Samsung QE55Q70T Televizyon Mağduriyet
Herkese Merhaba arkadaşlar,2 gün önce İzmir,Karşıyaka Hilltown AVM Samsung mağazasından 8647 tl'ye 55 inc q70 t model bir televizyon aldım...Televizyonun kurulumu dün yani 14 ocak günü saat 5 gibi yapıldı..Gece yarısına kadar her şey yolundaydı ta ki salondaki ışıkları kapatıncaya kadar...Tv'nin 4 köşesindede yumruk veya avuç içi şeklinde,hatta daha büyük,zaman zaman uzayan ışık sızmaları oluştuğunu farkettim...Özellikle karanlık sahnelerde son derece sinir bozucu ve tüm film zevkini baltalayan bir durumdu bu..Bu sabah ilk işim tv'yi aldığım Samsung bayisini aramak oldu ve bana Samsung genel merkezi aramam gerektiğini söylediler,bende öyle yaptım..Genel merkezdeki müşteri hizmetlerindeki bayan kumanda yoluyla bana ayarlardan bazı yerlere girmemi daha sonra bir kaç wallpaper tarzı resim açtırarak görüntünün nasıl oldugunu sordu bende kendisine tv'nin renklerinde ve görüntüsünde bir problem olmadıgını,tv'de ışık sızmaları oldugunu bununda karanlık sahnelerde meydana geldiğini söyledim,daha sonra müşteri hizmetleri bana yarın evinize bir yetkili servis göndereceğiz ondan sonra işlem yapılacaktır dedi...1 saat sonra,müşteri hizmetlerinin yarın dediği yetkili servis elinde bir kağıtla geldi ve benden kağıdı imzalamamı istedi..Kağıtta yazan şey "Bu durumun led teknolojisi ile ilgili oldugu,arka ledlerin karanlık ortamlarda maksimum açılmasından kaynaklı oldugu,bunun bir kusur olmadığnın bilgisi verildi" ve bende bu kağıdı tabiykide imzalamadım... Daha sonra Tv'yi aldığım Samsung bayisini tekrar arayıp iade veya mevcut bir farkla bir üst modelini alabileceğimi söyledim kendilerine ancak olumsuz yanıt aldım...Değişim veya iadenin sadece servis yoluyla yapılabileceğini söylediler ancak ne yazıkki serviste tv'de bir kusur yoktur diyordu...Gelinen noktada harcadığım yaklaşık 9 bin tl para ve yaşadığım mağduriyet söz konusu,bu durumda ne yapabilirim,içinizde bu tarz birşeyi yaşamış dostlar varsa bana yol gösterebilirmi..Şikayet.com'da bununla ilgili bildiride bulundum ancak arayan soran olmadı..Hangi yolları izlemeliyim,neler yapmayalım,moralim çok bozuk,çok mağdur durumdayım lütfen yardımcı olun...
Resimleri tabiykide karanlıkta çektiğim için çok net değil ancak karanlık sahneler aşırı derece rahatsız ediçi,avuç avuç izler var ekranda özellikle köşelerde,beyaz lekeler tahammül edilebilir gibi değil,9 bin lira verilen bir televizyonu kimse bu şekilde senelerce kullanamaz..Bana böyle bir tv kullandırtmaya kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum...Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Şikayet varda açtığım konu..
https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-qe55q70t-televizyon-isik-sizma-sorunu
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.048 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Televizyonlar