Şimdi Ara

Samsung telefon almak hata mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm android telefonların fiyatları çıktıktan çok kısa bir süre sonra hızla düşüyor.Samsungun fiyat politikası ise ortada.Fiyatı düşsün diye beklediğiniz telefonun daha iyisi bir modeli çıkıyor o tarihe kadar.Alsanız içinize sinmiyor.

    Hangi samsung model telefon kaça satışa sunuldu ve şu anda kaç tl gibi ilginç bir tablo sosyal medyada dolaşıyor.Samsung gibi tüm android telefonlar verdiğimiz parayı hak ediyor mu ?

    Yeni aldığınız samsung telefonunuz güncelleme mi almadı ?

    Galaxy S'e Android 5.1 Lollipop Geldi

    http://shiftdelete.net/galaxy-se-android-51-lollipop-geldi-59131

     Samsung telefon almak hata mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 27 Mart 2015; 21:38:33 >







  • Benzer konuyu geçen günlerdede açtınız, neden bir daha açıyorsunuz?
  • Malesef bazı üyelerin düzeysiz mesajları yüzünden silindi.
  • bu konuyu ne kadar göstersende emin ol ki gözü kapalı yine gidip samsung alan var onu gördüm yani adam diyorki samsung olsun bana taştan olsun
  • Her telefon değer kaybediyor bu samsunga has değil ki arkadaşlar.
    Samsung da S Serisi değil note serisi tercih edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S'e Android 5.1 Lollipop Geldi

    http://shiftdelete.net/galaxy-se-android-51-lollipop-geldi-59131

    quote:

    Kısacası bu haber bize Android sistem sürümlerinin üreticiler tarafından bir satış stratejisi olarak sunulduğunu görüyoruz. En fazla iki güncelleme alan telefona daha fazla güncelleme verilmeyip, bu eskidi hissi oluşturulmak isteniyor. O hissi özel ROM'larla da aşabiliyorsunuz.


    S3 kullanıyorum 2012 yılında ilk çıktığı hafta aldım şimdi format atıp facebook whatsapp gibi olmazsa olmaz sosyal medya gibi uygulamalar yükleyip kullanmayı deniyorum yine kasıyor.
    İşletim sistemi yükselmez ise marketteki uygulamalar handi kap yaratıyor bence.(ki yukarıdaki link sadece benim fikrimin olmadığını gösteriyor)

    Buda malesef telefonunuz eskimese bile eskimiş gibi hissetmenize sebeb oluyor.




  • Yazılan bilgiler hatalı sırf karalama amaçlı yazılmış bir tablo , 2013 nisanında bimeks ten s3 mini 8190 ı samsung garantili 850 tl ye aldım , şimdi bimekste fiyatı 550 tl yani iki senede 300 lira kayıp olmuş .. lansman fiyatını giriş kabul edip sonra şuanki paralel ithalat fiyatı ile karşılaştırma olmaz ayrıca s3 mini android 4.3 almadı oda yanlış bilgi ..

    .Ayrıca kimse telefon alırken bunun fiyatı ne kadar düşer diye düşünmez , kaç sene efektif olarak kullanırım diye düşünür... ister 900 tl ye E5 alır 2 sene kullaırsın ister 2500 tl ye iphone alıp 4 sene kullanırsın keyfe ve bütceye kalmış bir olay ...
  • Note 2 1900TL'den çıkmıştı, o senelerde 2200TL2ye telefon falan satılmıyordu. Şu anki garantili fiyatı da 1200-1300 civarı. Listede çıkış fiyatları fazla gösterilip şimdiki fiyatları ise düşük gösterilmiş. Sağda solda yurt dışından getirilmiş düşük fiyatlı modellerin fiyatlarını mı temel alıyorsunuz? Samsung Türkiye garantili ürünlerin fiyatlarına baktığınızda 1450TL'ye S5, 1450TL'ye Note3, 1999TL'ye Note4 bulamazsınız.
  • Boşa nefes tüketmeyin Gökhan anlamamakta inatçı. Üstelik konunun kapanmasının tek sebebi yine kendisi ve yanlış bilgileridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olmadığı halde fikri olanlar açar bakar internetten hangi model kaç paraya satılıyor...Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz.
  • Bütün telefonlar çıktıktan bir süre sonra değer kaybeder. Fakat bu kayıp Samsung'un telefonlarında daha fazla. Maalesef bütün markalar değerinin çok üzerinde fiyatlarla piyasaya giriyor. Mesela Samsung s5'i ele alalım. Özellikle malzeme kalite ile fiyatını hak ediyormuydu? Şu anda çıkış fiyatı ile arasında dağlar kadar fark var. Değer kaybının en az yaşandığı marka hoşumuza gitse de gitmese de Apple. İphone fiyatları çok yavaş ve az düşüyor (bkz. İphone 4s)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim telefonu kullanmak için alın 2-3 sene kullanın yok değer kaybediyomuş falan filan boş konuşmayın 3 sene kullan telefon zaten sağlam kalmıyor istediğin fiyata hiçbirini satamazsın iphone 4sden note 4e geçiş yaptım pil performansından çok memnunum iphone pil konusunda rezalet sadece bunun için bile tercih edilmez istediği kadar stabil olsun telefonu kullanmak için priz arıyorsun resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung cerez gibi telefon cikariyor . senelerdir motorola kullanirim cokda memnunum 1senedir moto g kullaniyorum daha ustu gelene kadar da devam edicem ulkemize 2 sene veya 3 senede 1 yeni model gelio mevcut olan tum oyunlar uygulamar vs de calisitirio bizim milletin egosu tavanda oldugu icin nokiadan sonra samsung ayak ustu ..... halledio turk insanini yok kardesim sony veya htc alirim ama yinede samsung almam . iyi aksamlar saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat inmesi iyi birşey aslında dostum ucuza alacaksın yani bence samsung note 4 den sonra çok güzel oldu s6 falan mükemmel tereddüt etmeden alın note 2 ye lollipop kurdum çok güzel note 4 de düşünemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.