Şimdi Ara

Samsung Pc studio (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
101.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ula$

bendede aynı sorun var; telefonum E250 bilgisayara bağlantıyı yapıyorum ancak PC studyoda hiç bi işlem yapılmıo connected demesine rağmen bütün işlevler silik çıkıyo...

programı kurarken hangi potu kullanıyım diye sorduğunda 4. potu kullandır.
    sorun çözülecek.Çünkü pcsuite bağlanman için seri bağlantı yapman gerekiyor. normal bağlantıda olmaz.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİ<ZİN YAŞADIKLARI SORUNLARI BEN DE YAŞIYORDUM.TELPADAN İNDİRİNCE DÜZELDİ.SİZDEKİ CDYE BAĞLI KALMAUYIN.TELPADAN İNDİRİP KURUN SORUN KALMIYOR.
  • selam arkadaşlar bende samsung e900 war içindekı fotoları pc ye aktarmak ıstıom
    samsung pc studio lınkı gonderebılecek arkadaş lutfen :(
  • denedim telpadan da indirdim ama sorun dewam ediyor bişey soracaktım siz lisanlı windows yazılımı mı kullanıyorsunuz çünkü kopya windows yazılımlarında program çalışmıyormuş bilgisi olan varmı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKNOLOG2009

ARKADAŞLAR HEPİNİ<ZİN YAŞADIKLARI SORUNLARI BEN DE YAŞIYORDUM.TELPADAN İNDİRİNCE DÜZELDİ.SİZDEKİ CDYE BAĞLI KALMAUYIN.TELPADAN İNDİRİP KURUN SORUN KALMIYOR.
  • Orjinalden alıntı: efesartemis

denedim telpadan da indirdim ama sorun dewam ediyor bişey soracaktım siz lisanlı windows yazılımı mı kullanıyorsunuz çünkü kopya windows yazılımlarında program çalışmıyormuş bilgisi olan varmı ?
    Orjinalden alıntı: TEKNOLOG2009

Windowsun lisanslı veya lisanssız olması farketmiyor. Her ikisinde de kullanılıyor. Bende de aynı sorun vardı telefona yeniden yazılım attrıdım sorun çözüldü.
  • bende usb den bağlandım. card reader la pc studio kurdum usb connet diyorum bulamıyor cihazı. ne yapmam lazım hiç birsey yüklemedim. direkt yükleme yapılabilir mi . c d ye yükler gib iyani. müzik falan kopyalayabilir miyiz acaba=
  • aynı sorun bendede var pc studioyu bilgisayara kurdum hertürlü şeyi yaptım bilgisayar tel.i görmüyo olmadı başka bi siteden indirdim pc studionun en son sürümünü ondada olmadı. hiç bi işe yaramıyo diye artık programı bilgisayardanda sildim ancak flash disk gibi kullanıyorum teli. yapan varsa bizede anlatsın.
  • İLK ÖNCE DRIVERLERİNİ YÜKLEYİN SONRA PC STÜDYOYU SONRA TELİ KABLOYU BİLGİSAYARA TAKIN CONNECT EDİN TAM ARARKAEN KABLOYU ÇIKARIN TEKRAR TAKIN BÖYLE BİR KAÇ DEFA DENEYİN OLACAKTIR
  • cd den çıkan programı okuldaki makinamda çalıştıramazken evde çalıştırabilmiştim. evde de bazı kısımlar çalışmıyordu. buradaki öneriyi dinleyerek telpa daki programı indirdim ve şu an evde-okulda aynı şekilde problemsiz çalışıyor.
    fakat usb kablosunu takınca, usb ayarlarından modem/depolama birimi, kısmından depolama birimini seçince makinayı görüyor. varsın öyle olsun. gerçekten çok faydalı bir program.
  • Kulaklık girişindenmi usb'ye bağlayacaz o kabloyu nerden buluruz?
  • selamlar size bir sorum olacak,samsung d900 kullanıyorum,pc studio da
    manage files ta tel in içindeki resimler videolar sesler
    gözüküyoya,orda bir resime yada bir videoya sağ tuş sil yaptığım zaman tel
    in içindende siliniyormu,tel imin ekranı bozuk ve tamire vermeden
    önce içindekileri silmek istiyorum,arızası yüzünden manuel
    silemediğim için bu yola başvurdum,sizce olurmu?şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonencgonenc

selamlar size bir sorum olacak,samsung d900 kullanıyorum,pc studio da
    manage files ta tel in içindeki resimler videolar sesler
    gözüküyoya,orda bir resime yada bir videoya sağ tuş sil yaptığım zaman tel
    in içindende siliniyormu,tel imin ekranı bozuk ve tamire vermeden
    önce içindekileri silmek istiyorum,arızası yüzünden manuel
    silemediğim için bu yola başvurdum,sizce olurmu?şimdiden teşekkürler

olur arkadaşım silebilirsin
  • ya benimde d720.onmda nasıl olcak.bağlıyom usb kablosunu yükleme sihirbazı çıkıyor.bide file connection nerde birde bu connection managere giriyom bir tane kutucuk dolu.o diğer bluethooth tıklıom bişi dio diğersine tıklıom o da ınfrared kızılötesi heralde ona tıklıom aynı şeyi dio son soru d500 usb kablosu varmı
  • açıklamarınız icin cok tesekkür ederim lazımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallasx

açıklamarınız icin cok tesekkür ederim lazımdı

önemli değil arkadaşlar
  • gözünü seveyim bluetoothun ne samsung pc studio derdi var ne telefonu tanımama göndereceğim dosyanın üzerine sağ tıklayıp bluetooth la gönder diyorum e250 mi buluyorum gönderildi bu kadar
  • Arkadaşlar E900 için bir de şu adresteki pc studio yu deneyin http://www.telpa.com.tr/?samsung=E900
    İnşallah yardımcı olabilirim
  • yaa :( ben önceden hem pc studio kullanıyodum hemde flash disk olarak hafıza kartını görüyodum.. sonra noldu bende bilmiom şimdi 2siylede telefona dosya yükleyemiyom noldu aniden anlamadım.. anlayan varsa bana bi yardım edebilir mi? bu arada telefon X700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooJnq -- 19 Haziran 2007; 2:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooJnq

yaa :( ben önceden hem pc studio kullanıyodum hemde flash disk olarak hafıza kartını görüyodum.. sonra noldu bende bilmiom şimdi 2siylede telefona dosya yükleyemiyom noldu aniden anlamadım.. anlayan varsa bana bi yardım edebilir mi? bu arada telefon X700

yeniden ilk baştan bütün herşeyi yeniden yap bilgisayardan bütün programları kaldır yeniden kur teli tekrar tanıt
  • walla en az 5 kere kaldırıp kurdum yine tanımıyo.. depolama birimi yapınca kartıda görmüyo.. acaba telefona veya bilgisayara format atsam düzelir mi.. geçen bilgisayarın hard disk bozuldu tamire gitti geldiğinden beri çalışmıyo onunla bi alakası olabilir mi... önceden iki türlüde çalışıyodu.. denemediğim şey kalmadı burda yazan bütün taktikleri denedim onlarla da olmadı kafayı yicem bunu acilen çözmem lazım :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.