Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalim denemelerinizi bekliyoruz arkadaslar.......
  • S800MPOJB1 yükledim fransızca açıldı tel ayarlardan türkçe yaptıktan sonra hafıza kullanımını harici bellek yaptım navigasyon açma süresi uyduları görmesiyle alakakalı olarak hemen hemen aynı sürede kulaklık ve ahize sesleri aynı gibi yanlız dokunma hassasiyeti bana biraz iyi gibi geldi telefon açılışta eski yazılımlarda baya bir takılma yapıyordu bunda iyi internet tarayıcısı açıkken siteyi direk görüntüle dedigimizde yeterli kaynak yok diyordu bu olayda düzelmiş telde sanki biraz daha sanki flash destegi iyileşmiş bazı sitelerde işe yarıyor hızlanmış gibi benim düşüncem şu ana kadar cıkan en iyi yazılım bu arkadaşlar
  • mesajlarda karakter sorunu varmı dostum easy javalımı bide türkçe mesaj karakterlerini seçebiliyormuyuz 2 sms olmadan benim sıkıntılarım bunlar bide 10lionun dediği sürüm nasıl acaba
    quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

S800MPOJB1 yükledim fransızca açıldı tel ayarlardan türkçe yaptıktan sonra hafıza kullanımını harici bellek yaptım navigasyon açma süresi uyduları görmesiyle alakakalı olarak hemen hemen aynı sürede kulaklık ve ahize sesleri aynı gibi yanlız dokunma hassasiyeti bana biraz iyi gibi geldi telefon açılışta eski yazılımlarda baya bir takılma yapıyordu bunda iyi internet tarayıcısı açıkken siteyi direk görüntüle dedigimizde yeterli kaynak yok diyordu bu olayda düzelmiş telde sanki biraz daha sanki flash destegi iyileşmiş bazı sitelerde işe yarıyor hızlanmış gibi benim düşüncem şu ana kadar cıkan en iyi yazılım bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Temmuz 2010; 16:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

mesajlarda karakter sorunu varmı dostum easy javalımı bide türkçe mesaj karakterlerini seçebiliyormuyuz 2 sms olmadan benim sıkıntılarım bunlar bide 10lionun dediği sürüm nasıl acaba
    quote:

S800MPOJB1 yükledim fransızca açıldı tel ayarlardan türkçe yaptıktan sonra hafıza kullanımını harici bellek yaptım navigasyon açma süresi uyduları görmesiyle alakakalı olarak hemen hemen aynı sürede kulaklık ve ahize sesleri aynı gibi yanlız dokunma hassasiyeti bana biraz iyi gibi geldi telefon açılışta eski yazılımlarda baya bir takılma yapıyordu bunda iyi internet tarayıcısı açıkken siteyi direk görüntüle dedigimizde yeterli kaynak yok diyordu bu olayda düzelmiş telde sanki biraz daha sanki flash destegi iyileşmiş bazı sitelerde işe yarıyor hızlanmış gibi benim düşüncem şu ana kadar cıkan en iyi yazılım bu arkadaşlar

hafıza kartına santranç attım telden kurdum java kolay kurulum var yani mesaj oluştur dan yeni mesaj diyince (160 karakter) türkçe yazım dil ayarlandıktan sonra karakterlerde sıkıntı görmedim mesaj atmadım 2 mesaj gidermi bilmiyom valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 11 Temmuz 2010; 16:48:20 >

• saol dostum şimdi şöyle bi sorun var mesaj ekranı boş iken 160 karakter gözüküyor ama yazmaya başlayınca birdan 40 iniyo karakter bu seferde sığmıyor otomatikman 2 sms oluyor demek istediğim buydu saol bilgiler için
    quote:

quote:

mesajlarda karakter sorunu varmı dostum easy javalımı bide türkçe mesaj karakterlerini seçebiliyormuyuz 2 sms olmadan benim sıkıntılarım bunlar bide 10lionun dediği sürüm nasıl acaba
    quote:

hafıza kartına santranç attım telden kurdum java kolay kurulum var yani mesaj oluştur dan yeni mesaj diyince (160 karakter) türkçe yazım dil ayarlandıktan sonra karakterlerde sıkıntı görmedim mesaj atmadım 2 mesaj gidermi bilmiyom valla

• quote:

saol dostum şimdi şöyle bi sorun var mesaj ekranı boş iken 160 karakter gözüküyor ama yazmaya başlayınca birdan 40 iniyo karakter bu seferde sığmıyor otomatikman 2 sms oluyor demek istediğim buydu saol bilgiler için
    quote:

quote:

quote:

159 karakter yazdım 0.40 krş düştü bu 1kontürmü şimdi???

• dostum parasını sormadım yahu karnım ağrıdı gülmekten 40 krştur heralde orasını bilmiyorum bende o 40 dediğim 160 karakterden 40 karakter kalıyo birden bire allahta seni güldürsün karnımı ağrıttın ç ş i ğ bu harflerde varsa sorunsuz demektir bu sürüm örneğim hanıma mesaj atıyorum ayıptır söylemesi "aşkım bişey lazımmı" bu yazı şöyle oluyor "askım bisey lazimmi"
    quote:

quote:

saol dostum şimdi şöyle bi sorun var mesaj ekranı boş iken 160 karakter gözüküyor ama yazmaya başlayınca birdan 40 iniyo karakter bu seferde sığmıyor otomatikman 2 sms oluyor demek istediğim buydu saol bilgiler için
    quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 11 Temmuz 2010; 17:26:56 >

• quote:

dostum parasını sormadım yahu karnım ağrıdı gülmekten 40 krştur heralde orasını bilmiyorum bende o 40 dediğim 160 karakterden 40 karakter kalıyo birden bire allahta seni güldürsün karnımı ağrıttın ç ş i ğ bu harflerde varsa sorunsuz demektir bu sürüm örneğim hanıma mesaj atıyorum ayıptır söylemesi "aşkım bişey lazımmı" bu yazı şöyle oluyor "askım bisey lazimmi"
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ulen madara olduk adamın biri nalbura gitmiş tuvalet kağıdı varmı demiş nalburda zımpara verelim abi demiş

160 karekterken yazıma ş harfi koyunca 69 karekter oluyor ama karekterler de hata yok aşkım bişey lazımmı oldugu gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 11 Temmuz 2010; 17:42:16 >

• güzel benzetme hocam saol aynı sorun devam ediyo demekki ama deneyecem yinede bi

quote:

ulen madara olduk adamın biri nalbura gitmiş tuvalet kağıdı varmı demiş nalburda zımpara verelim abi demiş

160 karekterken yazıma ş harfi koyunca 69 karekter oluyor ama karekterler de hata yok aşkım bişey lazımmı oldugu gibi yani

• Arkadaşlar bu telefondan var elimde bir tane, kuzenin. Kuzen güvenlik kodu koymuş ve unutmuş. Nasıl sıfırlarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 11 Temmuz 2010; 22:26:51 >
  • bildiğim kadarıyla bu sorunu servis halledebiliyor zor onu bloke etmek bendede var mesela 2 yeredaha yazdım unuturum diye
    quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Arkadaşlar bu telefondan var elimde bir tane, kuzenin. Kuzen güvenlik kodu koymuş ve unutmuş. Nasıl sıfırlarız?
  • arkadaşlar yurt dışı bende bi tane aldım s8000 jet hangi firmwarede olduğunu nerden öğrenebiliriz çok teşekkürler.
  • evet öğrendim şimdi *#1234#.sürümüne baktım XXIG3 birde bu var XXGIG3 yazıyor hangisi sürüm yani..
  • arkadaslar bugun samsung un sitesinde jat icin yeni bir firmware cikmis ama TR dil secenegi yok.S800MDXJG1 diye yeni bir surum ancak bu surum indonesia,maleszya,philipines,singapore,vietnam yani asya ulkeleri icin cikan yeni bir surum.fakat ben yukledim ve cok memnun kaldim,sanki herseyinde iyilestirme var....dokunmatiginden,foto tarayicisina kadar,bana oyle geldi bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz?
  • arıkadaşlar telefonum anakartı yandığından dolayı garantiye gitti ve geldiğinde yeni versiyon yüklemişler.. yalnız bunda hiçbir şekilde oyun vb şeyler yüklenmiyor ( jar ve jad ) bununla ilgili neyapabilirim? ( SW VER: S800MJVJB2 - CSC VER: S800MJVJA1) şimdiden herkese çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman_09

arıkadaşlar telefonum anakartı yandığından dolayı garantiye gitti ve geldiğinde yeni versiyon yüklemişler.. yalnız bunda hiçbir şekilde oyun vb şeyler yüklenmiyor ( jar ve jad ) bununla ilgili neyapabilirim? ( SW VER: S800MJVJB2 - CSC VER: S800MJVJA1) şimdiden herkese çok teşekkürler..

evet bende oyun yükleyemiyorum ( sw ver : s8000XPJA1 csc ver: s900MOXAJA1) ne yapsam bi türlü yükleyemedim... yardımcı olun arkadaşlar
  • easy java olmayan bi fw yüklemişler yapacak bişey yok şuan anca burdaki talimatlara göre kendiniz yeni fw yüklemelisiniz hatasızca yapın dikkat edin yapın diyorsam iyice okuyun anlayın öyle yapın
  • Öncelikle Selamun Aleyküm.. 4-5 gün önce samsung s8000 jet imi aldım forumda oyun ararken firmwarelere gözüm takıldı ve birkaç tane indirip yükledim sonra farkettimki gelen mesajlarda ç,ş,ı, harfleri yani Türkçe karakterler göstermiyor şimdi ben Firmware lerin çıkış tarihlerinden hangisinin iyi oldugundan haberim yok.. sizden ricam bana en uygun en güncel ve en güzel firmware i önermeniz. ve link vermeniz Türkçe easy javalı dokunmatigi iyi olan. ne yükleyebilirim.. şimdiden herkese teşekkürler 10 saattir telefonla ugraşıyorum daha güzel bi firmware yükleyemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevat_Genc

Öncelikle Selamun Aleyküm.. 4-5 gün önce samsung s8000 jet imi aldım forumda oyun ararken firmwarelere gözüm takıldı ve birkaç tane indirip yükledim sonra farkettimki gelen mesajlarda ç,ş,ı, harfleri yani Türkçe karakterler göstermiyor şimdi ben Firmware lerin çıkış tarihlerinden hangisinin iyi oldugundan haberim yok.. sizden ricam bana en uygun en güncel ve en güzel firmware i önermeniz. ve link vermeniz Türkçe easy javalı dokunmatigi iyi olan. ne yükleyebilirim.. şimdiden herkese teşekkürler 10 saattir telefonla ugraşıyorum daha güzel bi firmware yükleyemedim..

ne yazıkki türkiye firmwareleri olmadığı için hiçbirinde türkçe karakterler mesajda gözükmez. eğer buna rağmen kullanırım diyorsanız şu an son çıkan easyjavalı firmware s800MCEJC1

S800MJVJB2 ve s8000XPJA1 kullanan arkadaşlar bu firmwarelerde easy-java olmadığı için oyunları direk kuramazsınız sadece telefonun browserından indirerek kurabilirsiniz. m.getjar.com'a girerek istediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz. eğer elinizdeki bir java dosyasını kurmak istiyorsanız basit html sayfaları yapıp da kurabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 10lion

quote:

Orijinalden alıntı: Cevat_Genc

Öncelikle Selamun Aleyküm.. 4-5 gün önce samsung s8000 jet imi aldım forumda oyun ararken firmwarelere gözüm takıldı ve birkaç tane indirip yükledim sonra farkettimki gelen mesajlarda ç,ş,ı, harfleri yani Türkçe karakterler göstermiyor şimdi ben Firmware lerin çıkış tarihlerinden hangisinin iyi oldugundan haberim yok.. sizden ricam bana en uygun en güncel ve en güzel firmware i önermeniz. ve link vermeniz Türkçe easy javalı dokunmatigi iyi olan. ne yükleyebilirim.. şimdiden herkese teşekkürler 10 saattir telefonla ugraşıyorum daha güzel bi firmware yükleyemedim..

ne yazıkki türkiye firmwareleri olmadığı için hiçbirinde türkçe karakterler mesajda gözükmez. eğer buna rağmen kullanırım diyorsanız şu an son çıkan easyjavalı firmware s800MCEJC1

S800MJVJB2 ve s8000XPJA1 kullanan arkadaşlar bu firmwarelerde easy-java olmadığı için oyunları direk kuramazsınız sadece telefonun browserından indirerek kurabilirsiniz. m.getjar.com'a girerek istediğiniz uygulamayı kurabilirsiniz. eğer elinizdeki bir java dosyasını kurmak istiyorsanız basit html sayfaları yapıp da kurabilirsiniz

arkadaşım basit bi html sayfası nasıl yapıcam ve elimdeki javayı ona nasıl atıcam bilgilendirirmsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.