Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

Olmaz kendi özel işletim sistemi var tizen diye oturup virüs yazan duymadım bu işletim sistemine

notebooku hdmi kablosu ile bağlayacaksınız en kolayı media player classic ve codec destekli

k-lite codec pack indirin herşeyi oynatır pcnizin gücüne bağlı olarak
    Herhangi bir hdmi kablosu olur mu? Şimdi n11 den bakıyorum. 4k hdmi diyor kimi 100 hz diyor. Televizyona göre mi almak lazım Yoksa herhangi bir hdmi kablosu olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ravrav

Herhangi bir hdmi kablosu olur mu? Şimdi n11 den bakıyorum. 4k hdmi diyor kimi 100 hz diyor. Televizyona göre mi almak lazım Yoksa herhangi bir hdmi kablosu olur mu?

Alıntıları Göster
    2.0 özellikli olsun en az

paugge iyidir

Orijinalden alıntı: payda

burdan alacaksınız

https://www.amazon.de/nVidia-945-12897-2505-101-NVIDIA-SHIELD-Pro/dp/B07Z6RD4M9/ref=redir_mobile_desktop/257-5309841-3901913?ie=UTF8&%2AVersion%2A=1&%2Aentries%2A=0

7 ile 10 günde teslim ediyorlar

Alıntıları Göster
    Sağolasın baktım 2269.51 tlye gönderim yapıyorlar. İzmirde birini buldum 2500 e ikna edebilirsem almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark177

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Nvidia shield pro bakmaya başladım. Büyük ihtimal onu almayı düşünüyorum. İzmirde uygun fiyata satan bulursam alırım. Amazon tr de 3600 TL. Çok uçuk fiyata satıyorlar.
    konu dağılıyor hem zidoo z9x topiği var hem nvidia shield pro oralardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz qledçiler kızmadan kısa keselim

ama imzama bakarak adama bak kendisi nvidia shield pro kullanıyor bize zidoo öneriyor diye bakmaya başladı iseniz tek geçiş nedenim netflix görüntü netliği konusunda realtek chipsetini (zidoo ve dune) tek geçerim

konu dağılıyor hem zidoo z9x topiği var hem nvidia shield pro oralardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz qledçiler kızmadan kısa keselim

ama imzama bakarak adama bak kendisi nvidia shield pro kullanıyor bize zidoo öneriyor diye bakmaya başladı iseniz tek geçiş nedenim netflix görüntü netliği konusunda realtek chipsetini (zidoo ve dune) tek geçerim

Alıntıları Göster
    İmzanızı görmüyorum. Telden giriyorum diye heralde. Kendim araştırdım buldum nvidia mediplayerı.Bende qledçi oldum. Burda tvnin eksik kalan kısımlarını tamamlayabileceğimiz ürünlerden bahsediyoruz. Bence yazışmalar bir çok arkadaşa fikir veriyordur diye düşünüyorum. İyi forumlar.

• yok bence mahzuru ama biraz uzatınca arkadaşlar haklı olarak tepki gösteriyor bazen

https://forum.donanimhaber.com/zidoo-z9x-z10-pro-z1000-pro-ve-zidoo-x-4k-uhd-media-player-kullanicilari-realtek-1619dr-chipsetli--144882058-12

buraya gelin ben neden nvidia yerine z9x almanız gerektiğini izah edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Ağustos 2020; 23:49:20 >

2.0 özellikli olsun en az

paugge iyidir

Alıntıları Göster
    m.n11.com
    Paugge 2 Metre Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz HDR Kablo Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/paugge-2-metre-hdmi-20b-premium-sertifikali-4k-60hz-hdr-kablo-P157172079

Bunu alıyorum başkan, yalnız bu 60hz benim tv 100 hz. Sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ravrav

https://m.n11.com/paugge-2-metre-hdmi-20b-premium-sertifikali-4k-60hz-hdr-kablo-P157172079

Bunu alıyorum başkan, yalnız bu 60hz benim tv 100 hz. Sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    kardeşim tvnin 100 hz ile hdmi kablonun specificationları farklı şeyler o kablo hdmi 2.0

• quote:

kardeşim tvnin 100 hz ile hdmi kablonun specificationları farklı şeyler o kablo hdmi 2.0

Alıntıları Göster
    Yani uygun? Alıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu gibi ürünlerde mağaza görevlisi bir cümle kuruyorsa ve siz o ürünü kesin alıcaksanız kaşe imzalı olarak bunu yazılı ortama dökeceksiniz. Sonra kem küm olmaması için. Bunu yapmazlarsa da ürünü almıyorum dersin geçersin. Samsung servisi fatura tarihine göre garantiyi başlatırsa sorun yok. Kumanda olayı kötü olmuş. Galiba başka ürünün kumandasını kutu içine koymuşlar. 0 saat olayı da %50 ihtimal. ya anakart değişti ya da harbi 0 saat.

Bence fiyatınız hala güzel. Garantisi var sonuçta. Yeni kumanda verirlerse ve garanti olayı netleşirse sorun ortadan kalkar gibi. Tvde kırık çizik yoksa.

Alıntıları Göster
    İlgin için teşekkür ederim üstad!

Haklısın aslında ama yine de insanın midesi bulanıyor. Cihazın hikayesini açıkça söylese fiyatıda budur dese, hangi risk ile aldığımızı bilir ona göre karar veririz. Ama bu tavır çok çirkin. İade edeceğim.

Bu süreçte hdmi 2.1 den haberim oldu, ciddiye alınması gereken bir detay.

Tv alma sürecinde deneyimleriniz/tavsiyeleriniz için başınızı ağrıtırım

• quote:

Orijinalden alıntı: AdbLogcat

https://www.youtube.com/watch?v=UoEftbwn6NY

Yerel karartmanın düşük-orta-yüksek gibi seçenekleri olduğunu zaten biliyorsunuzdur ancak unutmuş olabileğinizi düşünürek hatırlatayım dedim.
    Şerefsiz youtuber resmen yalanın alasını yapmış.Normal led nu7500 samsung tv de baktım çatır çatır gözüküyor.Monitörde baktım sorunsuz.Qled kullananlar sorunsuz.Anladık lg sponsorluğu ile video u atmışsın ama böyle yalana ne gerek var.Kimbilir daha ne oynamalar vardır o karşılaştırmada.Milletin sevdiği oled den soğutacak insanı.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• LG'nin reklamı dahi yıldızlar üzerine olunca buna şaşmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Shark177

Valla bence kaçırma ama sen bilirsin. Oled dışında alınabilecek en iyi tv. Oled alsan yandımı yanmadımı stresi var.
    black fridayde 10bin lere düşer mi diye düşünüyorum
  • Abiler birşey sorucam 65 q80r var yeni evlenicem ara sıra kurcalama fırsatım oluyor . Bu tv de sd görüntüler tv büyük oldugu icin kötüleşiyor bende bütün sd kanalları silip hd leri izlemek istiyorum . Bunu tek tekmi yapmam lazım yoksa hazırını bulabilirmiyim yada kolay bir yöntemi varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

HD kanalları ön sıralara taşı diğerleri geride kalsın izleme olmaz mı? 😊
    Tabikide olur neden olmasın hocam ben bu işlemi bütün hd kanalların üstüne tik koyup Tek seferde yapabilirmiyim yoksa tek tek üstüne tik koy taşı öbür kanalın üstüne gel tik koy taşı şeklindemi olucak

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.