Şimdi Ara

SAMSUNG R522 S.S.S Genel Sorular/Sorunlar Destek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
5
Favori
40.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglaryk

drakin recovery yap bakalım sonuç alabilecekmisin!

recovery derken ordan hagisini seçicem acaba .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

yanlış hatırlamıyorsam tam yükleme ve başka birşey vardı ilk aldığın güne dönmek için tam geri yükleyi seçiyorsun.unutmadan C'de bulunan herşey silinecek dikkat et
  • quote:

quote:

Bilgisayar açılırken F4 tuşuna bas. Bi süre sonra geri yükleme ekranı gelir. Tam geri yükleme dersin. Gerisini o halleder zaten. Bu arada dosylarını bir yere yedeklemeyi unutma..
  • tam geri yükleme seçeneğini seçince sadece c: deki dosyalarım silinmiş olucak değilmi d: ye birşey olmıycak ?
  • quote:

tam geri yükleme seçeneğini seçince sadece c: deki dosyalarım silinmiş olucak değilmi d: ye birşey olmıycak ?

aynen öyle d'deki verilerine birşey olmayacak
  • son olarak bunu yaperken c ve d nin kapasite ayarı seçeneğide var c yi biraz azaltıp d: yi arttırmak isityorum böyle değişiklik yaparsam bir sorunla karşılaşmam herhalde ?
  • o zaman d ye format atmak zorunda kalırsın
    silinir d:

norton partition magic gibi programlar vardı onlarla hallolur ama sen ugrasma onlarla
    yedekle bilgilerini eger d: yi büyütmek istiyorsan. sonra tekrar yüklersin hepsini. daha saglıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark -- 4 Şubat 2010; 1:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texture

Merhabalar, ben de bayadır kullanıyorum r522. Size iki sorum olacak sevgili arkadaşlar. İlki aletin içindeki HDD çok yavaş gibi geliyor ; değiştirmek istiyorum. Sizce WD 5400 rpm'lik bir harddisk takarsam verim alır mıyım Hitachi'ye göre? yoksa illa ki 7200rpm'lik mi takmak gerek? Diğer bir sorum da bios güncellemesi yaparsam performans artışı elde eder miyim? Teşekkürler şimdiden :)

hdd yükseltmek garanti dışı bırakıyor olabilir onu bir araştır istersen. koyuncu yu bir arayıp sorabilirsin
  • js01 aldm bende fakat ses kotu degil gayet yuksek geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 4 Şubat 2010; 16:53:45 >
  • Arkdaşlar Bu harddiskte c ve d e sürücüleri dışında , bir 15 GB kurta bolumu birde 100MB lık system bolumu var
    Recory DVD si olusturmak istyrm.
    fakat Daha onceden recory oluşturlmusmudur bilmiyorum, Açılışta f4 recovry secenegi çıkmakta.
    Recovery solution la yedek olustursam Dvd ye sığar mı nasıl yapmam gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Arkdaşlar Bu harddiskte c ve d e sürücüleri dışında , bir 15 GB kurta bolumu birde 100MB lık system bolumu var
    Recory DVD si olusturmak istyrm.
    fakat Daha onceden recory oluşturlmusmudur bilmiyorum, Açılışta f4 recovry secenegi çıkmakta.
    Recovery solution la yedek olustursam Dvd ye sığar mı nasıl yapmam gerekir...

Samsung Recovery Solution adlı programı çalıştır orada geri yükle seçeneğinde yahut ayarlar seçeneğinde geri yükleme noktası alınmışmı gösterir. Muhtemelen bir tane vardır ve o da bilgisayarın ilk günkü halidir. Eğer ki recovery yapmak istiyorsan temiz bir yedekleme için Samsung Recovery Solution adlı programdan bilgisayarı ilk günkü haline getir ondan sonra aynı program üzerinden DVDye yedekle. 2 veya 3 4.7'lik dvd yetiyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay gele...

• quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

Samsung Recovery Solution adlı programı çalıştır orada geri yükle seçeneğinde yahut ayarlar seçeneğinde geri yükleme noktası alınmışmı gösterir. Muhtemelen bir tane vardır ve o da bilgisayarın ilk günkü halidir. Eğer ki recovery yapmak istiyorsan temiz bir yedekleme için Samsung Recovery Solution adlı programdan bilgisayarı ilk günkü haline getir ondan sonra aynı program üzerinden DVDye yedekle. 2 veya 3 4.7'lik dvd yetiyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay gele...

Anladm,fakat ben tek dvdlik kurulum cd si gibi birşey olsun istiyorum o mumkun mu. cunku krurulm Cdsi vermediler.sistem çokse olece kalacak. ben birkac gerekli program yukledikten sonra yapmak isiyordum, eger o kadar dvd gicekse dvd almann manası yok, ayrı bi bolumde zaten yedeklenmştr.kolay koalyda bişi olmaz.

bide bu recovery programı surekli yedek mi alıyor, program gorev cubunda surekli acıkta.

• tek bir dvd'ye almanız mümkün değil benim 3 dvd olmuştu mesela ayrıca yinede bulundurmakta fayda var bence çünkü forumda recovery bölümünü uçuran çok kullanıcı vardı.ayrıca o sistem çubuğundaki windows'un kendi yedeklemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

tek bir dvd'ye almanız mümkün değil benim 3 dvd olmuştu mesela ayrıca yinede bulundurmakta fayda var bence çünkü forumda recovery bölümünü uçuran çok kullanıcı vardı.ayrıca o sistem çubuğundaki windows'un kendi yedeklemesi

Haklısın, o şekilde yapalım dursun bari, Windowsn birde kurtarma diski var ondanda yapayım diyorum, o da aynı olur herhalde.
  • Arkadaşlar bugün elime geçti bilgisayarım bende aranıza katıldım 02 tr modeliyle.Cok yüksek konfigüresyona sahip.Ram i 3 gb olarak kullanıyorum.Win 7 32 bit diyemi ? elimdeki windows sertifikalı nasıl 64 bite çıkartırım.Oyuın oynarken sol arka köşesi altında soğutucum olmasına rağmen ısındı baya bi.bu normalmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar bugün elime geçti bilgisayarım bende aranıza katıldım 02 tr modeliyle.Cok yüksek konfigüresyona sahip.Ram i 3 gb olarak kullanıyorum.Win 7 32 bit diyemi ? elimdeki windows sertifikalı nasıl 64 bite çıkartırım.Oyuın oynarken sol arka köşesi altında soğutucum olmasına rağmen ısındı baya bi.bu normalmi ?

3gb ram kullanabilmen 32 bitten ever, 64 bit yapabilmen için 64 bit yeni bir işletim sistemi yuklemen gerekir.
    ben daha oyun oynamdım ama diger durumlarda neredeyse hiç ısınmıyor,ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları 50-55 civarında
    sen donanım sıcaklıklarını bi ölç,test et bence
  • 15Gb lık yedekleecej veri vardı sistem geri yukleme noktalrnı sildim,hesabı sildim yeni bi hesap actım
    9 gb kadar yedeklencek veri kaldı.
    bunuda 1saat gibi bi surede 2 DvD ye yedekledi.

ama 3 saat giden şarj 1 saat sonunda tam yedekleme bittiginde bittti. bitmeye yakın prize takacaktım farketmedim. . Önlem almak gerekiyomuş

Çokta zor deilmiş, yardmcı olan arkdşara tşkler.

• @__By_Sinan__
    Dvd'ye almakla çok doğru yaptınUmarım sorun yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

@__By_Sinan__
    Dvd'ye almakla çok doğru yaptınUmarım sorun yaşamazsın

evt boyle daha iyi oldu, Zaten dayım kullancak kullanım kolaylıgı lazım ona.
    aslında kurul cdsi olsa daha kolay olurdu belki.
  • Arkdşlasr winows 7 de , sadece mozilla çalışırken işlemcinin %5-20 arasında çalışması normal mi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 5 Şubat 2010; 23:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.