Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: aksu01

bugün bir samsung mağazasında q80r ile q80t yi alt alta gördüm. aralarında dağlar kadar fark var. bu kadar fark olmasına şaşırdım cidden.
    aslında q80r yi geçen yıl çok beğenmemiştim. q80t yi görünce düşüncem değişti. gayet iyi bir tv imiş...
    ya q95t veya q80r alınır bu yıl

oyun derdi yoksa daha ucuza 55q80r.

oyun oynarım derseniz hdmi 2.1 sebebi ile 55q95t.

Orijinalden alıntı: drangela61

Q80r beğenilmez mi hocam 😊
    q80r yi ilk gördüğümde çok parlak bir ortama karşı koymuşlardı ve yansıma yapıyordu.ben de yansımasını beğenmemiştim.
    ama dün gördüğüm tv bundan kat ve kat güzeldi.
    ilk gördüğüm q80r (aşağıdaki) nin öyle görünmesini hala anlamadım. üzerinde ekran koruyucu filan mı vardı acaba?

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: payda

banding kaçınılmaz bir sorundur. 100 kerede değişim isteyin hepsinde çıkacaktır. Ghost testi yapın sizi ne kadar rahatsız ettiğine bağlı bir şekilde aksiyon alın.

Alıntıları Göster
    Ghost testi nedir hocam nereden yapabilirim yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: f1vites

55q70r aldım temmuz ayında banding vardı aynı zamanda ölü piksel olduğu için iade ettim.daha sonra 55q80r aldım onda da banding var. Sanırım banding den kaçış yok.film izlerken hiç rahatsız etmiyor ama futbol maçı gibi ekranın hızlı kaydığı görüntülerde azda olsa göze takılıyor.
    Ekranda düz sarı yeşil renk vs olursa fark ediyorum ben de hocam, herhangi bir şekil olduğu sürece bir sıkıntı yok. Mesela şok market reklamı oluyor, ekran sapsarı sadece ortada şok amblemi var. Böyle olunca ben de dikkatli bakınca görüyorum siyah şeritleri.

Orijinalden alıntı: Cr7r38

Nasıl bu fiyata geldi?

Alıntıları Göster
    14.050 tlye aldım hocam 1250 tl de kart gönderirse samsung 12.800e gelmiş oluyor.

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Sony Xf9000 Banding Bayramı Var ,Yorumları Okursanız Oledciden,Led Tv Kullanan Kişilerin Hepsine Yakınında Var

Ama Normal Görüntüde Gözükmüyorsa Hiç Kımıldamayın Kafayıda Buna Takmayın Olmayan Yok Gibi Hocam
    Sony Bunu "Smooth Gradation" Ayarı İle Hallediyor 1 Kademe Açıyorum Yok Gibi Oluyor 1 Tık Daha Yok Oluyor Ama Biraz Detaydan Götürüyor Hiç Kullanma İhtiyacı Bile Duymadım.

Samsung Da Bunun İsmi "Auto Plus Motion" Ayarlarının İçinden Kurcalaman Lazım İsmi Aklıma Gelmiyor,Ne Yapar Hiç Bilmiyorum,Tv İzlerken Uydu Yayını Yada Yotube Yada Netflix Gözükmüyorsa Devam Edin Diyebilirim
    Hocam düz renk dışında göremiyorum o siyah şeritleri. Film izlerken vs rahatsız edeceğini zannetmiyorum, tüm ekran tek renk olduğunda görüyorum. Düz kırmızı düz yeşil düz sarı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

14.050 tlye aldım hocam 1250 tl de kart gönderirse samsung 12.800e gelmiş oluyor.

Alıntıları Göster
    Kart gonderirse mi? Kart kesin gelmiyor mu

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun sorunsuz bi şekilde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar cihaza ölü piksel ve banding testi yaptım, bandingler var maalesef. Ölü piksel yok gördüğüm kadarıyla, sizde nedir durumlar sizce banding çok kötü bir durum mu değişim mi istiyim görmezden mi geliyim?
    Bu testleri nasıl yaptınız hocam ?

Ayrıca televizyonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah :)

Bende de 55q80t var, samsung forumlarına arada bakıyorum, 14 Eylül'de yazılım güncellemesi gelecek deniyor. Oyun modunda yerel karartma hatasından bahsediliyordu, onunla birlikte diğer sıkıntılar çözülecektir.

Fakat benim arayüzde bir sıkıntım yok, gayet akıcı hiç takıldığını görmedim, gelir gelmez bi güncelleme yapsaydınız ? 1304 mü var şuan yazılım olarak ?
    Teşekkür ederim hocam, YouTube ile yaptım testleri mümkünse siz de yapar mısınız? O kilitlenme o güne özel oldu herhalde sonra bende de tekrar olmadı, şu an yeni eve internet bağlatmadığım için güncelleme yapmadım o yüzden sürüm numarasına da bakmamıştım hocam eve geçince bakayım.

Teşekkür ederim hocam, YouTube ile yaptım testleri mümkünse siz de yapar mısınız? O kilitlenme o güne özel oldu herhalde sonra bende de tekrar olmadı, şu an yeni eve internet bağlatmadığım için güncelleme yapmadım o yüzden sürüm numarasına da bakmamıştım hocam eve geçince bakayım.
    Muhtemelen kullandığınız sürüm güncel olmayabilir hocam, güncelleme yaptıkça ufak tefek sorunlar ortadan kalkar.

Bende testleri akşam eve gidince yapacağım, buradan paylaşırım hocam...

"Samsung Electronics, aralık 1978'de 5 milyon TV'nin çığır açan üretimine ulaştı. Bu şaşırtıcı rakamı elde etmeden önce, aynı yılın Mayıs ayında Samsung, siyah beyaz TV hatlarını dünyanın bir numaralı üreticisi Olmak İçin Üretim Bandlarını Genişletti".

• Arkadaşlar uardimci olursaniz sevinirim 49Q60 tvim 10 gun once birden kapanmişti servis dun getirdi tvyi anakarti yanim tvnin anakart degisimi oldu dun tvyi internet kablosuyla baglayamaya calistim bir turlu baglanamadi devamli hata veriyor ne yaptimsam tvyi internete baglanamadim hep hata veriyor degisen anakarttanmi yapiyor bunu

55Q80T için en uygun fiyat nedir?Nerden alınabilir?
    +1

Sony xh900 ile q80t arasında kalmıştım son kararımı verdim artık. Bi ihtimal düşük fiyat bulabilirsem q95t de olabilir. Kullanımım %60 oyun konsolu %40 hdr 4k içerik olacak.

55Q80T için en uygun fiyat nedir?Nerden alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Eylül 2020; 0:45:17 >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• kratostol kullanıcısına yanıt
    q80t hdr de üzer hocam hem kontrast hem parlaklık konusunda zayıf..hdr içerik açıkken ben burdayım demiyor standart tv lerden hiçbir farkı yok..
  • Hem hdmi 2.1 olsun hem parlak olsun hem de oled kadar siyah olsun. ben böyle bir TV göremedim henüz :) tam bir geçiş yılındayız. 2021 modeller daha tatmin edici olacaktır ama yeni nesil konsollar yakında geliyor. Asıl alma amacım yeni nesil konsolda kullanmak

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.