Ver mahkemeye üçkağıtçıları |
Samsung Rb56ts754ww No Frost Buzdolabı (2. sayfa)

-
-
7 bin küsür den tekrar koymuşlar stoğa
-
Hocam sozlesmede fiyat hatasi sebebiyle internet satışları iptal edilebilir yazıyor. Bişi cikmaz ordan. Çünkü fiyati piyasanin yari fiyatinaydi nerdeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sasirtmadi. Fiyat asiri uygundu. Teknosadan alisveris yapmamaya calisiyorum, daha once beni fena magdur ettiler
Mesafeli satış sözleşmeniz varsa Hakem Heyetine müracaat edin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmuratbeyxHocam sozlesmede fiyat hatasi sebebiyle internet satışları iptal edilebilir yazıyor. Bişi cikmaz ordan. Çünkü fiyati piyasanin yari fiyatinaydi nerdeyse
Sözleşmede isterse "Canım isterse siparişi iptal ederim" yazsın
Tüketici Koruma Kanunu "Etiket fiyatı ne ise o geçerlidir" der.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmuratbeyxTeknoloji Garajıyoutube
#arçelik, #enerjietiketleri, #enerjiregilasyon, # yeni enerji tüketimleri arçelik, arçelik beyaz eşyalarda enerji regilasyonu, arçelik beyaz eşyalarda yeni enerji tüketim bilgileri, enerji etiketleri, avrupa birliği yeni enerji etiketleri , enerji regilasyonu, enerji etiketlerinin arasındaki parklar,https://www.youtube.com/watch?v=np-ZLK2HYsU&feature=youtu.beVideoda aciklamis. Eskiye gore a++ya denk geliyor. Su anda piyasadaki tum buzdolaplari uzerinde f yazıyor. Yani bu buzdolabi eski sinifa gore a++ ayarinda zaten videoyu acmasanda ekranda ne yaziyor a++ neden f oldu yazıyor. Videoyu acmasan bile a++ nin f olduğunu anlayabiliyorsun
https://www.electroluxgroup.com/en/new-eu-energy-label-for-home-appliances-31892/
İnceleyin. Sadece harflendirme değişmemiş ayrıca harflerin karşılığı olan enerji tüketim değerleri de değişmiş. Benim dediğimde de hata varmış.
İngiliççe bilen arkadaşlar şu satıra bakabilir.
A product showing an A+++ energy efficiency class may, for example, become a D or E class after rescaling, without any significant change in its energy consumption.
Bilmeyenler için ben çevirmeye çalışayım.
A+++ enerji verimliliği sınıfı gösteren bir ürün, yeniden ölçeklendirildikten sonra enerji tüketiminde önemli bir değişiklik olmaksızın D veya E sınıfı olabilir.
Ayrıca yeni siniflandirmaya gore A sınıfına giren bir ürün henüz yokmuş.
A sınıfını gelecekte üretilebilecek daha düşük enerji verimliliğine sahip cihazlar için boş bırakmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan 9599tl indirimli hali geçen gün 8150den almadım indirim gelecek diye cuma günü gelir umarım şaka gibi fiyatlat
Eski A++ lar F ise
şimdiki A lar nasıl bir sarfiyat yapıyor elektrik i kokluyor mu
Yanılıyor da olabilirim ama bu modeller Made in Vestel, bilginize.
-
İlgisi alakası yok, olamaz öyle şey...
Daha önce forumun tavsiyesi ile Samsung buzdolabı satın almıştık (Tayland üretimi), öylesine memnunuz ki
İnanın laf olsun diye söylemiyorum geçtiğimiz gün dolabın arka yüzeyini silmek istedim ve sünger yüzeyin üzerinde öyle güzel kaydı ki tüm kirler rahatça çıktığı gibi işlem sonrası dip bucak pırıl pırıl oldu. Kir tutmayan kaliteli malzeme kullanmışlar ✌️✌️✌️
Yıkayıcı grubunda Alman, buzdolabı ve elektronikte Samsung...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 28 Kasım 2021; 23:27:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiyede satılan Kore veya Tayland veya başka bir ülke üretimi ithal modeller de olabilir ama bu güncel model altta donduruculular Vestel üretimi demişlerdi.
Rb56ts754ww aratınca hem Mediamarkt hem de Teknosa sayfalarında Menşei:Türkiye deniyor.
-
Bu ay beyaz eşyalarda enteresan indirimler olabilir. Enerji etiketlemesi eski olan ürünlerin satışı bu ay sona erecek ve yeni yılda satılamayacak. Bu sebeple bu ay elde kalan eski etiketli ürünleri firmalar mutlaka eritmek zorunda, değişik kampanyalar ile enteresan fiyatlar oluşabilir.
Etiketi değiştirip satarlar ?
Avrupalı o kadar zeki değil hocam, mevzuatında buna izin vermemiş
İyi de hocam cihazlarda değişen tek şey etiket başka bir şey değişmedi? Atıyorum A++ oldu sana D başka değişen bir şey yok.
Hadi inşallah diyelim, eskilerimizi kur daha fazla coşmadan yenileyelim...
Samsung'un Türkiye'de televizyon ve telefon üretimlerinin olduğunu duymuştum da beyaz eşyadan haberim yoktu, sanırım AK siyasi örgütün gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar, itinayla uzak durun yerli üretim ise...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam belgelendirme hususu konusuna girersek çok uzun uzun detaylı yazmam lazım. Sadece şunu söyleyebilirim. Belgelendirilmiş ürünü üretim çıkışı sonrası ilk ticari faaliyetten sonra tekrar belgelendiremezsiniz.
Hocam onun çözümünüde model kodunu güncelleyip çözüyorlar. Tabi başka şeyler vardır ekstradan onları bilmem ama cihazda teknik bir değişiklik olmadığı müddetçe zor bir şey değilmiş gibi geliyor. Mesela geçen sene aldığım bir makine vardı 6502 kodlu makineyi 6503 yapıp satmaya devam ettiler.
Edit: Gerçi ufak tefek farklar var sanırım bilemedim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 29 Kasım 2021; 10:10:7 >
Millet mi saçmalıyor yoksa benim ingilizce mi yetersiz anlamadım.
Adamlar bakmışlar eski sklaya göre A sınıfının çok çok üzerinde verimlilikte ürünler üretiliyor ve A+++ diye saçma sapan adlandırılıyor bu sorunları ortadan kaldırmak ve gelecek teknojileri skalada yer açmak için harfleri kaydırmışlar..
Hepi topu bu.. Şimdi E verimliliğinin üzerinde pek makina olduğunu sanmıyorum. Amaç zaten skalanın zırt bırt değiştirilmemesi.
Şimdiki yeni skala 2040 a kadar idare ettirmek için yapmışlar..
hepi topu bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X