Şimdi Ara

SAMSUNG R522 S.S.S Genel Sorular/Sorunlar Destek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
5
Favori
40.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığın antivirüs anlık tarama yapıyorsa yada arka planda birşeyler çalışıyorsa gayet normal.
  • ok sağol
  • Laptop ile birlikte gelen kamera yazılımını arıyordumm kii bulmuş bulunuyorum..=)
    Başka ihtiyacı olan varsa diyerek..
    Cyberlink YouCam Trial:
    http://download.cyberlink.com/ftpdload/trial/YouCam/3/CyberLink.1811_Trial_YUC090203-06.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karavol -- 6 Şubat 2010; 23:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavol

Laptop ile birlikte gelen kamera yazılımını arıyordumm kii bulmuş bulunuyorum..=)
    Cyberlink YouCam Trial:
    http://download.cyberlink.com/ftpdload/trial/YouCam/3/CyberLink.1811_Trial_YUC090203-06.exe

Ben recovery solutation 4 ile sistem yazılımları yedegini aldıgımda, 1 GB lık bi yedek yazdı.
    ve bu yedegin içinde kurulumla gelen tum suruceler ve tüm programlar vardı. YouCam da dahil

kaldırdıgım halde bu programlar nasıl yedeklendi anlamadm ama iyi de oldu yani.

• Arkadaşlar Fn F8 e bastığımızda 3 tane seçenek çıkıyor fakat speed moduna neden geççmiyor?prizede bağlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar Fn F8 e bastığımızda 3 tane seçenek çıkıyor fakat speed moduna neden geççmiyor?prizede bağlı..

Herhangi bir program açıkken yapmalısın, pc tamamen boştayken o secenege gecmiyor
  • quote:

Laptop ile birlikte gelen kamera yazılımını arıyordumm kii bulmuş bulunuyorum..=)
    Cyberlink YouCam Trial:

buna trial demis ama. belirli bir sure sonra programı kullandırmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark

quote:

Cyberlink YouCam Trial:

buna trial demis ama. belirli bir sure sonra programı kullandırmayabilir.

Haklısın madem bir iş yaptım adam akıllı olsun diyerek de 3.0 sürümünün full versiyonunu aradım ama bulamadım 2.0 sürümüyle çok bi farkı yok zaten sanırım..=) Bu yüzden; CyberLink YouCam v2001707

Aktivasyon: Sadece SETUP dosyasını kurmanız yeterli program kendinden crack'li olduğundan işlem bitiminde FULL olacaktır Ayrıca yanında bir sürü efektde var onlarıda ekleyebilirsiniz Güle güle kullanın
    Boyut: SETUP dosyası:509 MB+ Efektler 2885 MB Toplam:7975 MB
    İ N D İ R
    http://w19easy-sharecom/1902984415html
    Rar şifresi: matador_paco
    Alıntıdır...=) Ben denedim çalışıyor..=)

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

quote:

Cyberlink YouCam Trial:

Ben recovery solutation 4 ile sistem yazılımları yedegini aldıgımda, 1 GB lık bi yedek yazdı.
    ve bu yedegin içinde kurulumla gelen tum suruceler ve tüm programlar vardı. YouCam da dahil

kaldırdıgım halde bu programlar nasıl yedeklendi anlamadm ama iyi de oldu yani.

Teşekkürler recovery işlemi hakkında bi bilgim yoktu o yüzden araştırmamıştım bu bilgi iyi oldu..=)

• s.a arkadaşlar samsung r 522 fs03tr windows 7 32 bit kullanıyorum
    laptop geldiğinde wista oem ayrılmış recovery bölümü vardı ben ise o bölüme vista yerine vistayı silip nasıl windows 7 recovery yapabilirim
    bir merak ettiğim şeyde bu samsung recovery solition 3 ugrade nereye kurulu acaba o oem recovery bölümünemi kurulu ben o programı kaldırdığım zaman bile açılışta var o program demekki başka bir yere daha kurulu
    arkadaş yeni samsung laptop aldı onda recovery 4 programı var 3 ten daha gelişmiş ben 4 versiyonunu kurduğum halde recovery solition 3 ugrade yazıyor
    bu gizli recovey bölümündeki programın 3 olmasından kaynaklanıyor kanımca
    bu gizli recovery bölümünü nasıl değiştirebilirim içini hangi programla açabilirim
    yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum çok minnettar kalırım
  • bu arada yedekleme boyutundan rahatsız olan arkadaşlar hazırda bekleti kapatarak yedek alın çünkü hazırda beklet hdd yi çok kullanıyor gereksiz bişey bence kapatılmalı

hazırda bekleti kapatmak için

Başlat/ Çalıştır / cmd komutunu yazıyoruz.

Açılan pencereye powercfg -h off yazarak Hazırda Beklet'i kapatabiliriz.

açmak için

cmd ekranına powercfg -h on yazarak Hazırda Beklet'i açabiliriz.
  • bende dün itibariyle 522 01tr almış bulunmaktayım. fazla inceleyemedim ama baya hoşuma gitti. bişe sorcam bunda win7 32 home basic var bunu win7 64 e yükseltebilir miyim? ve nasıl?
  • Arkadaşlar js02 tr mi ethernet kartı arızasından dolayı çarşamba günü servise göndermiştim. Bugün aradılar ve bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını anakartın değişmesi gerektiğini (470 TL) karşılığı söylediler. Ya en fazla 5 kere ethernet kablosu taktım çıkardım lanet olsun. Bende kabul etmedim tabi. Bide servis elemanı değişim yapılmazsa notebookun ömrünün kısalacağını söyledi palavramı bilmiyorum. Ne yapacağım bana bi yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Arkadaşlar js02 tr mi ethernet kartı arızasından dolayı çarşamba günü servise göndermiştim. Bugün aradılar ve bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını anakartın değişmesi gerektiğini (470 TL) karşılığı söylediler. Ya en fazla 5 kere ethernet kablosu taktım çıkardım lanet olsun. Bende kabul etmedim tabi. Bide servis elemanı değişim yapılmazsa notebookun ömrünün kısalacağını söyledi palavramı bilmiyorum. Ne yapacağım bana bi yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim...

tüketici mahkemesine ver cihaz düşmediğinse darbe yoksa ve orası problemliyse o servis külahım anlatsın ehernet sltu 10kg dan daha fazla baskıya dayanacak şekilde olmasıerek demekki mühendislik hatası var orda. Hakkını ara R522 ler çok esnek zaten pil bile stabil olmasını sağlıyor kasanın kısaca yazdığım gibi mühendislik hatası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

Arkadaşlar js02 tr mi ethernet kartı arızasından dolayı çarşamba günü servise göndermiştim. Bugün aradılar ve bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını anakartın değişmesi gerektiğini (470 TL) karşılığı söylediler. Ya en fazla 5 kere ethernet kablosu taktım çıkardım lanet olsun. Bende kabul etmedim tabi. Bide servis elemanı değişim yapılmazsa notebookun ömrünün kısalacağını söyledi palavramı bilmiyorum. Ne yapacağım bana bi yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim...

tüketici mahkemesine ver cihaz düşmediğinse darbe yoksa ve orası problemliyse o servis külahım anlatsın ehernet sltu 10kg dan daha fazla baskıya dayanacak şekilde olmasıerek demekki mühendislik hatası var orda. Hakkını ara R522 ler çok esnek zaten pil bile stabil olmasını sağlıyor kasanın kısaca yazdığım gibi mühendislik hatası var.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Yav toplasan 5 kere kabloyu ya taktım ya takmadım. Neymiş yerinden kalkmışmış. Acayip sinir oldum servis elemanlarına. Samsung ilk defa beni büyük hayal kırıklığına uğrattı böyle.

• Arkadaşlar sizin de notebooklardan belli aralıklarla "çıt" "çıt" diye bir ses geliyor mu? Hani power tuşuna bastığınızda bir "çıt" 'lama sesi geliyor ya işte o sesten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

Arkadaşlar sizin de notebooklardan belli aralıklarla "çıt" "çıt" diye bir ses geliyor mu? Hani power tuşuna bastığınızda bir "çıt" 'lama sesi geliyor ya işte o sesten?

benim ve 5 tanıdğımın tüm r522 lerinden o ses geliyor eğer kastın sanki extra 1 kademe var gibi power tuşunda. Şnunda çok i,yi farkındayım dvd romun bulunduğu kısım fazla esnek ve oynak cd dönerken laptopu çok hareket ettirirseniz cd sağa sola sürtüyor....kısaca kasada büyük eksik ve mühendislik hatası çok. ilerde görülebilecek en büyük sorunlar fazla esnek olan kasada socketerin kırılmasıözellikle sağ taraf.
  • arkadaşlar ben js-02 modelini kullanıyorum. pili çıkarttım ve enerjiyi direkt prizden alıp kullanıyorum böyle kullanmam laptopa bir zarar verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

arkadaşlar ben js-02 modelini kullanıyorum. pili çıkarttım ve enerjiyi direkt prizden alıp kullanıyorum böyle kullanmam laptopa bir zarar verir mi?

elektrik kesintisi olmadığı sürece hiçbir sorun olmaz
  • arkadaşlar bende samsung r522 kullanıcısıyım laptop dan çok memnunum fakat yaşadığım bir sıkıntı var laptop u yüksek performansda ve prize takılı kullanırsam harddiskten geldiğini düşündüğüm çok ince bi gıcırtı geliyor ama ses çok net ve yüksek değil çok sessiz ortamlarda fark ediliyor fakat sinir bozucu acaba diyorum laptopda mu bir sorun var yoksa ben mi kuruntu yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.