Şimdi Ara

Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba arkadaşlar,2 gün önce İzmir,Karşıyaka Hilltown AVM Samsung mağazasından 8647 tl'ye 55 inc q70 t model bir televizyon aldım...Televizyonun kurulumu dün yani 14 ocak günü saat 5 gibi yapıldı..Gece yarısına kadar her şey yolundaydı ta ki salondaki ışıkları kapatıncaya kadar...Tv'nin 4 köşesindede yumruk veya avuç içi şeklinde,hatta daha büyük,zaman zaman uzayan ışık sızmaları oluştuğunu farkettim...Özellikle karanlık sahnelerde son derece sinir bozucu ve tüm film zevkini baltalayan bir durumdu bu..Bu sabah ilk işim tv'yi aldığım Samsung bayisini aramak oldu ve bana Samsung genel merkezi aramam gerektiğini söylediler,bende öyle yaptım..Genel merkezdeki müşteri hizmetlerindeki bayan kumanda yoluyla bana ayarlardan bazı yerlere girmemi daha sonra bir kaç wallpaper tarzı resim açtırarak görüntünün nasıl oldugunu sordu bende kendisine tv'nin renklerinde ve görüntüsünde bir problem olmadıgını,tv'de ışık sızmaları oldugunu bununda karanlık sahnelerde meydana geldiğini söyledim,daha sonra müşteri hizmetleri bana yarın evinize bir yetkili servis göndereceğiz ondan sonra işlem yapılacaktır dedi...1 saat sonra,müşteri hizmetlerinin yarın dediği yetkili servis elinde bir kağıtla geldi ve benden kağıdı imzalamamı istedi..Kağıtta yazan şey "Bu durumun led teknolojisi ile ilgili oldugu,arka ledlerin karanlık ortamlarda maksimum açılmasından kaynaklı oldugu,bunun bir kusur olmadığnın bilgisi verildi" ve bende bu kağıdı tabiykide imzalamadım... Daha sonra Tv'yi aldığım Samsung bayisini tekrar arayıp iade veya mevcut bir farkla bir üst modelini alabileceğimi söyledim kendilerine ancak olumsuz yanıt aldım...Değişim veya iadenin sadece servis yoluyla yapılabileceğini söylediler ancak ne yazıkki serviste tv'de bir kusur yoktur diyordu...Gelinen noktada harcadığım yaklaşık 9 bin tl para ve yaşadığım mağduriyet söz konusu,bu durumda ne yapabilirim,içinizde bu tarz birşeyi yaşamış dostlar varsa bana yol gösterebilirmi..Şikayet.com'da bununla ilgili bildiride bulundum ancak arayan soran olmadı..Hangi yolları izlemeliyim,neler yapmayalım,moralim çok bozuk,çok mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun...


    Resimleri tabiykide karanlıkta çektiğim için çok net değil ancak karanlık sahneler aşırı derece rahatsız ediçi,avuç avuç izler var ekranda özellikle köşelerde,beyaz lekeler tahammül edilebilir gibi değil,9 bin lira verilen bir televizyonu kimse bu şekilde senelerce kullanamaz..Bana böyle bir tv kullandırtmaya kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum...Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..



    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet




    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet



    Şikayet varda açtığım konu..



    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-qe55q70t-televizyon-isik-sizma-sorunu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CE1977 -- 16 Ocak 2021; 2:59:0 >







  • 4 Köşeden Şiddetli Işık Sızması Q70T Modelinde ,Çok Gördüm

    Yurtdışında Bazı Kişilere Denk Geldim Aynı Sorun (Karbon Kopya Gibi),İade Ettiklerine Şahit Oldun




    Ama Malesef Bizde İade Edemesiniz Samsung Tr "Normal" Diyor Çünkü Her Sıkıntıya Propleme,Şimdiden Geçmiş Olsun Diyorum Size Hocam

    Samsung Tv Alırken 10 Kere Düşünmek Lazım,Adamların Tvlerinde 2020 Modellerde Kalite Kontrol Yok,Sıkıntılara Çözüm Yok...

  • Görüntülerdeki durum çok kötü, Samsung'un yaklaşımı daha da kötü.

    Bu paneller böyledir kabul edin diye evrak imzalatmak da nedir !!!

    Öne çıkaralım da arkadaşın mağduriyeti için belki çözüm merkezinden ulaşırlar.

  • Geçmiş olsun tüketici hakem heyetine başvur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce tüketici mahkemesine başvur geçmiş olsun

  • Merhaba bende de aynı tenin 65 ince olanı var aynı durum bende de mevcut ve tam 13.000TL para ödedim servis normal diyor ben tüketici heyetine başvuracağım.

  • isterse 1.000tl olsun.

    sabah akşam sektör lıderiyiz en iyisi biziz diye reklam yapıyorlar.

    ürün fason uretimde bile sorun kabul edilebilecek durumlayken normal olduguna dair imza istiyorlar.

    utanmadan.

    bunlar hep 3.cü dünya ülkesi olmaktan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 16 Ocak 2021; 3:12:58 >
  • 4 Köşeden Şiddetli Işık Sızması Q70T Modelinde ,Çok Gördüm

    Yurtdışında Bazı Kişilere Denk Geldim Aynı Sorun (Karbon Kopya Gibi),İade Ettiklerine Şahit Oldun

    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet



    Ama Malesef Bizde İade Edemesiniz Samsung Tr "Normal" Diyor Çünkü Her SıkıntıyaSamsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet Propleme,Şimdiden Geçmiş Olsun Diyorum Size Hocam

    Samsung Tv Alırken 10 Kere Düşünmek Lazım,Adamların Tvlerinde 2020 Modellerde Kalite Kontrol Yok,Sıkıntılara Çözüm Yok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 16 Ocak 2021; 2:9:6 >




  • Bende de aynı model var. 3 gündür benim de dikkatimi çekti. Ben bunları yaşayacağımı bildiğim için ve daha önce 40ES7000 serisi televizyonumda da benzer durum olduğu için çok takılmamaya çalışıyorum.


    Benim 4 köşede değil ama sağ üst köşede çok fazla var sızma/bulutlanma. Zamanla düzelir deniliyor, bir de arka ışık düzenini ortalamaya getirmek gerek denilmiş yorumlarda. Mesut Çevik dahi normal demiş hatta bir yerde :) Benim şu dikkatimi çekti, oyun modunda çok fazla görünüyor bende. Bir kaç ayar bakacağım bugün.


    Samsung iyice tadını kaçırdı maalesef. Ben telefondan, buzdolabına, tv'den çamaşır makinesine Samsung kullanıyordum. Ama telefon ile birlikte vedalaşmaya başlıyorum. TV ile mecbur devam 5-6 sene. Sonrası Allah kerim.


    Bir sonuç alırsanız bizimle de paylaşın lütfen.

  • Tüketici heyetine başvurun, geri verirsiniz bu şekilde...


    2021 yılı için Tüketici Hakem Heyetlerine yapılacak başvurularda değeri 7 bin 550 TL altında bulunan uyuşmazlıklarda İlçe Tüketici Hakem Heyetleri, büyükşehir statüsünde olan illerde 7 bin 550 TL ile 11 bin 330 TL arasındaki uyuşmazlıklarda İl Tüketici Hakem Heyetleri’ne başvurulacak.

  • Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için,Pazartesi başvuru yapacağım,online olmuyormuş galiba başvuru web sitesi çalışmıyor...elden başvuru yapacağım gelişmeleri yazarım..

  • Bazı mağduriyet mesajları keyfi oluyor ama bu arkadaşınki gayet haklı bir serzeniş Belli ki televizyona ya kalite kontrol yapılmamış ya tamir edilmiş bir ürün gönderilmiş ya da baştan problemli bir iş. Sebebi ne olursa olsun ayıplı mal , sorunsuz diye zorla servis tarafından arkadaşa imzalatılmaya çalışılmış. Ben eminim servisteki çocuk bile içinden ben ne yapıyorum diyordur. Bu olay tüm led tvlerde olan bir olay değildir. Işık sızması problem kabul edilir ve ciddi bir problemdir. Tüketici heyetleri bu konularda tüketici lehine karar verir. Samsung gibi firmalar bu televizyondan gelen parayı 3 ay elinde tutmuş oluyor, onların da derdi bu sanırım. Arkadaşa geçmiş olsun.

  • Geçtiğimiz haziran temmuz aylarında 55q60r modelind yaşamış oldugum samsungun beni deli ettiği durum. Asla ama asla kabul etmiyorlar hata oldugunu . Amazondan almıştım amazon koşulsuz şartsız iade aldı yoksa bu samsung beni deli edecekti. Kabul ettirmeniz çok zor . aldıgınız yer eger iade alırsa o şekilde halledersiniz durumu ama çoğu satıcı servis raporu olmadan iade almıyor. Servis ve satıcı arasında kalıyorsunuz. Son olarak eğer olurda iade ederseniz samsungdan asla koşe aydınlatmalı tv almayın . full array led alın bu sorunlarla ugraşmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weehwet -- 16 Ocak 2021; 17:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weehwet

    Geçtiğimiz haziran temmuz aylarında 55q60r modelind yaşamış oldugum samsungun beni deli ettiği durum. Asla ama asla kabul etmiyorlar hata oldugunu . Amazondan almıştım amazon koşulsuz şartsız iade aldı yoksa bu samsung beni deli edecekti. Kabul ettirmeniz çok zor . aldıgınız yer eger iade alırsa o şekilde halledersiniz durumu ama çoğu satıcı servis raporu olmadan iade almıyor. Servis ve satıcı arasında kalıyorsunuz. Son olarak eğer olurda iade ederseniz samsungdan asla koşe aydınlatmalı tv almayın . full array led alın bu sorunlarla ugraşmazsınız.

    İade edemiyorum çünkü almıyorlar,servis sorun yok diyor mağazada iade almıyor,pazartesi tüketici mahkemesine basvuracagım..

  • CE1977 C kullanıcısına yanıt

    anlıyorum hocam benzer durumları servıs yüzünden yaşadım benim tek şanslı tarafım amazondan almaktı. umarım hızlı çözulür sorununuz can sıkıcı bir durum. gözünüze gittikce daha fazla batacaktır sızmalar. dediğim gibi sorun mahkemede çözülürde para iadesi falan alırsanız asla koşe yadınlatmalı tv almayın samsungdan çünkü yeni alacagınızın da daha kötü halde olmayacagını bilemezsiniz yine başınız agrıyabilir.

  • Bu iki resmi az önce netflixte çektim,çok karanlık oldugu için çok net resimler paylaşamıyorum,telefonun flaşınıda açamıyorum ekrana flaş ışığı vurunca beyazlıkları yakalayamıyorum o zaman,görüntüler çok net değil ancak inanın son derece rahatsız edici,köşelerdeki uzayan beyaz ışıklar,tam ışık gibide değil bildiğin casper hayalet dolaşıyor tv nin içinde,inşallah tüketici mahkemesi beni haklı bulur...


    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet




  • Dostum garanti kapsamınca üründe bir problem olduğunu görürsen servise gönderip para iadesi isteyebilirsin. Eğer teknik servis ürün problemsiz derse thhye ver. Süreç uzun olur ama başka yapıcak birşry yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

    Dostum garanti kapsamınca üründe bir problem olduğunu görürsen servise gönderip para iadesi isteyebilirsin. Eğer teknik servis ürün problemsiz derse thhye ver. Süreç uzun olur ama başka yapıcak birşry yok.

    Yukarıda yazdıgım gibi servis eve geldi ve bir kagıt getirdi bende imzalamadım,kagıtta kısaca bunun bir kusur olmadıgı yazıyor...gece ışıkları kapatınca oluşan manzara bu..4 köşedeki beyaz lekelerr malesef çok rahatsız edici..



    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
    Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CE1977 -- 17 Ocak 2021; 2:41:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CE1977

    Yukarıda yazdıgım gibi servis eve geldi ve bir kagıt getirdi bende imzalamadım,kagıtta kısaca bunun bir kusur olmadıgı yazıyor...gece ışıkları kapatınca oluşan manzara bu..4 köşedeki beyaz lekelerr malesef çok rahatsız edici..





    Alıntıları Göster

    Hocam ışık sızması bir kusurmu yoksa değilmi bilemiyorum. Çoğu TV ve Monitor de azda olsa görülen bir sorun bu. Ama sizin tvde anormal şekilde fazla var.

    Teknik servis sizi başından savmak için sorun yok demiş olabilir. Eğer bu ışık sızmasının gerçekten bir hata olduğunu düşünüyorsanız thhye başvurun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: weehwet

    Geçtiğimiz haziran temmuz aylarında 55q60r modelind yaşamış oldugum samsungun beni deli ettiği durum. Asla ama asla kabul etmiyorlar hata oldugunu . Amazondan almıştım amazon koşulsuz şartsız iade aldı yoksa bu samsung beni deli edecekti. Kabul ettirmeniz çok zor . aldıgınız yer eger iade alırsa o şekilde halledersiniz durumu ama çoğu satıcı servis raporu olmadan iade almıyor. Servis ve satıcı arasında kalıyorsunuz. Son olarak eğer olurda iade ederseniz samsungdan asla koşe aydınlatmalı tv almayın . full array led alın bu sorunlarla ugraşmazsınız.

    amazon da benzer bir durumu samsung marka telefonda bende yaşadım. 2019 yılında amazon üzerinden s8 model cep telefonu aldım. 1 yıl sonra telefon kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. pandemiden dolayı merkez servise kargo ile gönderdim. bana şarj soketi bozulmuş 250tl servis ücreti talep ettiler. tamam deyip ücreti gönderdim. 2 gün sonra merkez servis bir daha aradı bu seferde anakart arızlanmış değişmesi gerekiyor 1800 TL ücret daha talep ettiler. bende kabul etmedim ve telefonu geri istedim.


    amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp 1 yıl önce aldığım ürünün faturasını istedim tüketici hakem heyetine başvurmak için. bana ne gibi sorun yaşadığımı sordu bende başımdan geçenleri anlattım. amazon benden ürünü geri istedi ve gönderdim. 1 hafta sonra paramı ödediğim kredi kartıma geri yatırdılar.


    samsung yanmayan oled tv çıkarsın sırf bu ticari ahlaksızlığı yüzünden yine de gidip almam. yukarıdaki benzer olayı 2018 yılında s7 edge telefonumda da yaşadım. anakart arızasını kullanıcı hatası deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: payda

    amazon da benzer bir durumu samsung marka telefonda bende yaşadım. 2019 yılında amazon üzerinden s8 model cep telefonu aldım. 1 yıl sonra telefon kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. pandemiden dolayı merkez servise kargo ile gönderdim. bana şarj soketi bozulmuş 250tl servis ücreti talep ettiler. tamam deyip ücreti gönderdim. 2 gün sonra merkez servis bir daha aradı bu seferde anakart arızlanmış değişmesi gerekiyor 1800 TL ücret daha talep ettiler. bende kabul etmedim ve telefonu geri istedim.


    amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp 1 yıl önce aldığım ürünün faturasını istedim tüketici hakem heyetine başvurmak için. bana ne gibi sorun yaşadığımı sordu bende başımdan geçenleri anlattım. amazon benden ürünü geri istedi ve gönderdim. 1 hafta sonra paramı ödediğim kredi kartıma geri yatırdılar.


    samsung yanmayan oled tv çıkarsın sırf bu ticari ahlaksızlığı yüzünden yine de gidip almam. yukarıdaki benzer olayı 2018 yılında s7 edge telefonumda da yaşadım. anakart arızasını kullanıcı hatası deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.



    Alıntıları Göster

    samsung servisleri rezalet. benim tv deki sorun arkadaşınkınden daha kötüydü . siyah kumaşa çamaşır suyu dökülmüş gibi lekelerde vardı ışık sızması haricinde ama samsung servis hata değil diyip gidiyor. gereksiz yere stres yaşatıyor insanlara. amazon gibi firmaların müşteriye karşı tavrı umarım digerlerine de ornek olur. çünkü olması gereken o .





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.