arkadaşlar bütçem en fazla 150-200 ytl arası makinalara uygun ben bu ikisini buldum sizce hangisini alayım? eğer sizin önerebileceğiniz başka makina varsa onlarıda söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
SAMSUNG S 600 ÖZELLİKLERİ Etkin Çözünürlük (mp) : 6 Optik Zoom : 3x Dijital zoom : 5x Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2, 5 Menşei : İthal Ağırlık (pilsiz) (gr) : 136 Arabirim : USB 2 0 Beyaz Ayarı Dengesi : Otomatik, 6 Pozisyonlu Boyutlar (mm) : 99, 8x 62, 8 x25, 7 Dahili Hafıza (mb) : 16 Enstantane Hızı (sn) : 1-1/1, 500 Flaş : Var Görüntü Sezici Tipi : 1/2, 5 inç CCD Hafıza Tipi : SDHC/MMC/SD İşletim Sistemi : XP Iso Hassasiyeti : Otomatik, 80-100-200-400 Kendi Kendine Çekim (sn) : 2-20 Lcd Ekran Çözünürlüğü(piksel) : 150000 MODEL : S630 GÜMÜŞ Pil Bilgisi : 2 x AA Renk : GÜMÜŞ Resim Formatı : JPEG Video Çekim Süresi (dakika) : Hafıza Kapasitesi İle Sınırlı Video Format : AVI (MJPEG) Kutunun içindekiler : USB kablo, AV kablo Garanti süresi (yıl) : 2
---------------------------------------------------------------------------------------- KODAK C 713 ÖZELLİKLERİ
Sensör tipi 1/2,5 inç CCD CCD toplam pikseller 7,3 MP (3158 × 2344) Etkili pikseller 7,0 MP (3062 × 2922) Objektif 36–108 mm (35 mm eşdeğeri) f/2.7–4.8, 2 adımlı diyafram Objektif koruması dahili Zoom 3X optik; LCD önizlemeli 5X sürekli dijital, 0,2X adımlarla 3X optik zoom
Görüntü sabitleyici dijital Obtüratör hızı 1/2–1/1400 sn. LCD 6,1 cm (2,4 inç) iç/dış mekan renkli çekim ekranı, 480 × 240 (115k piksel) Depolama 16 MB dahili bellek*, SD/MMC kartı genişletme yuvası Otomatik odak Türü TTL-AF Odak modları normal, landscape (manzara), macro (makro) Odak mesafesi normal: 0,6 m (2,0 ft) – sonsuz makro (geniş açı): 0,13 m – 0,7 m (5,1 inç – 2,3 ft), (tele): 0,22 m – 0,7 m (8,7 inç – 2,3 ft) manzara: 10 m (32,8 ft) – sonsuz
Otomatik odak bölgeleri çoklu bölge ve merkez bölge Pozlama kontrolü ISO hassaslığı 1250 Ölçüm modları TTL-AE; çoklu model AE Karşılama 0,5 EV'lik adımlarla ±2,0 EV AE kilidi S1 kilitlendiğinde Beyaz dengesi auto (otomatik), daylight (gün ışığı), tungsten, fluorescent (floresan), open shade (açık gölge) Flaş Mesafe geniş açıda 0,6 m – 3,6 m (2,0 ft – 11,8 ft), ISO 200 teleobjektif 0,6 – 2,1 m (2,0 ft – 6,9 ft), ISO 200
Modlar auto (otomatik), fill (dolgu), red eye reduction (kırmızı göz etkisini azaltma), off (kapalı) Çekim özellikleri Sürücü modları otomatik zamanlayıcı: 2 saniye, 10 saniye, 2 çekim Çekim Modları auto (otomatik), SCN (Sahne), video, digital IS (dijital IS), close-up (yakın çekim), Favorites (Seçtikleriniz) Çekim modları portrait (portre), night portrait (gece portresi), landscape (manzara), night landscape (gece manzarası), sports (spor), snow (kar), beach (sahil), text/document (metin/belge), backlight (arka ışık), museum/manner (müze/sessizlik), fireworks (havai fişek), high ISO (yüksek ISO), children (çocuklar), flower (çiçek), self-portrait (kendi portreniz), sunset (gün batımı) Tıkla ve çek < 0,3 sn. > 0,5 m'de, geniş açı, önizleme kapalı, flaş kapalı Çekimden çekime < 0,5 sn. tampon hafıza dolana kadar Fotoğraf çekimi Durağan formatı JPEG/EXIF v 2.21 Fotoğraf boyutu 7,0 MP (3056 × 2036) 6,2 MP (3056 × 1719)—3:2 5,3 MP (3056 × 1719)—16:9 5,0 MP (2592 × 1944) 3,1 MP (2048 × 1536) 2,2 MP (1800 × 1200)—3:2 2,1 MP (1920 × 1080)—16:9 1,2 MP (1280 × 960)
Sıkıştırma JPEG standardı Renk modları renkli, sepya, siyah/beyaz İnceleme seçenekleri album (albüm), edit picture (fotoğrafı düzenle), slideshow (slayt gösterisi), multi-up (çoklu görünüm), copy (kopyala), protect (koru), image storage (görüntü depolama), set-up menu (ayar menüsü), view by (görünüm), undo-delete (silmeyi geri alma) Düzenleme kırpma, KODAK PERFECT TOUCH Teknolojisi Video kaydı Format QUICKTIME ses kayıtlı hareketli JPEG Kalite 15 fps hızda VGA (640 × 480), 30 fps hızda QVGA (320 × 240) Uzunluk hafıza kapasitesine bağlı olarak kesintisiz, maksimum 80 dakika İnceleme seçenekleri view by (görüntüleme kriteri), album (albüm), slide show (slayt gösterisi), multi-up (çoklu görünüm), copy (kopyala), protect (koru), image storage (fotoğraf saklama), set up menu (ayar menüsü) Düzenleme trim (kırp), make picture (fotoğraf oluştur), action print (hareketli baskı) (1, 4, 9, 16 görünüm) Özelleştirme Özel ayarlar camera sounds (kamera sesleri), LCD brightness (LCD parlaklığı), auto power off (otomatik güç kesme), date & time (tarih ve saat), date stamp (tarih damgası), video date display (video tarihi görünümü), blur warning (bulanıklık uyarısı), language (dil), format (biçimlendir), about (hakkında) Seçtikleriniz Seçtikleriniz slayt gösterisi, çoklu görünüm, Sık Kullanılanları kaldır, ayar menüsü Fiziksel özellikler G/Ç arabirimi KODAK Camera Dock/Printer Dock arabirimi, dijital (USB 2.0) bağlantı Güç kaynağı (2) KODAK Oksi-Alkalin Dijital Fotoğraf Makinesi Pili AA; (2) KODAK Ni-MH Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili AA; KODAK Ni-MH Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pili KAA2HR; (2) alkalin pil AA; (2) lityum pil AA İşlev düğmeleri menu (menü), review (inceleme), Share (Paylaş), delete (sil), görüntü/bilgi, zoom, 5 yollu kontrol, (üst) güç, flaş ayarı, deklanşör, mod kadranı Üçayak standart ¼ inç Boyutlar G × Y × D: 91,0 × 65,7 × 37,3 mm (3,6 × 2,6 × 1,5 inç)
Ağırlık 137 gr (4,8 oz)
Uyumluluk Dock uyumluluğu Bkz. Dock Uyumluluk Tablosu Doğrudan baskı KODAK EASYSHARE Photo Printer 500, IMAGELINK baskı sistemiyle uyumlu, PictBridge uyumlu Yazılım KODAK EASYSHARE Yazılımı ile çalışır Garanti 24 AY
Samsung S750 Carrefour'de 159 Ytl
bunlardan daha mı iyi diyosun kardeş
samsung s630 kullanmakdayım istedigin soruyu sora bilirsin bana cvplarım
makineden memlunun 13 aydır kullanmakdayım benı ilk günkü gibi tatmin ediyor fk dan ve s630 s730 konusundan fotograflara baka bilirsin
kodak c 713 bişey diyemicem çünkü hiç elime alıp incelemedim saygılar
yardımın için teşekkürler büyük ihtimalle samsung alacam ama kimiside diyo kodak ın fotoları daha kaliteli çıkar diye o yüzden ikisi arasında kalıyorum
bol şans benden bukadar yanı makinem hakkında bilgi verriim ama genede kodak c 713 bilgi sahibi olmanda yarar var ben kullanmadım onu ...
s730
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme