor..tutturmuşlar bir uydu sinyal gücünü %80 e çekin diye ,
    tüm sorunlar bundanmış ? ( sinyal gücüm %50 , apartmanda ortak uydu var )

* kumanda tuşları fonksiyonlarını yerine getirmeyecek şekilde çalışmayabiliyor.
    * usb den film izlerken TV kendine kendine kitlenebiliyor.
    * TV uydu sinyallerini gerektiği gibi alamadığı için kanal geçişleri çok aşırı yavaş.
    * TV kanal listesi kendi kendine kayboluyor ve kanallar karışıyor.
    * TV kendi kendine kapanıp açılıyor.
    * TV kendi kendine donmalar yaşanıyor ve ancak TV nin prizden kapatılması yoluyla kendini toparlayabiliyor.
    * TV kendi kendine görüntü formatını değiştirebiliyor.
    * TV uydu kanalı izlerken , uydudan sinyal alamadığını söyleyip , görüntü vermiyor.

Bu ve buna benzer bir çok sorun olduğu ve bu zamana kadar yapılan güncellemelerle herhangi bir düzelme olmadığı için bu TV ayıplı mal kategorisindedir.
    Ama Phiips bunu kabul etmiyor..

Ümraniye Tüketici Sorunları Hakem Heyeti de garanati süresi geçtiği için ve servise gitmediği için dilekçemi almadılar.
    Philips 2 seneden sonra garanti yapmıyor.

Ortada kaldık yani. hep benim ihmalkarlığım ve iyi niyetimden kaynaklandı..
    ileride çıkacak güncellemeyle düzelir , amann neyse uyduyu yeniden kuralım vb. derken
    süresi 2 yılı geçmiş..
    Benim de artık TV la uğraşmaktan sabrım kalmadığı için bi gaza geldim hakem heyetine gidiyom dedim ama TV elimizde patladı

• matematiqci kullanıcısına yanıt
    sorun devam ediyor. henüz çözebilmiş değilim.
  • fabrika ayarlarına döndüm, düzeldi. güncelleme yapmadım.
  • Aynı sorun bende de var. Yazılım sorunu mu donanım sorunumu anlayamadım. Hadi uydu sinyali düşük diyelim ps4 ps3 xbox360 bunlarda mı uydu sinyali ile çalışıyor. Tüm sourcelarda günde 10 defa en az sinyal yok a düşüyor tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Phılıps 43'' pus 6262 almayı düşünüyorum. Acaba bu tv de de yaşadığınız sorunlar devam ediyor mu? Ya da phılıps android tv lerden mi alsam? Ya da Vestel 43'' 4k tv mi alsam?
  • Adam gibi tv servisi istersen bi ara derim yardımcı oluyorlar armut.com dan buldum https://www.tvfabrikasi.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.