|
Samsung One UI 8.5 yakında geliyor: İşte güncelleme alacak modeller ve yenilikler
-
-
Arkadaşlar s23 ultra kaç büyük güncelleme daha alacak bilgisi olan var mı? Yoksa bu son büyük güncellemesi mi? iPhoneden geçiş yapacağım da çok önemli benim için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
4 büyük güncelleme alacaktı. Sanırım bundan sonra 1 güncelleme daha alacak ama emin değilim. S24 serisi ve sonrasında güncelleme 7 yıla çıktı, tercihinizde etkili olur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 13 Ocak 2026; 15:07:44 >
-
Akıllanmışlar tarih vermiyorlar. :D Yakında... 2 sene içinde... :D
_____________________________ -
Tab s9 plus kullanıyorum 3 aydır normal güncelleme bile gelmiyor one uı 8.5 seneye gelir artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 13 Ocak 2026; 16:4:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şimdi buralar güncelleme 15-20 gün rötar yiyince organ nakli bekliyormuşçasına hayalleri yıkılanların isyanlarıyla dolar. Bunları okurken çok eğleniyorum çünkü bu güncelleme haberleri altında yaşanan dramayı hiçbir Türk dizisinde bulamazsınız.:))) SSamsung benim için bitmiştirrrrrrrrr:)))
-
S21 FE son güncellemesi 8.5 olcak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bir de "çöpsung" diyen birileri var her okuduğum da üzülüyorum onlar adına teknolojiden anlıyor muş gibi takılıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 tane büyük güncelleme hakkı kaldı o da android 18 gelince bitecek. Android sürümü gelene kadar ki one ui sürümleri büyük güncellmeden sayılmıyor.
_____________________________ -
güncelleme için s26 çıktıktan en az 1 ay sonrasını yani martın ilk haftasını bekleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
güncelleme zamanında gelince bu sefer de marka model bağımsız her güncellemede "bataryam öldü, telefonum iflas etti, ısınmadan magma gibi oldu, güncelleme yaptım telefonum ikiye ayrıldı, sakın güncelleme yapmayın, ben ilk aldığım sürümle kullanıyorum hatta alır almaz ios 4 ya da android 4'e düşürdüm" yorumlarını okuruz
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Teknoloji derken mesela ben kamera teknolojisine odaklıyım. Orada da çöpsung ilk 20 de bile değil. He müthiş mükemmel harikulade alım bitanem yazılımı dersin, whatsapptan yazan birini kişilere eklemek için numarasını kopyalayıp tekrar rehbere gidip eklemek zorundasın. Gizli dosyalarda xiaominin yıllaaaaarrrr yıllar önce getirdiği özellikleri getiremedi çöpsung. Ve yine 6 yıllık xiaomi yüzümü tanımasın diye şekilden şekile sokmama rağmen açarken çöpsung hala aşırı ötesi başarısız. Biz anlamıyoruz halbuki çöpsungumuzda var ama siz anlıyorsunuz herkese yeter
Sen olayı anlamamışsın Samsung eleştirilmez diyen yok illa ki eksikliği var özellikle OneUI 7 güncellemesi konusunda acayip batırdılar uzattıkça uzattılar ama adam direkt geliyor eksiklerini yazmak çözüm aramak yerine çöp bilmem ne diyip kendisini komik duruma düşürüyor bahsettiğim bu.
-
S25 kullanıyorum. One UI 1 ve Android 1 ile 1 ay ekran süresi alıyorum. Parlaklık %1 ve A'dan Z'ye her özellik kapalı. Alo diyorum yeter.
İos 9 kullanıyordum wp gitti face de girmiyor zorla güncelledim
Yazılımda arayüzde Samsung gibisi yok
Çinliler kumda oynasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Ya bu telefon nasıl güncelleniyordu ben unuttum güncelleme yapmasını 😁😂 some telefonun ömrü dolana kadar kullanmak problemi
Bu güncelleme ile bixby Türkçe dil desteğini getirsin inşallah, gözde telefon modeli samsung bixby Türkçe dil desteğini getiremiyor. Büyük bi eksik
-
Telefonları yavaşlatıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şimdi buralar güncelleme 15-20 gün rötar yiyince organ nakli bekliyormuşçasına hayalleri yıkılanların isyanlarıyla dolar. Bunları okurken çok eğleniyorum çünkü bu güncelleme haberleri altında yaşanan dramayı hiçbir Türk dizisinde bulamazsınız.:))) SSamsung benim için bitmiştirrrrrrrrr:)))
|
|
Bir de "çöpsung" diyen birileri var her okuduğum da üzülüyorum onlar adına teknolojiden anlıyor muş gibi takılıyorlar |
|
güncelleme zamanında gelince bu sefer de marka model bağımsız her güncellemede "bataryam öldü, telefonum iflas etti, ısınmadan magma gibi oldu, güncelleme yaptım telefonum ikiye ayrıldı, sakın güncelleme yapmayın, ben ilk aldığım sürümle kullanıyorum hatta alır almaz ios 4 ya da android 4'e düşürdüm" yorumlarını okuruz |
Benzer içerikler
- tiktok keşfet saatleri
- vpn instagram
- instagram süreli mesaj nedir
- whatsapp bilinmeyen numaraları engelleme
- whatsapp görüldü kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt