Şimdi Ara

Samsung S4 Ağda Kayıtlı Değil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar ocağınıza düştüm diyebilirim,
    cumartesi günü vatan bilgisayardan samsung s4 aldım fakat şuan pişman olma aşamasına geldim, bugün işten eve geldikten sonra fark ettim ki özellikle kapalı mekanlarda telefonun şebeke sorunu var birini aramak istediğimde veya mobil internete girmek istediğimde ağ kayıtlı değil hatası veya servis yok seçili ağ (avea) mevcut değil diye bir hata almaktayım.avea müşteri hizmetlerini aradım bölgenizde bir baz sorunu gözükmüyor dedi.samsungu aradım imei numarasında sıkıntı gözükmemekte

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim bilen var mıdır? umarım sorun avea kaynaklıdır anında hattımı taşımayı düşünüyorum.Manuel olarak şebeke arattığımda ya hiç hat bulamıyor ya da turkcell ve vodafone hemen buluyor ama avea ya bulmuyor ya da çok güç erişiyor.
    Evin salonunda bazen 2 3 diş çekiyor odama geliyorum en fazla 1 diş veya hiç çekmiyor, işin enteresan yanı eski samsung galaxy ace telefonumla ve aynı telefon hattımla odamda full çekiyordu, tek fark aralarındaki s4 için microsim aldım yeni 64kblık.

• Sanki modemde sikinti var gibi. Versiyon kac hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Sanki modemde sikinti var gibi. Versiyon kac hocam?

bu akşam sorun olduktan sonra 4.4.2 yi kurdum ama bana mısın demedi kardeş.ondan önceki sürümü unuttum galiba 4.3tü dostum.modem sıkıntısı varsa nasıl düzetebiliriz ki kardeşim çıldırma noktasındayım manuel aratıyorum turkcell vodafone var avea yok acaba diğer gsm hatlarını taksam bu defa onları mı bulamam bakma şansımda yok ki hat yok başka
  • Sanırım cihazla ilgili bir sorun. Aynı sim kartı farklı bir cihaza takarak denemesini öneririm s4 için aldığınız Micro simi. Eğer aynı kart başka cihazda da aynı şekilde çekiyorsa sorun karttadır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimulationReality -- 8 Nisan 2014; 2:17:02 >

Orijinalden alıntı: GodisCoking

Sanırım cihazla ilgili bir sorun. Aynı sim kartı farklı bir cihaza takarak denemesini öneririm s4 için aldığınız Micro simi. Eğer aynı kart başka cihazda da aynı şekilde çekiyorsa sorun karttadır hocam.

peki kartta değilse dostum ne yapabiliriz ? garanti değişim yapar mı sonuçta ben bir şey yapmadım daha 4 gün oldu alalı
    Tama Superstar Custom

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • oceanlab kullanıcısına yanıt
    Sorun cihazdaysa degisim hakkinizi kullanin kutu ve full kutu icerigiyle aldiginiz yere gidin ve MUTLAKA degisim isteyin.en kisa surede sim kart testini yapmanizi oneririm.kolay gelsin

Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar konu guncel deil sanarim ama bi cozum bulundu. Bi gun baktim servis yok yaziyor telefon s4 imei gitmistir die hic ugrasmadim. Ama telefon sebekeyi gosteriyor fakat kapali. Cozumu ise telefonunuza baska bir sim kart takiyorsunuz s4 de mobil aglara geliyorsunuz otamatik baglantiyi seciyorsunuz sonra aglari ara ya basiyosunuz takmis oldugunuz kart hangisi ise ornek avea ona tikliyorsunuz baglanilamadi uazacaktir. Sonra karti cikariyorsunuz telefona kendi kartinizi takacaksiniz ama 5 dkka beklesin telefon batarya takili olmadan kartta takili olmasin sonra kendi kartinizi takip telefonu acin 2 dkka icerisinde sebeke gelecektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.