Bildirim
Samsung Pc studio
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Neresini nasıl kullanacaksın çok az bilgi vermişsin neyse önce cd den programı pc ye kur. Sonra telefonu data kablosuyla pc ne bağla sonra programı çalıştır eğer telefon pc de tanıtılırsan sağ alt köşede bi yazı çıkar eğer çıkmassa Pc Studio da sol üstte file var onun içinde connection var ona bas çıkan yerde usb yi seç bu şekilde telefonu pc ye tanıt. Bağlantı olduktan sonra işlemlerini yapabilirsin _____________________________ -
haklısınız eksik bilgi ama program hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
aslında sorun bağlantı hatası. usb yi seçiyorum fakat bağlantı kurulamıyor?_____________________________ -
telefonun içinden bi ayar yapman gerekli galiba ayarlar/telefon ayrları/usb ayarları ordan modemi seçersen pc studio ile de usb yi seçersen tanıtabilirsin. Ya da eğer hafıza kartı kullanıyosan ve direk bilgileri hafıza kartına atmak istiyosan bu sefer usb ayarlarından depolama birimini seç böylece pc telefonun hafız kartını flash disk gibi görecek böylece "bilgisayarımdan" nasıl harddiske ulaşıyosun(c,d gibi) telefonun hafıza kartına ulaşacaksın mesela f olabilir. _____________________________ -
Samsung Pc studio FİLE connection benimkinde bulamıyorum neden acaba _____________________________ -
FİLE MANAGER DİYEDE YAZIYO OLABİLİR.MAVİ YAZI İLE _____________________________ -
E730 NASIL OLUYOR BİLEN VARSA AYRINTILI OLARAK ANLATA BİLİRMİ _____________________________ -
arkadaslar D900ü pc studio ile kullanmak istiyorum fakat beceremedim herhalde.. cd den programı da kurdum, driver ları da yükledim.. telefondan modem ayrını da yaptım.. pc studio da connected D900 yazıo ama phone explorer, photo album fln hiç birine girilmiyor.. baska biseylermi yapmam gerekiyor.. bilen warsa iyi olur.. sadece hafıza kartından pc ye dosya atıp yükliyebildim simdiye kadar, telefon hafızasına ulaşamadım..
ayrıca samsung pc studio haricinde, bunu gibi bir program varmıdır.. sony ericsson da my phoe explorer die ayrı bir program wardı mesela cok daha rahattı orijinal sonyericsson programından..
saolun.. -
yokmudur bi fikri olan?? -
quote:
Orjinalden alıntı: erdener abi
arkadaslar D900ü pc studio ile kullanmak istiyorum fakat beceremedim herhalde.. cd den programı da kurdum, driver ları da yükledim.. telefondan modem ayrını da yaptım.. pc studio da connected D900 yazıo ama phone explorer, photo album fln hiç birine girilmiyor.. baska biseylermi yapmam gerekiyor.. bilen warsa iyi olur.. sadece hafıza kartından pc ye dosya atıp yükliyebildim simdiye kadar, telefon hafızasına ulaşamadım..
ayrıca samsung pc studio haricinde, bunu gibi bir program varmıdır.. sony ericsson da my phoe explorer die ayrı bir program wardı mesela cok daha rahattı orijinal sonyericsson programından..
saolun..
evet ben de e900 kullanıyorum. ancak arkadaşın dediği gibi "phone editor - message manager - photo album - movie editor - sound editor ve multimedi player" bölümlerine giremiyorum. dolayısıyla işlem yapamıyorum. ben de teşekkür ederim
-
hocam yok mu bu sorumuza cevap telefonu bağlıyamıyoruz pc ye _____________________________ samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn -
ohhhh ya demek yalnız değilmişim, artık şüphelenmeye başlamıştım kendimden aynı sorun bende de var ne yazık ki.. tel ayarlarından modemi seçiyorum.. programı kurup, update yaptım.. sonra da file - connection, ordan da usb'yi seçtim ama iconlar hala kapalı.. ne yapabiliriz üstadlar.. help
quote:
Orjinalden alıntı: erdener abi
saolun..
pc ye format atmadan once samsung pc studio 3,0 programı cok guzel kullanıyordum sımdı ıse yuklememe ragmen bı turlu beceremedım pc tlf nu tanımıyor bana bırı yardım edebılırmı
tesekkur ederım yardımlar ıcın:) şimdiden_____________________________ ölümle yasamı ayıran cizgi siyahla beyazı ayıramazki -
-
arkadaslar bendede e250 var ama kutudan baglantı kablosu cıkmadı nasıl baglanabılırım baska? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: goztepeli_TR
arkadaşlar d-820 var bende..pc suit de hafıza kartının ne kadar yer kaldıgını ve mp3 lerii direk hafıza kartına atamıyorum nasıol yapıcam??
D 820 DEN MENÜLERDEN KART HAFIZASININ NEKADAR KALDIĞINI GÖREBİLİRSİN DOSYA YÖNETİCİSİNDEN BELLEK DURUMU AŞAĞI OK YAP BELLEK KARTININ BOŞ ALANINI GÖRÜRSÜNMP3 LERİ DİREK HAFIZA KARTINADA TELEFON AYARLARINDAN USBLE BAĞLANINCA USB AYARLARINDAN DE0POLAMA BİRİNİ SEÇERSEN MP3 LER DİREK HAFIZA JKARTINA ALIRSIN BLUTUTLA TEL HAFIZASINA ALIR
KARUBYUR
arkadaslar bendede e250 var ama kutudan baglantı kablosu cıkmadı nasıl baglanabılırım baska?
BLUTUTLADA BAĞLANIRSIN AMA USB DAHA İYİ SEN EN İYİSİ USB AL TAVSİYE_____________________________
-
bendede aynı sorun var; telefonum E250 bilgisayara bağlantıyı yapıyorum ancak PC studyoda hiç bi işlem yapılmıo connected demesine rağmen bütün işlevler silik çıkıyo... _____________________________ -
nedense bu topicle kimse ilgilenmiyor.. çoğu kişide bu sorun var ama yardım eden kimse çıkmıyor malesef.. d900 funclub'ada aynı sorunu yazdım orda da kimse kaile almadı.. neyse kendi başımızın çaresine bakıcaz artık...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ula$
bendede aynı sorun var; telefonum E250 bilgisayara bağlantıyı yapıyorum ancak PC studyoda hiç bi işlem yapılmıo connected demesine rağmen bütün işlevler silik çıkıyo...
yukarıdaki menüden pc suite programını update etmen lazım_____________________________
Benzer içerikler
- a56 vs s24 fe
- samsung çok fazla hatalı kilit açma denemesi kapatma
- samsung ses arttirma kodu
- telefon ses ayarları sıfırlama
- kendi kendini arama kodu
- one ıu8
- s21 fe ne zaman çıktı
- samsung a15 ne zaman çıktı
- one ui 8 özellikleri
- samsung a07 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X