Şimdi Ara

SAMSUNG R522 S.S.S Genel Sorular/Sorunlar Destek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
5
Favori
40.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbomlugur

arkadaşlar bende samsung r522 kullanıcısıyım laptop dan çok memnunum fakat yaşadığım bir sıkıntı var laptop u yüksek performansda ve prize takılı kullanırsam harddiskten geldiğini düşündüğüm çok ince bi gıcırtı geliyor ama ses çok net ve yüksek değil çok sessiz ortamlarda fark ediliyor fakat sinir bozucu acaba diyorum laptopda mu bir sorun var yoksa ben mi kuruntu yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

O ses hepimizde var merak etmeyin.sessiz ortamlarda duyulabilen çok ince bir ses; hardiskin iğnesinin okuma sesidir
  • cevap verildimi bilmiyorum ama ynede yazaym haparlrlerdeki cztı için srs yi kapatn yada ayarlarını değiştrn wireless çekm gücüde win7 ye geçnce acayp dercede artyor.
  • vistaya ayrılmış recoveryi bölümünü bilgsyarı yönettn kaldrp d ye ekleyebilirsn ama içini değiştrmzsn yeni aldığın recoveryleride d ye alrsn. Birde programlarda3-4 arasnda bir fark yok 3 açılıyrsa 3 ü kullan sorun olmaz sadece biri vista için biri win 7 için
  • arkadaşlar bu web kamera ile nasıl foto çekicem bileniniz varmıdır acaba win7 sistemim
  • Beyler a tuşunun tırnağı kırıldı, istanbulda nereden bulabilirim bi fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

arkadaşlar bu web kamera ile nasıl foto çekicem bileniniz varmıdır acaba win7 sistemim

WebcamMax programı web kameranızdan görüntü alabilen, üzerine efektler ekleyebilen, video kayıt yapabilen, resim kaydedebilen ve msn benzeri mesajlaşma programlarında görüntülü konuşma yaparken kullanılabilen bir yazılımdır.

SAMSUNG R522 S.S.S Genel Sorular/Sorunlar Destek

Ayrıntılı Özellikleri:
    # Web kamera desteği
    # Resim görüntüleyebilme
    # Video dosyalarını oynatma özelliği ile sahte web kamera uygulaması olma özelliği
    # Videolara ve web kamera görüntüsü üzerine anlık efekt ekleyebilme
    # Video ve resim olarak görüntü kayıt edebilme
    # Üretici sitesinden indirilebilen 1500 den fazla efekt

Yeni Eklenen Özellikler:
    # Resimleri slayt gösteri olarak gösterebilme
    # Slayt gösterisini tekrarlama özelliği
    # Video ekranında çizim yapabilme
    # Kamera görüntüsünü yakınlaştırıp uzaklaştırabilme
    # Yeni efekt oluşturebilme özelliği geliştirilmiş
    # Yeni efektler eklenmiş

# Windows7 desteği eklenmiş

Desteklenen mesajlaşma programları:
    ICQ, AIM, MSN, Camfrog, Skype, Paltalk, Yahoo Messenger, ANYwebcam, Stickam.

quote:

http://rapid*share.com/files/361503116/WebcamMax_7.1.2.6_MultiLanguage_by_doctor.rar

alıntı:tnctr

• s.a arkadaşlar ben r522 fs03tr kullanıyorum sistemim w7 home premium 32 bit samsungun sitesinden bluetotth driverini indirdim kurdum ama aygıt yöneticisinde yüklenemeyen çevre aygıtı var aynı sorunu yaşayan varmı her açılışta yüklemeye çalışıyor ama bulamıyor bir sürü çevre aygıtını yüklüyor 2 tanesini bulamıyor foto ekliyorum önerileriniz nedir teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 10 Mart 2010; 17:45:57 >
  • teşekkürler chatlax67 deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

s.a arkadaşlar ben r522 fs03tr kullanıyorum sistemim w7 home premium 32 bit samsungun sitesinden bluetotth driverini indirdim kurdum ama aygıt yöneticisinde yüklenemeyen çevre aygıtı var aynı sorunu yaşayan varmı her açılışta yüklemeye çalışıyor ama bulamıyor bir sürü çevre aygıtını yüklüyor 2 tanesini bulamıyor foto ekliyorum önerileriniz nedir teşekkürler

Sürücüyü sistemden kaldırıp tekrar yükle veya sistem geri yükleme yap. Umarım bu ikisinden birisi işine yarar...

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaryk

quote:

s.a arkadaşlar ben r522 fs03tr kullanıyorum sistemim w7 home premium 32 bit samsungun sitesinden bluetotth driverini indirdim kurdum ama aygıt yöneticisinde yüklenemeyen çevre aygıtı var aynı sorunu yaşayan varmı her açılışta yüklemeye çalışıyor ama bulamıyor bir sürü çevre aygıtını yüklüyor 2 tanesini bulamıyor foto ekliyorum önerileriniz nedir teşekkürler

Sürücüyü sistemden kaldırıp tekrar yükle veya sistem geri yükleme yap. Umarım bu ikisinden birisi işine yarar...

kardeşim sistemi hangi geri yükleme noktasına geri yükleyecem yeni formatladım
    sürücüyü kaldırıp kurdum değişen bişi yok birde lenovonun driverini deniyecem bizimkilerden farklı seri numaraları

• Arkadaşlar XS0BTR modelini kullanan tek ben miyim? Hiç rastlamıyorum bu modeli kullananlara :S
  • arkadaşlar, f6 ve f12 tuşunun tırnağı kırıldı, bulabileceğim bi yer ya da verebilecek birisi varmı?

teşekkür ederim
  • Arkadaşlar sizinde usb niz yavaş mı çalışıyor bende win7 ultimate 32bit var usb den veri aktarırken çok yavaş atıyo saniyede 3-5 mb nedendir?
  • Arkadaşlar forumda bulamadım ama Samsung R 522 js01 tr bilgisiyar kullanıyorum .Bilgisayarı aldıgımda ölü pixel olup olmadığını kontrol etmek için (win 7 ) arka plan resmi değiştire tıkladığımda sol üst köşede (tam köşe noktasında) 1 tane nokta oluştu.Yetkililer de pek anlam veremediler ve bilgisayarı değiştirdim.Bu sırada dikkatlerini çektiği için satın alınan bütün samsung bilgisayar yüklemelerinde aynı durum kontrol edilmiş ve hepsinde aynı sıkıntı oluştuğu söylendi(Bahsettiğim yer bu modeli kampanya yapıtığı için 140 adet bilgisayarı 2 gün içerisinde sattı). Hemen içeriden yeni bir bilgisayar aldım ve kurulumu için 30 dk. kadar bekledim.Aynı durumu gözlemlemek için ekranı kontrol ettiğimde aynı sıkıntı yine aynı yerde ve aynı şekilde oluştu.Bilgisayarı resetleyince gitti ancak tekrar açıldıgında yine masa üstünden ekranın arka görüntüsü değiştire tıkladımda tekrar çıktı.Ekranda ki ölü pixel değil ama mantıklı bi açıklamasıda yok . Daha sonra Samsung'un R serisi başka modellerinde de aynı şekilde denedim ve aynı durumla karşılaştım .Hatta bazılarında sol üst köşede (tam köşedeki nokta)çok belirgin değil dikkatli bakınca anlaşılıyor.

Not:Kullanıma engel değil tabikide ama çok iyi bilgisayar dahisi arkaşlarımın da bakıp ölü pixel değil yorumları beni ikna etti ve bilgisayarı değiştirme ihtiyacım ortadan kalktı ki gerçekten de fiyat ve özellik olarak çok iyi bir bilgisayar.

Bu modeli kullanan arkadaşlar belki denemediler ya da fark etmediler.Onlar da deneyebilirler mi aynı durum onlarda da var mı saygılar ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: CrypticNS

arkadaşlar, f6 ve f12 tuşunun tırnağı kırıldı, bulabileceğim bi yer ya da verebilecek birisi varmı?
    teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: elmariachi1907

Beyler a tuşunun tırnağı kırıldı, istanbulda nereden bulabilirim bi fikri olan var mı ?

tuşlardaki tırnağı kırılan çok kişi var galiba. başka bir konuda bir arkadaş daha yazmıştı,servise sormuş 100tl gibi bir fiyat istemişler komple klavye için. sadece tuş nereden nasıl temin edilir bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cink

Arkadaşlar sizinde usb niz yavaş mı çalışıyor bende win7 ultimate 32bit var usb den veri aktarırken çok yavaş atıyo saniyede 3-5 mb nedendir?

usb de yavaşlığın olmaması lazım. bağladığınız flash disk ya da hdd de mi bir sorun var? ya da antivirüs v.s mi açık?

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Arkadaşlar XS0BTR modelini kullanan tek ben miyim? Hiç rastlamıyorum bu modeli kullananlara :S

yanlış hatırlamıyorsam, o model xs03 ile xs04 arası bişeydi. hatta ram haricinde (birinde 3gb diğerinde 4gb) xs04 ile aynıydı. ara model gibi bişey. bu yüzden çok fazla satmadı galiba.

quote:

eğer fiziksel olarak bluetooth ta bir arıza yoksa,yaptığınız işlemlere göre çalışması lazım. driveri tekrar yükleyip denediyseniz,son olarak recovery ile yedekten dönmeyi/ya da format atmayı deneyip,herşeyi sıfırdan kurmayı deneyin. başka birşey gelmiyor aklıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: planktonik

Arkadaşlar forumda bulamadım ama Samsung R 522 js01 tr bilgisiyar kullanıyorum .Bilgisayarı aldıgımda ölü pixel olup olmadığını kontrol etmek için (win 7 ) arka plan resmi değiştire tıkladığımda sol üst köşede (tam köşe noktasında) 1 tane nokta oluştu.Yetkililer de pek anlam veremediler ve bilgisayarı değiştirdim.Bu sırada dikkatlerini çektiği için satın alınan bütün samsung bilgisayar yüklemelerinde aynı durum kontrol edilmiş ve hepsinde aynı sıkıntı oluştuğu söylendi(Bahsettiğim yer bu modeli kampanya yapıtığı için 140 adet bilgisayarı 2 gün içerisinde sattı). Hemen içeriden yeni bir bilgisayar aldım ve kurulumu için 30 dk. kadar bekledim.Aynı durumu gözlemlemek için ekranı kontrol ettiğimde aynı sıkıntı yine aynı yerde ve aynı şekilde oluştu.Bilgisayarı resetleyince gitti ancak tekrar açıldıgında yine masa üstünden ekranın arka görüntüsü değiştire tıkladımda tekrar çıktı.Ekranda ki ölü pixel değil ama mantıklı bi açıklamasıda yok . Daha sonra Samsung'un R serisi başka modellerinde de aynı şekilde denedim ve aynı durumla karşılaştım .Hatta bazılarında sol üst köşede (tam köşedeki nokta)çok belirgin değil dikkatli bakınca anlaşılıyor.

Not:Kullanıma engel değil tabikide ama çok iyi bilgisayar dahisi arkaşlarımın da bakıp ölü pixel değil yorumları beni ikna etti ve bilgisayarı değiştirme ihtiyacım ortadan kalktı ki gerçekten de fiyat ve özellik olarak çok iyi bir bilgisayar.

Bu modeli kullanan arkadaşlar belki denemediler ya da fark etmediler.Onlar da deneyebilirler mi aynı durum onlarda da var mı saygılar ;)

ilginç bir tespit. bende de xs04 var ama böyle bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

quote:

Arkadaşlar forumda bulamadım ama Samsung R 522 js01 tr bilgisiyar kullanıyorum .Bilgisayarı aldıgımda ölü pixel olup olmadığını kontrol etmek için (win 7 ) arka plan resmi değiştire tıkladığımda sol üst köşede (tam köşe noktasında) 1 tane nokta oluştu.Yetkililer de pek anlam veremediler ve bilgisayarı değiştirdim.Bu sırada dikkatlerini çektiği için satın alınan bütün samsung bilgisayar yüklemelerinde aynı durum kontrol edilmiş ve hepsinde aynı sıkıntı oluştuğu söylendi(Bahsettiğim yer bu modeli kampanya yapıtığı için 140 adet bilgisayarı 2 gün içerisinde sattı). Hemen içeriden yeni bir bilgisayar aldım ve kurulumu için 30 dk. kadar bekledim.Aynı durumu gözlemlemek için ekranı kontrol ettiğimde aynı sıkıntı yine aynı yerde ve aynı şekilde oluştu.Bilgisayarı resetleyince gitti ancak tekrar açıldıgında yine masa üstünden ekranın arka görüntüsü değiştire tıkladımda tekrar çıktı.Ekranda ki ölü pixel değil ama mantıklı bi açıklamasıda yok . Daha sonra Samsung'un R serisi başka modellerinde de aynı şekilde denedim ve aynı durumla karşılaştım .Hatta bazılarında sol üst köşede (tam köşedeki nokta)çok belirgin değil dikkatli bakınca anlaşılıyor.

ilginç bir tespit. bende de xs04 var ama böyle bir sorun yok.

evet arkadaşımda denemiştim xs04 te yok ama bi kaç modelde var ne hikmetse ;) bu arada xs04 te win7 mi kullanıyosun ?

• arkaşdalar pcnin içine vida kaçtı içinde sallanıyor bu vida sorun çıkarırmı acaba kısa devre vs.,birde bu pcnin içini açmak istiyorum pc pcnin içini açmak için acaba herhangi bir video veya resimler varmıdır sakata gelmemek için
  • quote:

evet arkadaşımda denemiştim xs04 te yok ama bi kaç modelde var ne hikmetse ;) bu arada xs04 te win7 mi kullanıyosun ?

win7 kurdum fakat beğenmedim tekrar sildim. şu an xp kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 30 Mart 2010; 23:03:34 >
  • s.a arkadaşlar r522 fs03 tr dvd recovery yapan biri bana bu dvdleri yollayabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.