Şimdi Ara

Samsung S-Pen ile iPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung'un yeni ürünü olan Galaxy Note 10.1 ile S-Pen diye bir kalem veriyor. Reklam veya sitedeki incelemelere bakan varsa kalemin ucunun çok ince olduğunu gören vardır. Merak ettiğim birşey var; bu bahsettiğim S-Pen Yeni iPad'de kullanılır mı.? Ekran bunu kabul eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Arkadaşlar Samsung'un yeni ürünü olan Galaxy Note 10.1 ile S-Pen diye bir kalem veriyor. Reklam veya sitedeki incelemelere bakan varsa kalemin ucunun çok ince olduğunu gören vardır. Merak ettiğim birşey var; bu bahsettiğim S-Pen Yeni iPad'de kullanılır mı.? Ekran bunu kabul eder mi?

Konu güncel...

• denedim iphone 4s te çalışmadı .

varmı acaba ince uçlu kalem apple ürünleri için
  • ipad 1 de denedim çalışmadı.
  • maalesef ipad ile kullanamazsınız ekran özel olarak yapılmış samsungta

• bende note I kalemini iphone'a denedim hiç kaile bile almadı
  • Ben de merak ettiğim için Note incelemeye gittiğimde 3.Nesil iPadimi de götürdüm.Kalemi denedim çalışmıyor.Bunun nedenini teknik olarak bilmiyorum fakat iPad için bütün kalemler geniş,yuvarlak.Notedaki kalem ise dediğiniz gibi ince uçlu.Sanırım Samsung özel bir teknoloji geliştirmiş bunun için.Bu arada kalem ile Note'a yazması gerçekten kolay ve zevkli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple yakinda uzay mekiği yapacak,halen daha ince uçlu yazi kalemi yapamadi yok piyasada.tüketicinin istegini net karsilayan bir urun yok.

• note 2 kalemini 4 de denedim olmuyor.
  • olmuyor
  • Bu konuyu ben de hala araştırıyorum. Apple ürünleri için ince uçlu bir kalem yok mu gerçekten?
  • Apple ürünleri için ince uçlu kalemler elbette var ama hala Samsung'un Stuylu Pen'i kadar ince değil ve istenilen performansı sunmuyorlar. S-Pen'nin bütün telif haklarıSamsung'da olduğu için başka firmalara kullanma hakkını vermiyor. Bu sayede Note serisinin satış payını yüksek tutmaya çalışıyor. Patent ve çizimler Samsungda olduğu için Apple gibi firmaların ancak bu patent ve çizimlerin dışında kalan başka bir icat yapması lazım ki ince uçlu bir kaleme sahip olabilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.