< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Rb56ts754ww No Frost Buzdolabı

-
-
Süper fiyat . Bende aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
125 tl world puanda veriyor oda ayri iyi
F sınıfı enerji verimliliği diyor, fiyat karşılaştırdığınız modeller A sınıfı galiba
-
F sinifi yeni yonetmelikte a++ nin yeni adiymis
sepette gitti ya alamadım
-
bitmiş
100 tl dogum günü, %5 tekno bilmem ne indirimi vardı, 3984 TL'ye geldi. İptal etmeseler bari.
-
bundan emin misiniz F a++ olsa kırmızı olarak belirtilmezdi gibi geliyor bana
-
Eminim yeni cikan buzdolablari hep f olarak çıkıyor
Evet, yeni enerji siniflari bu sekilde. Eskinin a++ si
Kacirnalar icin şu dolapta mantıklı piyasada 6000 altina yok biraz daha kibar model 4800 civarina geliyor .https://www.teknosa.com/samsung-rb50rs334ww-no-frost-buzdolabi-p-115080343
Enerji sınıflarında yanlışınız var eskiden a, a+, a++ vardı şimdi a,b,c,d,e,f,g var ve f sınıfı kırmızı alanda bir sınıf. Yani F=A++ değil
-
eski >>>> yeni
A+++ >>> A
A++ >>>> B
A+ >>>>> C
B >>>>>> D
C >>>>>> E
D >>>>>> F
E >>>>>> G
-
Teknoloji Garajıyoutube
#arçelik, #enerjietiketleri, #enerjiregilasyon, # yeni enerji tüketimleri arçelik, arçelik beyaz eşyalarda enerji regilasyonu, arçelik beyaz eşyalarda yeni enerji tüketim bilgileri, enerji etiketleri, avrupa birliği yeni enerji etiketleri , enerji regilasyonu, enerji etiketlerinin arasındaki parklar,https://www.youtube.com/watch?v=np-ZLK2HYsU&feature=youtu.beVideoda aciklamis. Eskiye gore a++ya denk geliyor. Su anda piyasadaki tum buzdolaplari uzerinde f yazıyor. Yani bu buzdolabi eski sinifa gore a++ ayarinda zaten videoyu acmasanda ekranda ne yaziyor a++ neden f oldu yazıyor. Videoyu acmasan bile a++ nin f olduğunu anlayabiliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 16 Eylül 2021; 22:50:34 >
Tum buzdolaplari kirmizi alanda. E ya da F tuketime sahip. F eskinin a+ ya da a++ na denk geliyor. Yeni buzdolabi aldim, hem magazalardan hem de internetten arastirdim. samsung.com/tr den kontrol edebilirsiniz
Aynen hocam bende bayileri dolastim boschta arcelikte tum dolaplarda f yazıyor. A++ demekmiş. Eski siniflamaya göre
Yetişemedim :(
rakamlar iyiymiş
siparişler ne durumda alan arkadaşlar
-
İptal ettiler sabah siparişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mega sürpriz 20 gb
- a101 soğuk baklava
- turkcell 25+25 gb 99 tl
- kim gb ister kod
- ccleaner pro key
- opensea dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X