< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung s24fe mi iPhone 13 mu almaliyim

Samsung s24fe mi iPhone 13 mu almaliyim
(En Son Oy Tarihi: 29.5.2025)
-
-
2021 yılında çıkmış eski teknoloji bir telefon. üstelik 10bin lira kadar daha pahalı. 13 almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok bence. s24fe her türlü daha iyi bir telefon. alternatif olarak poco x7 pro veya 14t benzeri telefonlar bakılabilir.
-
Bende öyle düşünmüştüm ama bazı kullanıcılar parmak izi kısmında dokunmatikte problem olduğunu geç tepki verdigini hatta bazen hiç tepki vermediğini belirtmisler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla s24fe alıp da çok fazla memnun olan da var. zaten alternatifleri de mevcut üstteki mesajımda yazdım ama s24fe nin alternatifi kesinlikle iphone 13 değil.
-
Anladım ben s24fe alayım ozaman birde knk bu samsunglarda ekran çıkmasından şikayetçi olanlar olmuş ekranı mi ne kalkiyormus ben daha önce kullanmadimda o yüzdende biraz on yargılı yaklaşmıştım bazıları iphonede öyle sorunlar yaşamazsın demislerdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendimde ip 13 mini, annemdede s23 var. ikisini yan yana koyduğum zaman kesinlikle s23 diyorum. fakat samsung alıyorsanız amoled yanığı olsun, exynos işlemcinin tripleri olsun, samsungun eksitme planları olsun, fahiş servis fiyatları olsun bunlara katlanmak zorunda kalırsınız. bu yüzden ayfoncularada bişey diyemiyorum sonuçta kafaları samsung kullanıcıda nazaran birhayli rahat. cihaz çöp tabi.
poco öneren olmuş. poco x3 pro'lardaki termal macunsuz cpu vukuatından sonra "ki bence büyük olaydı" bir daha pocoya ben güvenmezdim. ne kadar güçlü olursa olsun pocolar benim gözümde dandiktir ve ölü fiyat yakalamadıkça alınmaz net.
ya ben ne alıyım, cihazım güçlü olsun, kronikleri olmasın, kaliteli hissettirsin yıllarca beni üzmesin diyosanız kendi deneyimlerime göre bu tanıma uyan tek cihaz oneplus'lardır. o fiyatları haketmediğini düşünebilirsiniz. kullanınca anlıyosunuz biraz. adamlar basitçe kablosuna bile çok kıymet vermiş. sıfır bloatware yazılımı var. profesyonelce tasarlanmış amoled yanık koruma sistemleri var. sattığıma pişman olduğum tek cihaz oneplus'ımdı. ikinci eldeki değer kaybını düşünmeyen herkese , her modelini öneririm.
-
S23de sd2 var ama evet genel olarak exynosla geliyor samsunglar. Öyle de olsa bu karşılaştırmada kesinlikle s24 fe derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X