Şimdi Ara

samsung rv511 klavyeye kola döküldü acillll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hemen konuya döndüm samsung rv 511 laptopum var dün kola doldurdum laptopun yanına koydum arkadaşa mesaj yazacakken elim kolaya çarptı 1 bardak kola klavyeye döküldü hemen müdahale ettim laptopu ters çevirip beklettim kapattım cihazı ondan sonra iyice sildim sonra elektrik süpürgesini aldım çektim içindeki kolayı. dzeldi sandım ama ertesi gün uyandığımda tuşların hepsi sert basıyor bastığım zaman yavaş yavaş eski halini alıyor. benim klavyeyi sökmem gerek tuşlar tek. ortasında çıta var nasıl sökebilirim acil yardım edin lütfen arkadaslar

• http://www.youtube.com/watch?v=CxVW6ogaKLE sökme mantığı aynıdır klavyeyi sökmen için leptopu sökmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2844

öncelikle hemen konuya döndüm samsung rv 511 laptopum var dün kola doldurdum laptopun yanına koydum arkadaşa mesaj yazacakken elim kolaya çarptı 1 bardak kola klavyeye döküldü hemen müdahale ettim laptopu ters çevirip beklettim kapattım cihazı ondan sonra iyice sildim sonra elektrik süpürgesini aldım çektim içindeki kolayı. dzeldi sandım ama ertesi gün uyandığımda tuşların hepsi sert basıyor bastığım zaman yavaş yavaş eski halini alıyor. benim klavyeyi sökmem gerek tuşlar tek. ortasında çıta var nasıl sökebilirim acil yardım edin lütfen arkadaslar

sıvı teması olan parçaları alkol ile temizlemenizde fayda var
  • Garantisi var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi yok laptopun ya sökersem geri toplayabilir miyim diye düşünüyorum. pc den anlıyorum ama prof deilim elimde yeterli ekipman yok tusun bi tanesini dışardan sökmeyi denedm kırdım . 2. yi denedim onuda kırdım belki yapabilirim diye ama pc yii sökecem dediiğniz gibi. yardımlarınız için teşekkür ederim hepnize bi arkadaşım donanımhabere sor dedi iyikıde gelmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2844 -- 18 Şubat 2013; 4:12:15 >
  • Pc bu videoda sökülen pc mi ?http://www.youtube.com/watch?v=PQnc6mKXhrw Buysa eğer bu video üzerinden devam edebiliriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.